סיפור אהבה רומנטי

סיפור אהבה רומנטי

אני זוכרת, כשהיינו בנות 12 לה היה כבר חבר בן 14. כולנו קינאנו בה. היתה להם אהבה יפה. כולנו כל החברות ליווינו אותם בחיזור שלו אחריה כי היא היתה הכי יפה שיש. בגיל 16 היא שכבה איתו כי הוא התגייס. כשהיה בא לבקר אותה מהצבא עם המדים של חיל אוויר - כולנו היינו תולות בו עיניים ומחכות כבר שגם לנו תגיע כזו אהבה יפה. והם היו הזוג הראשון שהתחתן, הראשון שנולדו להם ילדים יפים שדומים לה. גרו בבית יפה. זוגיות מושלמת שפשוט לקנא בהם. כל הגברים רצו אותה אבל היא רק איתו לא מסתכלת על אף גבר אחר כי הוא אהבת חייה. היא אהבת נעוריו. ככה אמר כל הזמן. מה אני בלי אהבת נעוריי. עם השנים היו מריבות קטנות כמו בחיים של כל הזוגות אבל הבעיות נפתרו. לא מזמן הם הלכו לייעוץ זוגי כי היא חשבה שהוא כבר לא ממש נמשך אליה ואחריו שוב ראינו אותם הולכים בים יד ביד, קונים מתנות אחד לשנייה בקניון. היא אמרה שהוא לא היה מודע לצרכים שלה ואחרי הטיפול הזוגי - מזל שיש כזה דבר נפלא - הם שוב כמו בשנות העשרה.
אז לפני שבוע הם חזרו מזנזיבר. היו שם בנתק מוחלט בלי טלפונים בלי כלום. אמרו לכולם שזה כמו ירח דבש שני והיא חזרה מאושרת מאין כמוה. ובערב כדי לנשום קצת אוויר הלכו לקניון ובחנייה ראו בחורה בהריון עם המון שקיות של שילב. הוא עזר לה כי הוא כזה בחור שעוזר לכולם והיא הסתכלה עליו במבט אוהב - איזה בעל נהדר יש לי. ולמחרת בערב החליטו לאכול במסעדה - כי לא הספיקה עדיין לבשל. ישבו במסעדה והוא אומר לה. את זוכרת אתמול את הבחורה בהריון? היא צריכה ללדת עוד שבוע. והיא אומרת לו - איך אתה יודע? אז הוא אומר לה. היא בת 29 עוד מעט 30 זה בן ואני עוזב את הבית לחיות איתה ולגדל אותו.

ככה
עוזב את אהבת נעוריו עבור אהבת חייו הטרייה.
כמה רומנטי... איזו הקרבה.

סאני381

New member
הבנתי

זה רק מראה שאין מה לקנאות באף אחד ולא צריך למהר להתחתן,צריך לחוות מספיק ולצבור ניסיון חיים בשביל להיות בשלים באמת בשביל זה,תודה על השיתוף :)

למעלה