סיפור (אמיתי) לשבת

שמנתולה

New member
סיפור (אמיתי) לשבת

במושב שלי יש מתנדב מתמי"ד, איש נחמד, בן כ-50, אב לילדים שהקטן בהם בן 16. הוא מחזיק בבית קראבין, נעול בארון. השבוע הילד שלו מצא את המפתח (המוחבא) לארון, הוציא את הרובה ו... ירה! למרבה המזל לא נפגע איש מהירי. האיש הנחמד שב לביתו, גילה מה עשה הילד וחשב לעצמו- אני אחנך אותו! מה עשה? צלצל למשטרה... אמר ששמע יריות בבית... באו מהמשטרה, חקרו, בדקו ובסוף פתחו תיק גם לילד וגם לאבא... מסקנות: אני הסקתי שאסור לדווח על כזה דבר... מה אתם חושבים?

איציק78

New member
שיעשה משאני עושה זהירות אש

אני רק בשעת תפקדי עם נשק ולא מכניס את הכלי ההורס משפחות נשק = אש לתוך הבית אולי אחוז קטן שאחי הקטן ירצה רק לבדוק לראות איך נוצרים וכו´ . אני עושה חשבון מהאני יכול לעשות עם נשק אם אני יראה יעמוד במשפט אם היה צדק בזה או לא ישגעו לי את המוח תהיה חכם ואל תהיה צודק סוץ מעשה במחשבה תחילה תחשבו אם אני צודק אני לא גר באיזור מסוכן בכלל תחשבו לבד למה אפשר לראות לגנבים אסור לפורצים אסור למה מותר ? החוק הטיפשי אומר אם יורים עליך רק אז מותר לראות בחזרה מה הפירוש? אם הוא יורה בך, ואתה מת מותר לראות בחזרה למשל אם מגיע מחבל עם חומר נפץ ואומר אני באתי לעשות פיגוע בברור והוא שאתה יורה בו והוא אומר לעצמו אני חוזר בי אסור לך לראות בו בגלל שהוא כבר לא מסכן את החיים . (חוק טיפשי) יש עוד הרבה כאלה חוקים שאני לא אוחז מזה אבל מאפשר לעשות אנחנו מדינת חוק . טוב שאפשר לצחוק לפעמים איציק

מתנדב

New member
איציק אתה צודק במאת אחוזים אין

מילים בפי. טוב אני יוצא למשמרת כרגע, מקווה שהכל יעבור בשלום, אז ביי בינתיים.

איציק אתה צודק, אבל.

אני עם נשק קבוע בבית. קורה שאני צריך להשאיר את הנשק בבית, (לא לכל מקום יש לי עצבים להסחב עם קרבין) את המחסניות אני תמיד לוקח איתי בכיס. אף פעם לא אשאיר אותם בבית, הנשק בארון נעול, והוא נעול גם עם אזיקים לארון עצמו. ובלי קשר לאיך לשמור את הנשק, יש לי אחים קטנים בבית, ביום שהבאתי נשק הביתה. לקחתי את אחי שהסבירות שהוא יחליט לחמוד לצון ולשחק בנשק, נתתי לו הסבר על הנשק, נתתי לו ´להסתכל מהכוונת´ ואמרתי לו, כל פעם שאתה רוצה לדעת, תשאל אותי, שלא תגע בלי רשות כי זה גם עולה בחיים, וגם יכול להרוס את החיים שלי. הברנש הקטן קלט את המסר, והוא לא נוגע, ולא מתקרב! לפעמים הסברה, והסברה עם סבלנות והסברה מקצועית, יכולה להפחית נזק, ואף למנוע אותו כליל.

איציק78

New member
ומשהכי מצחיק

לפי ההוראות של הרמק"ם אסור להכניס מחסנית בתוכו נכון.? כמה זמן הכי מהר להוציא מחסנית מהכיס ולשים אותו בתוך הקראבין?? מקום למחשבה.. אתה עומד במחסום ומחסנית בכיס כל הכבוד לך ומגיע מחבל מאחורה ויורה יש סיכוי שתשאר ( או שתגיד לו רגע אני מכניס מחסנית תמתין בבקשה שעד שאני יצליח לכנס ) איציק

זה בפרוש לא! ההוראות!!!!

ההוראות לגבי מחסום, יש מפקד מחסום ב"כ הוא שוטר במדים (ואני לא מדבר על מחסומי חצי שאפשר לעשות לבד) במקרה שיש איתך שוטר במדים, והוא מפקד המחסום, יש לו את הרשות בתור מפקד מחסום לתת לך אישור למחסנית בפנים. ובל נשכח, שבכל מחסום! חייב שיהיה מאבטח לצוות, שעומד בערך 15 מטר מהצוות עם מחסנית בפנים! הרצועה של הנשק רק! על הצוואר בלי יד בפנים, יד אחת אוחזת את הכת, יד שניה מוכנה על פס הדריכה! אלו ההוראות למחסום!!! במידה וחלילה ירו עליכם במחסום, ויש אדם במרחק מכם והוא עומד כמו שציינתי, הוא יגיב בשניה!!! לדרוך ולהגיע למצב ירי שאתה אוחז את הכת, ושיש לך מחסנית בפנים לא אמור להיות יותר משניה! ולכן מתנדב יקר, ההוראות לגבי מחסום הם לא כפי שציינת!

למעלה