*******סיפור אמיתי*******

sahr12

New member
*******סיפור אמיתי*******

עכשיו היינו מרחק בטוח מהדירה אז אמרתי, "טוב, אני אקשור לך את העיניים עכשיו, בסדר?" הוא צחק "את לא מתכוונת ברצינות..". "מאוד ברצינות" אמרתי חזרה. "יחשבו שאנחנו משוגעים לגמרי" הוא אמר משועשע. "שיחשבו, וחוצמיזה אין כמעט אף אדם ברחוב עכשיו" ניסיתי להשמע רציונלית "טוב, תתכופף, ואני אקשור את המטפחת" שאלתי אם הוא רואה משהו והוא אמר לא. "טוב, תן לי יד..." הובלתי אותו לאט, בודקת את מגע היד שלו, מנסה לנחש את המגע האמיתי. כשהגענו לדירה סגרתי את הדלת מאחורינו ורק אז הסרתי את המטפחת. קודם לכן, הכנתי בסלון קטורת שהריחה נהדר, שמן עיסוי וקונדומים. הדלקתי נרות ושאלתי אם הוא אוהב יין. הוא ענה שכן. שתינו יין אדום והמשכנו לדבר. אבל הפעם כבר היה משהו מיני בינינו. אכלתי אותו במבט שלי. המתח היה בשיאו. הוא אמר "את מאוד יפה" אמרתי תודה ושגם הוא. הוא רצה לדעת קצת עליי, מה עושה? כמה זמן נשואה. אמרתי שאני מעדיפה שנשאיר את זה כך, שאפילו את הפרט הכי שגרתי, כמו השם שלי, הוא לא ידע. הוא מיד הסכים וניגש אליי ואמר שאפשר ללמוד עלי דברים בדרך אחרת. הוא התכופף אליי ונישק אותי. אני, בקושי יכולה לנשום, מרגישה את הלשון הרכה שלו נוגעת בשלי , את השפתיים שלו מוצצות את שלי. בעדינות, לאט, כמו דבש שנשפך, זורם אבל איטי, רך ומ ת ו ק. ניתקנו את השפתיים הוא חייך חיוך ענק וגם אני.רציתי אותו נורא. ונראה שגם הוא אותי. וחשבתי לעצמי או שבאמת יש בינינו משיכה מדהימה או שהוא מקצוען אמיתי. הוא הצמיד אותי אליו, מלטף את הגב שלי, יורד לישבן, מעסה בעדינות ומשמיע קול התענגות מממממ. נראה לי שהוא בודק את הגוף שלי במין מיומנות שהבטיחה המון. ואני זורמת עם התשוקה שלי, נדהמת עד כמה אני נהנית ורגועה, מלטפת אותו לכל אורך הגב, את הישבנים המוצקים שלו והרגליים שלא נגמרות. הוא יורד לצואר שלי נושם אותו, מנשק, מלקק, מוצץ בעדינות. אני כבר כמעט נמסה.הוא מוריד את החולצה שלי ואני נשארת בחזיה. ואומרת לו "קודם אתה, תתפשט לפני, תעשה לי הצגה" הוא מחייך קצת בביישנות (שוב אולי זה חלק מהמקצוע... אבל לי לא אכפת, אני בפנטזיה שלי שמתממשת ממש ברגע זה) הוא מוריד הכל. לא עושה הצגה מוריד בפשטות כזו מגרה. והוא יפה! שרירים ארוכים ועדינים מכסים את כל הגוף שלו. והזין שלו עומד גאה ובטוח. והוא אומר "הנה הסוכריה האמיתית" ואני מסתכלת עליו בריכוז ואומרת "אני לא אוכלת סוכריות, חלק ממגבלות הדאטה". הוא נראה רציני פתאום. הוא לוקח אותי בזרועותיו, בבטחון עדין מצמיד אותי אליו ומקלף את שאר הבגדים ממני. כל פעם שהוא מסיר פריט אני רואה שהוא בודק איך הגוף שלי נשלף. בולע אותי במבטים שלו. הוא שותה את אחד מהשדיים שלי. מלקק ומוצץ לתוך הפה שלו, ממלא אותו בפטמה ובשד. אני רועדת מתשוקה, הוא יונק את השדיים שלי כמו שאף אחד לא...הוא מטריף אותי במגע שלו. ואז הוא משכיב אותי ומנשק את הגוף שלי לכוון דרום. הוא מרים את הברכיים שלי ומנשק את פנים הירכיים שלי מסביב למוקד התשוקה שלי. מנשק ומוצץ בעדינות את הישבנים ונכנס פנימה עם הלשון לכוון הדגדגן שלי מלקק בלשון רכה ומהירה. הוא מנגן אותי ואני מתנשמת כאילו שנגמר החמצן בחדר. אני מרימה את הראש ורואה אותו חופן את ראשו בתאווה. הוא מלקק את הדגדגן שלי ואת השפתיים במין דרך שמשאירה אותי המומה. אין לי מושג מה בדיוק הוא עושה שם אבל שלא יפסיק!! אני בעננים. הוא פתאום הופך אותי על הבטן, מושך אותי לכוון שלו מפסק את הישבנים שלי וממשיך למצוץ וללקק את הדגדגן והשפתיים שלי, אבל הפעם מאחור. ושוב, זו תחושה חדשה, מדהימה. איך לא עשו לי את זה קודם? זה מ ד ה י ם. הוא מלקק אותי מקצה אחד לשני. מהדגדגן עד הטוסיק בליקוק רחב, לח וחם.