סיפור מחודש יולי השנה
אחרי שיעור קונג-פו הלכתי הביתה ברחוב שדרות בן גוריון, לכיוון הים. התחשק לי מאד לאכול שרימפס במסעדה מסויימת. טילפנתי לחברה שלי והיא לא ענתה והשארתי לה הודעה. שקלתי אם לעבור ללכת על השדרה, או להישאר על המדרכה. החלטתי להישאר ללכת על המדרכה. הלכתי בשדרות בן גוריון בצד השמאלי של המדרכה, לכיוון הים. (לא בשדרה עצמה). ואז חשבתי (לפני זה לא חשבתי, אלא פשוט טילפנתי לאדם הראשון שעלה לי בראש): מי היה רוצה ללכת איתי לאכול שם עכשיו (ושבא לי ללכת איתו/איתה).... ישר חשבתי על X!!!!!! ואז מה שבתוכי היה כך: "אולי היא בדיוק צועדת בשדרות בן גוריון כרגע, והיא בדיוק חזרה מכל היום שלה, והיא ממש פה" ואז עניתי לעצמי: "כן, בסדר היא בדיוק צועדת כאן...כן כן...." (בקול חסר אמון) ואז הרמתי את היד שלי לטלפן ל- X, ועוד לא הספקתי לגעת בטלפון ואני שומעת את X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסטתי את המבט שלי לעבר הקול, ו-X הולכת לה בקו מקביל אלי, מדברת בטלפון, והיא לא רואה אותי בכלל. אני הלכתי על המדרכה, והיא הלכה על השדרה עצמה. חשבתי אולי לא ראיתי טוב, ושוב הסתכלתי ושמעתי את הקול. כן זאת X!!! לא יאומן!!! יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קראתי לה. לא שמעה אותי. קראתי לה שוב והיא באה!!! ממש התאים לה לאכול. הלכנו ביחד למסעדה ההיא. היה ממש כיף ומופלא!!! כל כך התרגשתי ממה שקרה שרציתי לחבק את X חזק מאד. רמת האנרגיה שהיתה בתוכי היתה מאד גבוהה.....אז חיבקתי אותה חזק כמה פעמיים. אם הייתי מחבקת אותה ממש בחוזק שרציתי נראה לי שזה היה כבר סוג של הכנעה
היה מופלא!!!! והמסעדה הזאת ממש זורמת עם השפע. לא רק שהם מוכרים כל מנה ב-25 (יש להם גם מנות זולות יותר של לחם או צ'יפס...) אלא גם כשחיכינו בחוץ הם חילקו כמה בקבוקי מים מינרלים קרים לאנשים שחיכו בחוץ. זה רק חיזק לי את מה שהרגשתי כלפיהם. אוהבת את הזרימה שלהם! כשישבתי עם X שם מאד נהניתי. חלק מהעובדים נראו ממש מאושרים. הם רקדו לצלילי המוזיקה, והיה ממש כיף להסתכל על הכמות העצומה של האנשים במסעדה. ניצלתי את רמת השפע במסעדה להעביר לי ול- X הדרכה ממש קטנה על שפע. אוהבת להתחבר למסתורין ולעוצמה ביקום!