סיפורי לילה../images/Emo29.gif
לפני כמה ימים התקשר אלי ידיד מת"א שהוא מגיע לביקור בחיפה, קבענו שבשישי נשב נדבר קצת... מפה לשם משם לפה הוא הזמין אותי במקום לבית קפה, פאב או מסעדה. למדורת אחרי חתונה של זוג לסביות שהוא מכיר... היו שם, לסביות, הומואים וסטרייטים, כולם פשוט כל הסוגים והמינים, זה היה מדהים הקבלה הזאת... אני לא הכרתי אותם, אבל פשוט נהנתי
הן היו כל כך פתוחות וסיפרו לי על כל החתונה שלהן, אפילו הראו לי תמונות שלהן עם בגדי החתונה שכמובן היו מדהימים
החתונה הייתה עם מספר אורחים לא גדול במיוחד, חתונה עם רבנית אורטודוקסית... והטקס היה טקס מלא, ההורים הובילו אותם לחופה, שתיהן שברו את הכוס, טבעות וכל מה שיש לזוג סטרייטי... אני פשוט ישבתי מרותקת.... התלהבתי איתן, שמחתי בשמחתן ובעיקר אחלתי להן המון המון מזל, אושר, בריאות וכמובן אהבה..... זהו התרגשתי, היה נחמד
לילה טוב לכולם.. אני אוהבת אותכם... בופיק
לפני כמה ימים התקשר אלי ידיד מת"א שהוא מגיע לביקור בחיפה, קבענו שבשישי נשב נדבר קצת... מפה לשם משם לפה הוא הזמין אותי במקום לבית קפה, פאב או מסעדה. למדורת אחרי חתונה של זוג לסביות שהוא מכיר... היו שם, לסביות, הומואים וסטרייטים, כולם פשוט כל הסוגים והמינים, זה היה מדהים הקבלה הזאת... אני לא הכרתי אותם, אבל פשוט נהנתי