סיפורי עוצמה (38)

rubber duck

New member
העוצמה חוזרת אלי ../images/Emo13.gif

אחרי כמה ימים נטולי עוצמה לחלוטין אני חוזר לעצמי
לא מזמן סיימתי שיחת טלפון עם ידידה התלבטתי אם להרים אליה טלפון עכשיו או בערב והחלטתי שאני רוצה לשוחח עימה עכשיו
השיחות עימה תמיד כיפיות ומאד עמוקות הרמתי טלפון ותוך כדי השיחה הבנתי מהצהריים היא לא תהיהי זמינה עד הליהל ולמעשה עד מחר
ההשיחה היתה מאד עמוקה ואישית ( לא אספר על מה ) וזה עשה לי ממש כיף לשוחח עימה
חוצמזה אתמול בהטסה שוב היטסתי את הבננה וממש נהנייתי למרות שהמנוע פעל זוועה טוטאלית בקיצור אני חוזר לעוצמה
שרון

deep ocean

New member
סיפורי עוצמה (38) ../images/Emo6.gif

"ברגע שמשהו מדהים אותך, או מפעים אותך, או מזכיר לך/לשומע שהחיים הרבה יותר מסתוריים ומופלאים ממה שנדמה לנו, או מדגים לך/לשומע את העובדה שבכל אחד מאיתנו יש כוחות מופלאים, אזי יש לנו פה סיפור עוצמה."

אני מרגיש עוצמתי כאשר.......

אני רואה סרטים של ג´ט לי. קיבלתי לפני כמה ימים למערכת הקולנוע בבית שלי את הסרט האחד של ג´ט לי לדי וי די. וכאשר אני כמעט כל שנייה רואה אותו אני מרגיש עוצמה, כאשר ג´ט לי מגיע אני מרגיש את האנרגיה שלו את העוצמה שלו, ואני מרגיש את זה בי. לאחר הסרט אני מרגיש שאני ממש ג´ט לי כאילו אני הכפיל שלו, וזה מאוד משפר לי את המצב רוח ואת הלחימה. אני מרגיש שאני רואה פשוט דרך עיניו..... שלכם באהבה, ג´ט לי

rubber duck

New member
עוצמה או צירוף מקרים ../images/Emo13.gif

הבוקר התכוננתי להרים טלפון לקלוב התעופה על מנת לסגור נושא מסוים שניה לפני שהרמתי אותו מצלצל הפלא פון שלי על הקו אחת משתי העובדות בקלוב התעופה נושא אחד נסגר מיידית ואז ביקשתי את השניה , היא אמרה לי שהיא בדיוק בדרך לפגישה עם הבוס שלי במועדון בפ"ת הרמתי אליה טלפון והיא עברה דרכי וכך סגרנו את הנושא
איזה כיף
שרון

rubber duck

New member
עוצמה עוצמה עוצמה ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

כמה עוצמה יכולה להיות מרוכזת ביום אחד
הייתי היום ביום הטיסנאות שזה אירוע סיכום השנה הספורטיבית בטיסנאות
פגשתי שם המון חברים שלא ראיתי מזה כשנה ויותר
אחד מהם שממש לא ראיתי המון זמן ניגש אלי ואומר לי : שרון אתה נראה נהדר
איזו הרגשה נהדרת זה עשה לי
זה מסוג האנשים שלא אוהבים למרוח אותך הוא אחד שאומר את כל האמת ישר בפרצוף גם אם היא כואבת
אח"כ ביקרנו במוזיאון חיל האויר והיה ממש כיף
ועכשיו היה אצלי חבר לפני כמה ימים נודע לו שאני רוצה למכור כמה מנועי טיסנים שנמצאים אצלי ושאין לי מה לעשות איתם אני רוצה למכור את המנועים הללו כחבילה אחת לא מעניין אותי מצבם אני מוכר אותם כמו שהם בלי לחוות דעה למעט על אחד מהם שהוא כמעט חדש ועליו אני אומר מפורשות שהוא מנוע במצב מעולה המחיר אותו אני דורש על כל החבילה הוא מחיר שווה ערך למנוע חדש בערך אותו חבר רצה לקנות את החבילה אחרי שעה של שיחה הוא שואל אותי מה דעתי , מה עדיף לו מנוע אחד חדש או את כל החבילה הזו בשניה אחת הבנתי שאני מעדיף אותו כחבר מאשר כמה מאות שקלים בכיס הסברתי לו שלדעתי זה הימור ולא כדאי לו להמר על זה המלצתי לו לקנות מנוע חדש ואחרי עוד חצי דקה של שיחה הוא הסכים עימי הרווחתי חבר ואת המנועים אני אמכור למישהו שזקוק רק לחלפים
שרון
שמרגי עכשיו עוצמתי

rubber duck

New member
חזרתי ובגדול ../images/Emo13.gif

פתאום יש לי כוחות פתאום אני רגוע פתאום אני פשוט שרון האמיתי בלי להיות מה שמישהו רוצה ממני
נכון אני לבד כרגע וזה לא מפריע לי ( לפחות ל 5 דקות
) איזה כיףףףףףףףףףףףף
שרון

למעלה