סיפור אמיתי
טוב, חברים, הצצתי קצת בפורום הזה כמה פעמים והחלטתי לתרום סיפור משלי - בעיקר משום שהסיפורים שלכם (ובעיקר שלכן, בנות, אני מקווה שאתן לא סתם בנים שמתחזים
גרמו לי הנאה מרובה ואני רוצה קצת להחזיר. למרות שמדובר בפורום פנטזיות, הרשו לי לספר לכם סיפור אמיתי, אבל על אמת. אלה עושים לי את זה יותר. אז קראתי הרבה סיפורים שהתחילו בצ´טים - ושלי באמת התחיל בצ´ט (דחילו ורחימו - לא באתר הזה...). זה היה לפני כשנתיים. הכרתי בחורה בת 16 וחצי (אז) שבדיוק נפרדה מחבר שלה. היינו מיודדים ודיברנו בטלפון בתמימות כמה חודשים. כמובן, בסוף החלטנו להפגש. כבר כשראיתי אותה נדלקתי. היא היתה קטנה כזאת, יפה וחמודה. סקסית אמיתית, כמו שאני אוהב. אספתי אותה באוטו החדש שלי, ונסענו לטיילת בת"א. חנינו בדולפינריום והלכנו לטיול על חוף הים. קניתי לה שתיה והמשכנו בדרכנו. כל הדרך הפשטתי אותה בעיני. היה חורף קר אבל היה לי חם... כמובן שתוך זמן קצר היינו מחובקים והתנשקנו בטרוף - הרגשתי שאני יכול לבלוע אותה (ודווקא היא זו שכמעט בלעה לי ת´לשון). חזרנו לאוטו והתיישבנו במושב האחורי. לא יכלתי להתאפק ושלחתי לה יד מתחת לחולצה. היא לא התנגדה. פתאום עברו כמה אנשים והיא נבהלה. שאלה אם אני רוצה לנסוע לראות מטוסים ממריאים - אמרתי למה לא. נסענו לנתב"ג, היכן שבונים את נתב"ג 2000. היא ניסתה למצוא איזה דרך עפר שלא מצאנו, אז פשוט חנינו לצד הכביש. שוב שקענו בהתחרמנות פראית ואחרי כמה דקות עברנו למושב האחורי. משכתי ממנה את החולצה והחזיה ושלחתי יד לכפתורים של המכנס. היא עצרה אותי. המשכנו להתנשק והתחלתי ללטף את ישבנה. לאט לאט התקרבתי לאיזור הרגיש... שהיה רטוב בטירוף. היא פלטה משהו כמו "איזה מניאק..." ונכנעה לי לחלוטין. פשטתי מעליה את המכנס והשכבתי אותה על המושב (מזל שהיתה קטנה והאוטו שלי גדול...). ליקקתי לה את כל הגוף, מלמעלה עד למטה, עד שהגעתי למנהרת האהבה, שהיתה מוצפת כמו אחרי גשם סוער... נגעתי קלילות בדגדגן עם הלשון שלי והיא התכווצה ונאנקה. המשכתי למטה והכנסתי לה את כל הלשון, עמוק ככל שיכלתי. היא תפסה לי את הראש בידיים ודחפה אותי עוד פנימה... ליקקתי וליקקתי והיא התפתלה על המושב. אחרי זמן מה הפסקתי ונשקתי אותה שוב. המשכנו להתחרמן ולגעת זה בזו זמן מה ואז מצאתי אותנו כשאני יושב על המושב והיא יושבת עלי הצידה (פונה לצד ימין), ערומה לגמרי. האור היה אור הירח אבל הספיק בשביל שאראה את גופה החלק, הרזה והיפה... נגעתי לה בדגדגן באצבע האמצעית של יד ימין. היא נשכבה כמעה אחורנית. ירדתי בעדינות עם האצבע כלפי מטה והכנסתי את כולה - והיא כווצה קצת את ישבנה. כך התחלתי להכניס ולהוציא את האצבע בתנועות עדינות - וראיתי שהיא מאוד נהנית - ואין דבר שגרם לי הנאה יותר מלגרום לה הנאה... המשכתי כך זמן מה, תוך כדי שאני מלטף את ישבנה ביד שמאל. ואז התחשק לי קצת להכניס לה אצבע בתחת... שלחתי אצבע לפי הטבעת ושפשפתי אותו - והיא הגיבה בחיוך... הכנסתי מעט - והיא הגיבה באנחה. הכנסתי את כולה - והיא הורידה את האגן בכוח, כאילו רוצה שאכנס עמוק ככל שניתן... כל אותו זמן אני ממשיך עם יד ימין. וכך המשכתי זמן מה עם שתי הידיים, עד שכבר התחילה לכאוב לי יד שמאל - ואז פשוט הכנסתי 2 אצבעות מיד ימין - אחת לכל חור, והמשכתי בתהליך החיכוך- פנימה והחוצה... היא נשכבה אחורה, הרימה את האגן באויר, ונאנחה בטירוף!... תוך 3 דקות גמרה באנחה ונשכבה מזיעה, שפוכה וגמורה, עם חיוך מאוזן אל אוזן, ונרגעה. המשכנו להתחרמן עוד זמן רב. בינתיים גם אני התפשטתי (קודם הייתי לבוש) וזכיתי למציצה מדהימה. הפה שלה היה קטן והיא לה הצליחה להכניס את כולו, וזה רק עשה לי את זה עוד יותר. לא גמרתי! כשנפרדנו הייתי כמו חבית חומר נפץ... ואחרי שהורדתי אותה עצרתי בצד בהזדמנות ראשונה (במקום שאפשר וגם יש חושך ואין אנשים) ואוננתי. כמות השפיך שיצאה לי היתה פשוט בלתי אפשרית... למרות שלא גמרתי במהלך הזיון, זה היה אחד הזיונים שאני מחשיב כמעולים, ולימד אותי כמה ניתן להנות רק מלגרום הנאה לאחרת. למרות שפה התיאור נמשך דקות, במציאות כל הסיפור ארך שעות ארוכות. הדיסק שניגן חזר על עצמו לפחות 4-5 פעמים... הסיפור מוקדש למלאכית הכחולה!
טוב, חברים, הצצתי קצת בפורום הזה כמה פעמים והחלטתי לתרום סיפור משלי - בעיקר משום שהסיפורים שלכם (ובעיקר שלכן, בנות, אני מקווה שאתן לא סתם בנים שמתחזים