סיפורי עוצמה (35)

סתר

New member
הרגשתי את האנרגייה הנמצאת ברחם,

איזו עוצמה, איזו אבולוציה, נדרשו לי מספר ימים כדי להבין ולעכל זאת. אני שמחה שיש לי רחם, ואני יכולה לראות דרכה. אוהבת את כולכם, סתר

rubber duck

New member
עצמה ../images/Emo13.gif

לפני שעה בערך ישבתי לי ועשיתי מדיטציה פקחתי עניים , וחשבתי על יפעת שנהי אחרי שקמתי מהמיטה , הטלפון מצלצל , יפעת על הקו
אח"כ התיישבתי מול המחשב ונזכרתי של שוחחתי המון זמן עם הבת הקטנה של אחי דקה אח"כ היא בטלפון - מה קורה מה עיניינים וכמו כן רצתה לדעת אם יש לי מתכון לכדורי שוקולד איזה עוצה
שרון

אם אפשר

היתי רוצה לקבל את מתכונך לכדורי שוקולד
. ויותר לעניין
. לפעמים כאשר אני יושן,התרחשויות והעלילות שאני עובר בחלום,נותנות לי תשובות מסויימות למציאות בחיי היום.(תחושת דה ז´ה וו) ההתרחשויות הללו מלמדות אותי,להאמין לתחושות ולרגשות הפנימיים שלי, בשקט בשקט עם עצמך,היתי מתאר זאת כהקשבה אל הטבע שלי.

ש1234

New member
דויד, תודה רבה על סוד החיים

זוהי תזכורת מעולה לחשיבות החיים בהווה!!! כייף היה לקרוא

rubber duck

New member
ועוד סיפור עוצמה

שכבתי במיטה וקראתי ספר הייתי עצבני עצוב פתאום טלפון אני לוחץ ואין עונה מסתכל ורשום שיחה שלא נענתה מסתכל מה השיחה האחרונה שלא נענתה והמספר בהחלט מוכר מרים טלפון התקשרת אלי ? והתשובה היא לא אבל נורא רציתי לדבר איתך
היתה שיחה דיי נחדה בת כמה דקות
שרון

מעניין

זה מזכיר לי את הציטוט הבא:
"Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.... "​

סתר

New member
האם אמרתי לך שאני אוהבת אותך ?

כן, עכשיו מאוד אוהבת אותך .

דרך הרחם שלך את יכולה להגיע לרחם

של האלה. כתבתי בקטע הריק היצירתי על המסעות לרחם האדמה. תתרכזי ברחם שלך ותדמי שאת נכנסת למערה. בסוף המערה ישנה תעלה שהולכת לעומק האדמה. את הולכת בה עמוק עמוק פנימה. דמייני את זה איך שבא לך. עד שאת מגיעה למרכז האדמה. לרחם של האלה. זהו מקדש דמוי רחם גדולה. האנרגיות הארכיטיפיות של האלה הגדולה ממלאות את הרחם. במרכז ישנו או קריסטל ענק או רחבה עם פרחים עליה. שכחתי לציין שאת המסע הזו עושים בלי בגדים, לפחות בדימיון. זהו דימיון יצירתי, כלומר את נותנת כנפיים לדימיון שלך ונותנת לסיפור להתגלגל מעצמו. כאשר תגיעי לרחם, אם את רואה רחבה תשכבי עליה אם את רואה קריסטל שבי מולו והרגישי את האנרגיה הבוקעת ממנו וחכי לאלה שתצא באחת מההתגלויות שלה. היא תבוא ותדבר איתך. זהו מפגש עוצמתי לאללה. תנסי, ספרי לי מה חווית. באהבה עמיחי.

יחפנית

New member
עמיחי יקר ביותר

קוראת רבות את דבריך ותמיד מתפעלת ומתמוגגת . גם הפעם . איני יודעת אם זה אינו חוצפני מדי מבחינתי לומר שכאחת שנושאת רחם בקירבה , ופעם העיזה ...... נראה לי על פי מידת החוויה במידה פחותה ממסעה של סתר שאותו כה אני משתוקקת לשמוע ....... אני יכולה לומר לך שהרחם היא הרבה הרבה יותר מרחם האדמה . ונראה לי שהדימיון המודרך הזה שציינת גם אם יפה ומדהים כשל עצמו . אינו מגיע לשיכבה הראשונית של אנרגיית הרחם . במילותי האישיות אומר לך רק שהרחם בתוכי ..... אך היא אינה שלי היא מקור יצירת החיים האלוהי . וכמו שהיא עוצמתית היא מורכבת משני הכוחות הכי חזקים של היקום , כוח היצירה הכי עילאית , וכוח ההרס . כדי לחוות את האנרגיה הזו חייבים להגיע , או בתמימות לב או ביכולת הכלה כלית מאד גבוהה . או ....... בלהכנס להריון , להרות ולהורות . להכנס להריון זה בפשט , בכאן ועכשו . סתר תודה יקרה ששיתפת עד כה. עצם ההודעה כאן לעמיחי העלתה בי זרימה חזקה בכל הגוף מזכיר לי את החבוי במעמקיי רחמי . תודה לך עמיחי . שבת מלכה שלווה ואהבה אני