שוב ושוב ושוב.וחוזר לדגדגן בלשון מהירה ורכה ומשתוללת. אני עומדת לגמור...כן כן אל תפסיק כן, אח, זה כל כך טטטווווובבבבב, אני גומרת באנקה עצורה והוא ממשיך לנשק את השפתיים את פנים הירכיים ויורד מטה עד מאחורי הברך. אני מסוחררת. הוא שואל "איפה הקונדומים?" אני מצביעה. הוא מחייך מושיט יד ולוקח קונדום. קורע את העטיפה ביד אחת ובשנייה מעסה אותי. הוא מגלגל את הקונדום על הזין שלו, מותח עד הסוף, אני על הגב שלי , רוצה אותו בתוכי, הוא נמתח מעליי כמו פנתר מרחף מעליי, יודע שאני משתגעת שיכנס אליי. הוא מחייך חיוך קטן וידעני. מנשק את הצואר שלי ואת הפה שלי, שואב את הלשון שלי לתוך הפה שלו ומוצץ אותה ברכות. אני מלטפת את הגב שלו ויורדת לישבנים הקפוצים שלו דוחפת אותם בעדינות כלפי מטה. הוא עדיין בחצי ריחוף, נוגע לא נוגע בגוף שלי, מנשק את השדיים שלי, המון זמן. אני נטרפת מהמגע שלו. והוא מחדיר יד אל מתחת לגב שלי ויורד לכוון הישבן ומרים אותו אליו כלפי מעלה. ואז הוא חודר אליי לאט ל א ט. אני נאנקת, מרגישה זרמים פורצים מנקודת החיבור שלנו לעבר כל הגוף שלי. אנחנו זזים בקצב שלו. הוא רוקד בתוכי, מגביר את הקצב בהדרגה. אני גומרת שוב וכבר לא מסוגלת לחשוב יותר והוא ממשיך... חודר אליי בקצב אחיד, מהיר כמו פטיש בסדן. אני שלו לגמרי. איתו לאן שהוא יקח אותי. ואז הוא יוצא החוצה מתיישב על הספה ומורה לי לבוא אליו. אני מתיישבת מעליו, מפושקת ברכיים, הוא מלביש אותי עליו ותופס את הזרועות שלי ומותח אחורנית. אני מתרגשת מעוצמת האחיזה שלו. הוא תופס את הידיים שלי ומרים למעלה ואומר "תקשיתי את הגב" אני עושה מה שהוא רוצה. הוא נושם את החזה שלי תוך כדי החדירה, אנחנו נעים בקצב מטורף. הוא מזיע ונראה לי שהוא מגורה בטירוף. ואז הוא עוצם עיניים, מזיז את הראש אחורנית ונוהם נהמה עמוקה, פראית, הקצב שלנו מאט. הוא נושם נשימה עמוקה. אני קורסת עליו, קוברת את פניי בצואר שלו. אנחנו נמסים אחד בזיעה של השניה. אני מתרוממת מעליו. נשכבת על השטיח ומחייכת אליו בעייפות. אני מסתכלת עליו ולא מאמינה, יש לי נער ליווי בבית. נער (איש) ליווי בתשלום, שלי. אני הקליינטית המאוד מאוד מרוצה ערב טוב לכולנו......חחחחחחחחח גם ליערה שהזמינה.....

מקסיקני

New member
לא קראתי אבל תגיד ...

זה לקוח מפסוקו של יום? או מאיזה דף גמרא? כי הטעמים באמת ניראים מוכרים.. אבל הכתב צפוף לי מדי ... תגיד זה לא סיפור על אחת מהיערות שמה יערה? חחחחחחח רק את שמה קלטתי...ערב טוב לכולם והנה זכית לתגובה ימותו הקנאים חחחחח

מקסיקנייייייי,,,,

כמה שאלות,, ובכלל לא קראת????? תקרא,, תקרא,, זה מעניין,, קצת יותר מפסוקו של יום,,,

נשית~37

New member
Y Y Y

זאת ספרות! חחחחחחחח אממממ...יש שם כמה דברים ש....טוב נו...

m i c h a l i

New member
סער... סוף סוף

קצת תוכן..... שנייה... הולכת לעשות מקלחת קרה אוףףףף

סער , לו היית אישה......

היית לומד לפסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.... הרגת את העיניים שלי .....

למעלה