סיפורי מתילדה

Morticia

New member
סיפורי מתילדה

קודם כל - כמה פרטים טכנים על מתילדה (החיפושית שלי - דא): לבנה, נולדה במקסיקו 1981, נפח מנוע 1300, צמיגים רחבים, בעלת אופי אממ... מיוחד. והסיפור (אחד מיני רבים, אני אמשיך אחריכם): יום אחד, יצאתי מהבית של חברה, נכנסתי למתילדה ועמדתי לנסוע. אז הבחנתי באדון וגברת שעמדו ליד מתילדה, היא הצביעה לכיווננו ואמרה לבחור בטון נרגש "תראה 81". יצאתי אחר כבוד ממתילדה, ניגשתי אליהם והתחלתי להסביר להם: "כן, ייצרו חיפושיות בגרמניה עד 1979, במקסיקו וברזיל עד 1985" הגברת הסתכלה עלי ואז על הבחור והמשיכה: "תראה, רחוב אחד העם 81 - לכאן אנחנו צריכים" פאדיחה... נכנסתי למתילדה, הנעתי ונסעתי אל האופק.
נחמד לגלות את הפורום הזה. מורטישיה.

Morticia

New member
עוד קצת רקע על מתילדה

אנחנו יחד למעלה משלוש שנים, קניתי אותה בערך שבוע אחרי שהוצאתי רשיון (בשעה טובה), כשהבנתי שחוץ ממני אף אחד לא יתן לי לנהוג. מאז היא עברה הרבה שינויים ,רק לפני חודש הגבהתי אותה. החלפתי בה כמעט את כל החלקים... בולמי זעזועים, קלאץ, ברקס, הגה, גלגלים כמובן, החלפתי מדינמו לאלטרנטור, רדיו ועוד.

© DrorZi

New member
זה לא קרה לי

אבל אנשים שמסתכלים על החיפושית כאילו היתה איזה פורש ואז אני בא פותח את החיפושית עם שלט של אזעקה ונעילה מרכזית, שם את השיר של החבובות ונוסע משאיר אותם בד"כ עם חיוך די דבילי כאילו ראו התגלות ...
דרור זי.

dw2322

New member
הודות לשימוש בלתי קונוונציונלי

זה לא קורה בשימוש באמצעים מסורתיים... תרגעו, אני מדבר על צביעה, לא על אמצעי לחימה

Morticia

New member
ואם כבר מדברים על אזעקה ואבטחה

יש לי אימוביליזר (ומדבקה של אזעקה :), כבר גנבו לנו: דלק, רדיו (שברו לי את החלון המשולש - שימותו) ובאותה הזדמנות את אוסף הקלטות שלי, זה היה מזמן, אבל... והכי מעצבן- כשהיא התפגרה לי פעם, התעצבנתי והסברתי לה באריכות על המכשיר במזבלות שמועך חיפושיות לקוביות מתכת קומפקטיות, הזמנתי גרר, ואז הסתבר שמישהו גנב לי את הקרבורטור. כמובן שהתנצלתי על זה שכעסתי עליה והודתי לה זה שהגיעה בכלל לאן שהגיע (עד תחילת הרחוב שהייתי צריכה להגיע אליו) מסכנה, בשארית כוחותיה ואני עוד קיללתי אותה. והכי גרוע זה שמי שגנב את זה הוא בעל חיפושית, הרס לי את האידיליה שחשבתי שיש אחוות בעלי חיפושיות, ואחרי שאיבדתי את האמון באנושות, התקנתי מנעול למנוע, מה שמזכיר לי - יש לי מפתח לדלת ימין, לדלת שמאל, לדלק, למנוע ולהניע :)

© DrorZi

New member
איפה משכפלים מפתח לחיפושית

מישהו מכיר מקום בת"א ר"ג
דרור זי.

redroze

New member
לא יודע ספציפית לחיפושית אבל . . .

בר"ג יש חנות גדולה בתחילת רחוב ביאליק (מול הבלוקבסטר) של השחזות, שיכפולי מפתחות וכו´ . . . יש גם ברחוב שדרות ירושלים (2 דקות מהבית שלי, אם אתה רוצה אתה מוזמן לקפוץ) כמה חנויות כמו טמבור וכו´ שעושים השחזות, אני מקווה שזה יעזור לך . . . .

Morticia

New member
שכפול מפתחות ומנעולים

אחרי שנמאס לי להתקע בחוץ כשהמפתח בסוויץ ולפרוץ למתילדה. אחד הדברים המעצבנים ביותר שיש - האוטו שם, תקין גם המפתח שם וגם אתה ועם זאת לא יכולים לנסוע לשום מקום, בד"כ זה קורה כשלחוצים להגיע לאנשהו כשמאוד חם או מאוד קר (מרפי במיטבו). אז שיכפלתי ב"הקלמן ובניו" המלך ג´ורג´ 20, ת"א 5280060. ואני לוקחת אותו איתי בארנק. את המנעול למנוע (כולו) עשיתי אצל "סרוסי משה" ברח´ סלמה 40, ת"א 6834342. הוא גם איחד בין המפתח של הסוויץ לזה של דלת ימין. איש מקצוע מצויין אני זוכרת שזה נראה לי יקר, אבל יכול להיות שהמחיר עלה בגלל פקטור "היא נקבה ולכן פראיירית שלא מבינה במכוניות". מה שמזכיר לי להוסיף לרשימת הדברים שהחלפתי בה סוויץ ומנעול מנוע.

ofir_y

New member
שאלה לי אלייך

לבטי יש בעיה במנעול מכסה מנוע, כל אחד יכול פשוט לבוא ולפתוח אותה [והיא לא פרחה, היא רק בת 30!] כמה בערך עלה לך המנעול?

Morticia

New member
התחלתי לנבור במסמכים של מתילדה..

כמה טיפולים שהיא עברה בלי עין הרע, ואז חשבתי על זה, שגם אם אני אמצא את החשבונית זה לא יעזור לך, כי זה היה מזמן ויכול להיות שהמחיר עלה, בכל מקרה תצטרך להתקשר אליהם (טלפון וכתובת בהודעתי הקודמת) ולשאול כמה זה צריך לעלות, בלי שום קשר לכמה זה עלה לי. מה גם, שכמו שכבר כתבתי לדעתי הם לקחו ממני יותר ממה זה אמור היה לעלות. ועוד משהו -
תתחדש
(זוהי תחילתה של ידידות נפלאה)

למעלה