סיפורי עוצמה (41)

kung fu

New member
סיפורי עוצמה (41)

כאן מספרים על כל דבר יוצא מהרגיל שקרה לנו, על דברים קסומים, על דברים שיוצאים מהשיגרה, על אירועים מופלאים שהתרחשו בחיינו.... העולם הזה קסום ומסתורי. בטוח שקרה לכם משהו שחורג מהשיגרה...! אז כאן המקום לספר עליו

kung fu

New member
סיפור מחודש יולי השנה

אחרי שיעור קונג-פו הלכתי הביתה ברחוב שדרות בן גוריון, לכיוון הים. התחשק לי מאד לאכול שרימפס במסעדה מסויימת. טילפנתי לחברה שלי והיא לא ענתה והשארתי לה הודעה. שקלתי אם לעבור ללכת על השדרה, או להישאר על המדרכה. החלטתי להישאר ללכת על המדרכה. הלכתי בשדרות בן גוריון בצד השמאלי של המדרכה, לכיוון הים. (לא בשדרה עצמה). ואז חשבתי (לפני זה לא חשבתי, אלא פשוט טילפנתי לאדם הראשון שעלה לי בראש): מי היה רוצה ללכת איתי לאכול שם עכשיו (ושבא לי ללכת איתו/איתה).... ישר חשבתי על X!!!!!! ואז מה שבתוכי היה כך: "אולי היא בדיוק צועדת בשדרות בן גוריון כרגע, והיא בדיוק חזרה מכל היום שלה, והיא ממש פה" ואז עניתי לעצמי: "כן, בסדר היא בדיוק צועדת כאן...כן כן...." (בקול חסר אמון) ואז הרמתי את היד שלי לטלפן ל- X, ועוד לא הספקתי לגעת בטלפון ואני שומעת את X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסטתי את המבט שלי לעבר הקול, ו-X הולכת לה בקו מקביל אלי, מדברת בטלפון, והיא לא רואה אותי בכלל. אני הלכתי על המדרכה, והיא הלכה על השדרה עצמה. חשבתי אולי לא ראיתי טוב, ושוב הסתכלתי ושמעתי את הקול. כן זאת X!!! לא יאומן!!! יאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קראתי לה. לא שמעה אותי. קראתי לה שוב והיא באה!!! ממש התאים לה לאכול. הלכנו ביחד למסעדה ההיא. היה ממש כיף ומופלא!!! כל כך התרגשתי ממה שקרה שרציתי לחבק את X חזק מאד. רמת האנרגיה שהיתה בתוכי היתה מאד גבוהה.....אז חיבקתי אותה חזק כמה פעמיים. אם הייתי מחבקת אותה ממש בחוזק שרציתי נראה לי שזה היה כבר סוג של הכנעה
היה מופלא!!!! והמסעדה הזאת ממש זורמת עם השפע. לא רק שהם מוכרים כל מנה ב-25 (יש להם גם מנות זולות יותר של לחם או צ'יפס...) אלא גם כשחיכינו בחוץ הם חילקו כמה בקבוקי מים מינרלים קרים לאנשים שחיכו בחוץ. זה רק חיזק לי את מה שהרגשתי כלפיהם. אוהבת את הזרימה שלהם! כשישבתי עם X שם מאד נהניתי. חלק מהעובדים נראו ממש מאושרים. הם רקדו לצלילי המוזיקה, והיה ממש כיף להסתכל על הכמות העצומה של האנשים במסעדה. ניצלתי את רמת השפע במסעדה להעביר לי ול- X הדרכה ממש קטנה על שפע. אוהבת להתחבר למסתורין ולעוצמה ביקום!

מצחיק...

מאז הפינה הראשונה בנושא החיים שלי השתנו במידה כזאת שסיפורי העוצמה שבהם השתנו גם הם ונעשו רבים יותר וצפופים יותר. גם זה לכשעצמו סיפור עוצמה, לא?

kung fu

New member
משקפי שמש ../images/Emo77.gif

הלכתי היום לדיזינגוף סנטר במטרה לקנות לעצמי משקפי שמש חדשים. (קיבלתי לפני כמה ימים חוברת עם פרסום שיש הנחות בחנות מסויימת בסנטר על משקפי שמש והחלטתי שאלך אליה, וגם אל חנות אחרת להשוות מחירים). הגעתי לסנטר. לא ידעתי היכן החנות שאני מחפשת כי בחוברת לא היה כתוב היכן היא. אז פשוט הלכתי לאיפה שהרגיש לי נכון, וכך הגעתי אליה. משקפי השמש הראשונים שהמוכרת הראתה לי היו מושלמים עלי. הם עלו 370 ש"ח והיא הסכימה לעשות לי אותם ב-350 ש"ח. רציתי אותם והתלבטתי אם לקנות. נזכרתי שהחלטתי מראש לעבור בעוד חנות ולהשוות מחירים. כמעט לא הלכתי לחנות שרציתי להשוות בה מחירים, בגלל שכבר הייתי מרוצה ממשקפי השמש. טוב, בסוף ראיתי שיש בי חלק שמרגיש אי שלמות עם הקנייה, אז פשוט ביצעתי מה שהוא אמר. הלכתי לחנות האחרת. לא היה לי מושג היכן היא בסנטר. שאלתי מישהו והוא הצביע לי על הכיוון. בדרך ראיתי כל מיני חנויות משקפי שמש אחרות שלא נכנסתי אליהן. טוב, בשלב מסויים נעצרתי מול חנות. קראתי את השלט וראיתי שזאת לא החנות שחיפשתי, אבל החלטתי להיכנס ושאולי זאת החנות שאני מחפשת ושהם שינו את השם (איזה הסברים מצחיקים השכל שלי מספק לזה שהחלטתי לעצור דווקא בחנות ההיא
). שאלתי אותם אם הם החנות שחיפשתי ("אירוקה"). היא ענתה שממש לא. אמרתי לה מה אני רוצה והמוכרת הביאה לי מכל הזוגות שיש לה בחנות, בדיוק את אותו הזוג שהמוכרת בחנות הראשונה הביאה לי! ענק! אבל ההבדל הוא שהם עלו 250 ש"ח! שווה!!!! (הם עושים מחירת חיסול של 50% על כל המלאי) שמחה שהקשבתי לעצמי
1. הקשבה לעצמי לא לקנות בחנות הראשונה 2. הקשבה לעצמי להיכנס לחנות שבכלל לא התכוונתי להיכנס אליה

