סיפור אהבה

d a n i e l 18

New member
סיפור אהבה

לאמיתו של דבר ובצורה המבישה ביותר, השתוקק חלק מליבה של ניקול, כי כאן,בחדר הזה תאבד את בתוליה. היא התרגשה בצורה המהנה ביותר והתגרתה עד מאוד כאשר שכבה לצדו במיטה בחשכה. "כן...לא" אדם פרץ בצחוק "את חייבת להחליט חתולה"."תפסיק לכנות אותי בשם המגוחך הזה" "לא בא בחשבון,הוא הולם אותך" השיב. אדם חייך בעצב והצמיד נשיקה למצחה. "נכון שמעולם לא שכבת עם גבר"? הוא השמיע את הדבר כאילו האשים אותה. ניקול ברוב תמימותה כבר התצטערה על שהיא אינה יכולה לטעון, לפחות על הסתבכות אחת עם גבר ועל השתתפותה בשערוריה כלשהיא או על הילולה... מאחר ולא הייתה רגילה לשקר וגם לא הייתה מוכנה לעשות זאת, היא הינהנה בראשה בדממה. "יבורכו כל השמים וכל הקדושים" לחש אדם אשר הזדרז מיד אחר כך לשלוף את חולצתה של ניקול מתוך החצאית. היא נעמדה מולו,חסת אונים ובלי להשמיע הגה,כאשר משך את החולצה מתוך החצאית שלה. דקה אחר כך היא כבר נעמדה מולו כשהיא לבושה רק בתחתונית דקה מגע אצבעותיו בשדיה הסעיר את דמה של ניקול ובעורקיה עלה גל החום אשר חלף בגופה וגרם לכך שפטמות השדים יתקשו ויכהו. "האם אתה מתכוון להתעלס איתי"? היא לחשה כאשר הוא החליק מעל ירכיה את חצאית הכותנה הדקה ואחר כך הוריד גם את התחתוניות. אדם הרכין את ראשו להצמיד את שפתיו אל המקום הרגיש שם נפגש צווארה של ניקול עם כתפיה,היא לא הייתה מסוגלת להחניק גניחה רכה של הנאה "אני מתכוון ללמד אותך מה הפרוש של הנאה" השיב אדם בקול צרוד "אבל בקשר לשאלה הנוספת שלך חתולה...ההחלטה נתונה כולה בידך, כפי שכבר אמרתי לך קודם". קצב פעימות ליבה של ניקול הפך למטורף כאשר הרגישה את הרצועות הדקות של התחתוניות הדקות שלה מחליקות תחת אצבעותיו של אדם וחום עז הציף את פניה כאשר נחשף לגמרי החזה שלה לעיני גבר.אדם ניצב לו שם ובחן בהנאה את השדים המלאים והלבנים של "החתולה" שלו.... לראשונה בחייה הציגה ניקול בפניי גבר, גבר זר, את שדייה הנהדרים אשר הזדקפו במלוא הדרם. אדם ניצב לו שם ובחן בהנאה את השדים המלאים והלבנים כשלג של "החתולה" שלו. כאשר השכיב אדם את ניקול על המיטה היא לא הייתה מסוגלת לראות, לנשום ועניה יחד עם אוזניה חשו רק במעורפל בנעשה, מפני שהיא הייתה מסוחררת ואפילו שיכורה, למרות שלא טעמה טעם של יין. הגבר הזה כישף אותה בכוחו הרב. המשך יבוא.... "כשאקח אותך למיטה את תיסתכלי בי כמו שהסתכלת בי הרגע, זאת לא תיהיה עוד פעם, זה לא יהיה עוד גבר אני אהיה האיש ואת תדעי זאת" "למה זה נשמע כמו איום?" "כי זה איום..."

AeroSlash

New member
נו באמת....

היתת צריכה לשים אזהרה:
לא לילדים מתחת לגיל 16
לא לזקנים ששכחו מה זה בכלל (איך זה קשור?!)
לא לקיריל

d a n i e l 18

New member
בשביל זה יש לי אותך../images/Emo9.gif

לגבי הילדים מתחת לגיל 16. אני חושבת שהם יכולים ללמד אותך ואותי ואפילו לחדש לנו ולהמליץ... בכל אופן זה סתם דף מהרומן שאני כותבת... מי זה קיריל???

AeroSlash

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את לא יודעת מי זה קיריל?!?!?!?!?! בוש וחרפ לך!!!!!!!!!!!! זה ה-mighty ukraine man, זה קארליוק (עפ"י יאנה אופניים), זה קירושה (עפ"י, אלה, אותה תכירי בהמשך), זה הדיקטטור הגדול, זה הסוטה האוקראיני, זה הזה שיש לו את המבטא האוקראיני הכי הכי הכי מתוק בעולם וזה אותו אחד שהצבע שלו בורום הזה הוא כחול.. בקיצר, נראה לי שהבנת שקיריל זה המנהל ה"קצת" סוטה שלנו, אבל הכל ברוח טובה....

d a n i e l 18

New member
חחח...עכשיו אחרי ההסבר והתאור הזה

אני לעולם לא ישכח מי זה קיריל!!! מבטיחה.

AeroSlash

New member
כדאי לך שלא...

או שהוא ישלח את השרשורים שאת פותחת לאפגניסטן

AeroSlash

New member
יווווווווווו ולן ../images/Emo25.gif

מזמן לא ראיתי אותך..... וווווווווווווווווווווולללללללללללללללללללללןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

vk3

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo70.gif

d a n i e l 18

New member
ידיד שלי סיפר לי על הפורם שלכם

(ומאחר ואני רוסיה למרות שמצויין שכולם שווים בפורם והוא לא מיועד רק לרוסים). האמתי שאני מתגעגעת ל"תרבות", למנטליות הרוסית ולאנשים דוברי רוסית ובזמן האחרון זה נורא חסר לי אז חשבתי שאולי פה אני ימצא את מה שאני "מחפשת" (והאמתי שיש לכם פה אחלה פורם ואני אשמח להיות חלק ממנו)

למעלה