סיפורי לילה

בופיק

New member
סיפורי לילה../images/Emo29.gif

לפני כמה ימים התקשר אלי ידיד מת"א שהוא מגיע לביקור בחיפה, קבענו שבשישי נשב נדבר קצת... מפה לשם משם לפה הוא הזמין אותי במקום לבית קפה, פאב או מסעדה. למדורת אחרי חתונה של זוג לסביות שהוא מכיר... היו שם, לסביות, הומואים וסטרייטים, כולם פשוט כל הסוגים והמינים, זה היה מדהים הקבלה הזאת... אני לא הכרתי אותם, אבל פשוט נהנתי
הן היו כל כך פתוחות וסיפרו לי על כל החתונה שלהן, אפילו הראו לי תמונות שלהן עם בגדי החתונה שכמובן היו מדהימים
החתונה הייתה עם מספר אורחים לא גדול במיוחד, חתונה עם רבנית אורטודוקסית... והטקס היה טקס מלא, ההורים הובילו אותם לחופה, שתיהן שברו את הכוס, טבעות וכל מה שיש לזוג סטרייטי... אני פשוט ישבתי מרותקת.... התלהבתי איתן, שמחתי בשמחתן ובעיקר אחלתי להן המון המון מזל, אושר, בריאות וכמובן אהבה..... זהו התרגשתי, היה נחמד
לילה טוב לכולם.. אני אוהבת אותכם... בופיק

בהחלט נשמע מרגש../images/Emo13.gif

אני שמחה שנהנת. אני לא יודעת אם ממש בקרוב, אבל אני מאחלת לך שיום אחד אצלך, שגם את תינשאי לבחירת ליבך
איריס

sidoni

New member
קולולולולולו לולולו

בהצלחה לכלות החדשות בקרוב אצלך.....

בופיק

New member
היי סידוני...

קרוב זה לא כל כך... אבל זה יקרה אין לי ספק
תודה לך.. בופיק

yosef 30

New member
דרלינג ../images/Emo24.gif

היי בופיק
איזה כייף לשמוע שנחשפת למשהו כלכך אנושי ואמיתי. שחווית וראית שזה יכול לקרות ויש שם הרבה אושר ואהבה
אני מאחל לך שברגע שתרצי לקיים את זה - זה יהיה מלא באהבה. היום אני נסעתי לבקר חבר שהרבה זמן לא הייתי אצלו. וכאשר אני יורד במדרגות לביתו אני רואה על הדלת שלט כניסה ובו כתוב "אורן ושי" וכלכך שמחתי לראות את השלט הזה, שהוא עבר לגור עם בן זוגו. נכנסתי הביתה וייש אמרתי "איזה יופי השלט הזה"
. שרק נהיה בריאים ומאושרים ושנמצא ולא נפחד לתת לאהבה לעטוף אותנו מבפנים ומבחוץ. שיהיה לך שבוע מלא אור ואהבה. חיבוק ענק ממני
יוסף.

בופיק

New member
יקירי...

תודה על התמיכה, והברכות האמת שזה באמת פעם ראשונה שאני יוצאת מאירוע כזה בהרגשה טובה גם לגבי
וכן אני מאמינה שכשארגיש שזה הזמן גם אני אכנס לזה ואתן את כל אהבה שיש בי... שבוע מקסים לך.. עם המון דברים טובים והפתעות בופיק

semi auto

New member
נשמע נחמד מאוד ../images/Emo24.gif

אבל חיתנה אותן רבנית אותודוכסית ??? הסבר נמק ופרט !

חוויות מהירח ../images/Emo29.gif

בופיק, ההודעות שלך לפעמים גורמות לחלומות ממש מתוקים
. נשמע שנהנת ותודה ששיתפת. את ההתרגשות שלך אפשר להרגיש עד פה...

למעלה