kung fu

New member
ואיזה קטע זה שמכל הפירמות

שיש לשתי החנויות, ומגל הדגמים, שתיהן הביאו לי את אותו הדגם על ההתחלה! הוא באמת מתאים לי מאד. כאילו נוצר עבורי

Jerald_Admonds

New member
שנים שלא כתבתי פה סיפור עוצמה..

ועכשיו זה עומד להשתנות!! לפני מספר שבועות יצאתי מביתי לבקר את ידידה שלי. לא התקשרתי אליה מראש להודיע לה שאני בא, ומשום מה הייתה לי הרגשה שאני הולך להצטער על זה. באמצע הדרך התקשרתי אליה לשני הפלאפונים והטלפון בבית ואף אחד מהם לא היה זמין. הבנתי מכך שהיא עדיין ישנה אחרי שהיא חזרה מאילת ושהיא לא הולכת לפתוח לי את הדלת אלא אם כן היא תדע שאני בא. הייתי נורא מתוסכל ואובד עצות(כי אני עדיין קצת עצלן ולא רציתי לצאת לחינם) עד שפתאום החלטתי שיש לי ברירה. אז חידדתי את רמת התפיסה שלי* ותרתי מחשבתית אחרי ההרגשה שלה בביתה. כשמצאתי אותה נתתי לה מעין wake up call מחשבתי, וקיוויתי לטוב. כעבור 5 דקות הגעתי אליה הביתה, בסוף אמא שלה פתחה לי את הדלת, וכשדיברתי עם אותה ידידה התברר שהיה לי מזל שהיא התעוררה פתאום לפני כמה דקות אחרת היא בכלל לא הייתה קמה אליי.
באהבה שי * לפני כמה חודשים נחשפתי להבנה מסויימת שמהווה מאז חלק אינטגרלי בכל הלמידה הרוחנית שלי. אותה הבנה גורסת בפשטות כי- אנחנו מחוברים לכל המציאות סביבנו בכל רגע ורגע, ויתרה מכך, אנחנו תופשים את החיבור הזה כל הזמן והסיבה שאנחנו לא מודעים אליו זה עקב קהות תחושתית שנובעת מעצם העובדה שזהו מצב שאנו נתונים בו כל הזמן. אז כשאמרתי לחדד, התכוונתי שהתנערתי מאותה קהות ועברתי למצב מודע יותר. יש מצב שזה שם אחר לצלילות שאתם מדברים עליה?

kung fu

New member
אחלה סיפור!!! תודה!!!

לגבי זה: לפני כמה חודשים נחשפתי להבנה מסויימת שמהווה מאז חלק אינטגרלי בכל הלמידה הרוחנית שלי. אותה הבנה גורסת בפשטות כי- אנחנו מחוברים לכל המציאות סביבנו בכל רגע ורגע, ויתרה מכך, אנחנו תופשים את החיבור הזה כל הזמן והסיבה שאנחנו לא מודעים אליו זה עקב קהות תחושתית שנובעת מעצם העובדה שזהו מצב שאנו נתונים בו כל הזמן. אז כשאמרתי לחדד, התכוונתי שהתנערתי מאותה קהות ועברתי למצב מודע יותר. יש מצב שזה שם אחר לצלילות שאתם מדברים עליה? כשאני אומרת צלילות אני מתייחסת לדבר אחר. נפלא מה שגילית. אני תופשת את זה כחיבור ליקום. כאשר אנו מחוברים למה שקיים, אנו מקבלים מידע. (בגלל זה אני מקבלת הרבה מידע על מה שקורה והולך לקרות כי לא חסמתי את החלק בתוכי שאפשר לקרוא לו "הרואה".)

kung fu

New member
המידע מגיע אלי בשתי צורות עיקריות

תמונה או ידיעה. ולפעמים משהו אחר לחלוטין. לא תמונה ולא ידיעה. למשל, העברתי לי ולעוד מישהו שיעור קונג-פו ביום שלישי, ובכל פעם לא היה לי שמץ של מושג מה אני הולכת להגיד לשנינו, ורק כאשר פתחתי את הפה אז פשוט יצאו ההנחיות. ופעלתי באמון מלא בלי להילחץ מזה בכלל....המידע פשוט זרם מתוכי מבלי שהחלק המודע שלי ידע מה הולך לקרות.

Jerald_Admonds

New member
נפלא

מזכיר לי שלפני מספר שנים נהגתי ללמד את עצמי על ידי כתיבה 'אוטומטית'. הייתי שואל שאלה ומתחיל לכתוב בלי לחשוב על זה, והידע היה פשוט זורם.

איזה כיף. תודה.

"יש מצב שזה שם אחר לצלילות שאתם מדברים עליה" - אתה יוצא מנקודת הנחה שיש כאן קבוצת אנשים שמדברת על אותו הדבר. למרבה המזל, זה לא כך כאן...

למעלה