סיפור אמיתי

dory30

Well-known member
לפני 45 שנים פלוס מינוס, אורי זוהר ז"ל היה מעורב בתאונה קטלנית לא רחוק מאיפה שאבא שלי גר. הוא היה שיכור לגמרי. חלפו כמה שבועות והוא החל בחזרה בתשובה. ייתכן שהתקרית גרמה לו לנטוש את העולם הבידור ולחזור בתשובה.

Sara 40

Active member
לפני 45 שנים פלוס מינוס, אורי זוהר ז"ל היה מעורב בתאונה קטלנית לא רחוק מאיפה שאבא שלי גר. הוא היה שיכור לגמרי. חלפו כמה שבועות והוא החל בחזרה בתשובה. ייתכן שהתקרית גרמה לו לנטוש את העולם הבידור ולחזור בתשובה.
הממממממ- סיפור מעניין- דורי יקירי-. אולי בזכותכם הוא חזר בתשובה-. זה מוכיח כמה שהעולם שלנו קטן-.

R 1 3

Well-known member
תראה אחד אומר שזה סמים אתה אומר תאונה אני טוען שעבר משבר הרבה יותר גדול
הוא עצמו נראה בשדורים לזכרו, מספר שיצא לצלם סרט עם 50 משתתפים ופתאום שאל את עצמו ״מה אני עושה כאן״
פרשנות שלי..הרגיש שהוא כבר לא חלק מדור הצעירים - זו סיבה למשבר שאנשים עוברים ומרגישים לא שייכים לסביבתם.
אם החזרה בתשובה היתה על סמים תאונות או מרעין בישין רק מחזק את הסברה שרוב החוזרים במהותם עבריינים
או בעלי פרופיל קרימינלי שזקוק לחוקים נוקשים וחיזוקים הלכתיים כדי להיות מרוצים מעצמם למעוד פחות.

מ ש ה 53

Well-known member
תאונה קטלנית והוא לא נשפט ולא נענש על קטילת חיים בגילופין? נשמע הזוי...

אבח"י

Well-known member
אשכרה לא מעניין ה- א"ז הזה.
אני גם לא ממש משוכנע שהוא תררם לתרבות הישראלית משהו, למעט אלימות מגדרית קשה.

dory30

Well-known member
אשכרה לא מעניין ה- א"ז הזה.
אני גם לא ממש משוכנע שהוא תררם לתרבות הישראלית משהו, למעט אלימות מגדרית קשה.
אז לא צריך. ודרך אגב, אני גם לא ממעריציו כי ההומור פשוט לא מדבר אליי. לגבי ההורים שלי, זה כבר עניין אחר לגמרי.

R 1 3

Well-known member
אז לא צריך. ודרך אגב, אני גם לא ממעריציו כי ההומור פשוט לא מדבר אליי. לגבי ההורים שלי, זה כבר עניין אחר לגמרי.
גם אני לא ממעריציו בניתוח לאחור .. מי שכן ״הערצתי״ כי היה באמת בעל יכולות שירה וגם הושפעתי
מהערצה של בנות גילי אחריו, היה אריק אינשטיין שהיה טיפוס שונה לגמרי ליגה אחרת מהשאר.
העובדה שחברו יחד עשתה הרבה לאורי זוהר ובהמשך גם נקשרו בין המשפחות - גם בנותיו של אריק
נפלו לחיק הדת , קורה קרה לא נורא. את אינשטיין אהבתי לחקות, הייתי שר קריוקי בבית עם מקרופון וטייפ במצב מוניטור
שערבב הכל, לפני שהיה בכלל המושג קריוקי.

מ ש ה 53

Well-known member
גם אני לא ממעריציו בניתוח לאחור .. מי שכן ״הערצתי״ כי היה באמת בעל יכולות שירה וגם הושפעתי
מהערצה של בנות גילי אחריו, היה אריק אינשטיין שהיה טיפוס שונה לגמרי ליגה אחרת מהשאר.
העובדה שחברו יחד עשתה הרבה לאורי זוהר ובהמשך גם נקשרו בין המשפחות - גם בנותיו של אריק
נפלו לחיק הדת , קורה קרה לא נורא. את אינשטיין אהבתי לחקות, הייתי שר קריוקי בבית עם מקרופון וטייפ במצב מוניטור
שערבב הכל, לפני שהיה בכלל המושג קריוקי.
אורי זהר שר? מתי? לא זכור לי ששר. אריק היה זמר משכמו ומעלה ועד היום אני נהנה משירתו.
אורי היה איש של צחוקים והוא גם ידע להנחות תכניות בצורה וולגרית, שאיכשהו משכה קהל.

R 1 3

Well-known member
אורי זהר שר? מתי? לא זכור לי ששר. אריק היה זמר משכמו ומעלה ועד היום אני נהנה משירתו.
אורי היה איש של צחוקים והוא גם ידע להנחות תכניות בצורה וולגרית, שאיכשהו משכה קהל.
התיחסתי בשירה לאינשטיין בלבד.

dory30

Well-known member
הממממממ- סיפור מעניין- דורי יקירי-. אולי בזכותכם הוא חזר בתשובה-. זה מוכיח כמה שהעולם שלנו קטן-.
תודה שהתעניינת, שרה. לא נראה לי- כי לאבא שלי לא היה שום קשר איתו. הוא שמע על המקרה משכן רק כמה ימים אחר כך. תזכרי, סוף שנות השבעים, ערוץ בודד בטלוויזיה ובלי רשתות חברתיות. היום תוך שתי דקות כולם היו יודעים.

dory30

Well-known member
תאונה קטלנית והוא לא נשפט ולא נענש על קטילת חיים בגילופין? נשמע הזוי...
זאת שמועה שאבא שלי שמע, שייתכן והיא לא נכונה. אם כן, כנראה שלקח עו"ד ממש טוב כדי להתחמק מעונש. הרי היום הטריק הכי נדוש של כל מיני עבריינים- זה לחזור בתשובה. כמו דניאל מעוז שרצח את ההורים שלו.

למעלה