סיפור אירוטי קצר...

just Q

New member
סיפור אירוטי קצר...

העליתי לבלוג החדש שלי יצירונת קטנה שהתחלתי בעבר ועוד לא סיימתי, להנאתכם - וזה אפילו כולל השתתפות וירטואלית שלכם (ומי כמונו חובבי חדר פנטזיה וסקס לא אוהב עניינים וירטואלים? טוב בסדר.. יש כמה שלא אוהבים..) טעימה קטנה אני מביא לכם כאן כולל הקישור -בחייאת, תקראו, תגידו משהו - אפילו אם זה לא משהו.. מקווה שתהנו! "אני נכנס לחדר, אני רואה אותך יושבת על הכורסא החומה כשיש עלייך רק גופיה ירוקה ותחתונים לבנים, האור בחדר עמום בצבע אדום כתום שנותן תחושה כאילו החדר בוער ובאמת חם ולח בו, הגופיה שלך נדבקת אלייך מרוב זיעה ורואים את הפטמות שלך בולטות ממנה, את כולך נוטפת זיעה שנותנת לגוף שלך מראה בוהק ואת יושבת לך שם על הכורסא מסתכלת עליי... אני לובש ג'ינס חום ישן וחולצה לבנה שדבוקה לגוף שלי כמו שהגופיה הירוקה שלך דבוקה אלייך. אני מסתכל עלייך חזרה, יש מתח באוויר. כל אחד מאיתנו יודע מה רוצה האחר, את מסמנת לי עם האצבע להתקרב אלייך ואני מסמן לך בחזרה שעדיין לא, את מנסה לגרות אותי, פותחת את הרגליים שלך כדי שאראה עד כמה התחתונים שלך דבוקים אלייך..." http://www.tapuz.co.il/blog/Warning.asp?EntryId=657596

איכ..

גופיה ירוקה? מה אנחנו בעזה?! ולמה היא מזיעה אם היא יושבת? יש בעיה בבלוטות...מסכנה..אה לא! גם אתה דביקי כמוה...אז כנראה אתם גרים במדבר,זה גם מסביר את הגופיה שלה...טוב לא נורא..לפחות יש לה אצבע.. חחח...לא נורא,בפעם הבאה..

נסיונית

New member
מה קרה?! מלחמה?!

לקחת את זה קצת קשה לא? ואני מוחה על שיוך הגופיה הירוקה לעזה!!!

הממ... האמת, טעון שיפור..

יותר מדי שימוש בשורש ד.ב.ק. אתה יכול להשתמש ב-הגופיה צמודה לגופך (טוב, משהו דומה). אתה לא גורם למתח באויר... sorry... ואם היא כבר מזיעה, תן סיבה, כי סתם ככה בחורה מזיעה זה לא ממש מגרה..

למעלה