סיפורי נולי 13..

סיפורי נולי 13..

שרון ניכנס לפורום הרישמי ורשם סיפורי נולי 13... אז הנה סיפור נולי מס' 13 בסידרה: אז נכון שהבטחתי לכם שאני אספר לכם משהו שלא כל כך ידעתם?! אז עד עכשיו ראיתם אותנו בערוץ המוזיקה 24 ובעיתונים נכון????????????????????? מי רוצה לבוא לקולנוע?????????????????? מי? אז השנה, בפסח הקרוב,,,אנחנו הגיים בויז בשיתוף עם גלובוס גרופ מצלמים סרט על הלהקה שיוקרן ברחביי הארץ ............סרט קולנוע! אז מעכשיו חולקו תפקידים לחבריי הלהקה ואני לא אגלה לכם מפניי שהמיידע חסוי מה יהייה בסרט...אני יכול לגלות לכם שזה יהייה סרט שמתאר איך כל אחד מאיתנו הגיע ללהקה ואיך הוא מתברג עם חיי הזוהר.... כמובן שהעלילה תתובלן עם המון סיפורים ושינויים מעניינים שרק מי שיגיע לבתיי הקולנוע יוכל להבין במה מדובר... הסרט מושקע מאוד........בקיצור נתראה על המרקע... עכשיו לעניינינו...מי מתכוון להגיע לחיפה ב-27 לחודש זה? כמו שיידוע לחלקחם אנחנו מופיעים במועדון הנמלה בחייפה וכולם מוזמנים למסיבה המושקעת בשיתוף חברת הבגדים mam'z. אז אין יותר סקופים ואין מה לדעת כי הכל כבר סופר.... נתראה בפרק הבא.... לילה נול----אוהב שרון.... זה מה שהוא רשם!!

אני בטוח הולכתתת איזה שאלהה

וזה שקוף שכולם הולכותתתת אפילו לא צריך לשאוללל אפילו, מי לא רוצה לראות אותםםםם!!

למעלה