גם אני הייתי אישה פעם,לא בגלגול הזה

הדימוי הזה הוא לא בדיוק מסע של דימוין מודרך ואם תחווי את מה שתיארתי לא ישארו מילים לויכוח. במסע שאמאני החוויה האנרגיתית היא כזו עוצמתית וחייה שדימויון מודרך זה השתקפות חיוורת של הדבר האמיתי. כל אישה היא התגלמות של האלה. האנרגיה שברחם של היקום, שנמצאת במרכז האדמה בדיוק כמו שהיא נמצאת בתוך הבטן שלך, היא אותה אנרגיה קמאית. כן, יש בה את הכח היוצר ואת הכוח היצירתי. שהם שני פנים של אותה האנרגיה. ההודים קןראים לה קאלי - מה. אלת המוות והלידה. היא האלה שמזדווגת עם שיווה, שהוא אל ההרס ומיצג את העיקרון הגברי. מהמשגל ביניהם נולדה הטנטרה. הכתבים המקוריים של הטנטרה הם דיאלוג ביניהם. אני הגעתי לחוויה השאמנית בין השאר מהתירגול של טנטרה. הדימוי הזה שנתתי בא לפני שלוש שנים כאשר דיברתי עם ידידה שלי, וזה בא בשבילה. אני הנחתי אותה במסע הזה וכאשר היא עלתה בחזרה לגופה היא התחילה לרקוד בריקוד שיצא מהרחם שלה, כי היא הרגישה שהרחם שלה הוארה ע"י האנריגות שהיא חוותה שם. עמיחי.

יחפנית

New member
יצאה לי יהירות ..........

הבנתי או הנחתי כך מהשתקפות נימת תשובתך ....... אז סליחה . לא התכוונתי להוריד את חוויתך ...... דיברתי מתוך עוצמת חוויה אותה חוויתי בעצמי ..... שבת שלום ומבורכת אני

שאלתי את עצמי היום

אם להתייחס לנשים כהתגלמויות של האלה זה מכבד אותן? האם זה מכבד את מי שאתן? האם זו השלכה? מחכה לתשובה... אני חושב על זה בעיקר לנוכח הרגשות שלי לגבי אמא שלי כילד. למי שצריך הרחבה בעניין שיקרה את מה שכתבתי אתמול בשרשור על ריקודי בטן בהודעה "נשים עוצמתיות, וואו איזה פחד". אני אשמח לתגובות.

חשבתי וחשבתי ויש תשובה וגם שאלה

התשובה היא שבעיקרון אין אם זה בעיה. האלה היא כמו האני העליון של הנשים. היא הארכיטיפ של הנשיות. כמו שיש הרבה התגלויות שונות של האלה יש גם הרבה נשים שונות. כמובן שאני לא נמשך לכולן, כמו שאני לא סוגד לכל ההתגלויות של האלה. רק לאלה שאני מרגיש משיכה וחיבור אליהן. הבעיה יכולה וצצה כאשר ישנו שיפוט. כלומר, כמו שאני לא כל הזמן מגלםפ בכל התנהגות שלי את האני האמיתי או האני הגבוה שלי, כך גם נשים אנושיות הן לא כל הזמן התגלמויות טהורות של האנרגיה של האלה. כן, יש לנו אגו, וזה גורם לנו להרגיש נפרדים מכל מה שיש. מתי שישנה קבלה אמיתית אז כל ההפרדות והחסימות נמסות ואז, ברגעים הנדירים האלו, אפשר להגיד ולחוות שכולם, כל הנשים וכל הגברים הם ביטויים של האל-האלה כל מה שיש. השאלה שלי אלייך, יחפנית, היא: מה גברים עוצמתיים עושים לך ברגש? בעיקר כאלה בעמדות סמכותיות מעלייך. אני הסמך לתשובה ולתגובה על התשובה שלי... עמיחי

ש1234

New member
עמיחי זה נשמע דמיון מודרך

משגע!!! אנסה בהזדמנות
תודה ששיתפת

למעלה