סיפורי לידה

סיפורי לידה

האם סיפרתם לילדים שלכם על ההריון והלידה שלהם? ואתן - מכירות את סיפור הלידה בה אתן נולדתן? באיזה משקל? איך עבר ההריון על האימהות שלכן?

כן אני סיפרתי 4 פעמים כל ילד והסיפור שלו

אני יודעת על עצמי רק מ כרטיס טיפת חלב שלי .דרך אגב לנכדה שלי יש אות ו פורמט של הכרטיס שלי ושל ילדי מעניין איך הבית דפוס עובד בגלופה מהמאה שעברה .

סיפורי הלידה

סופרו ומסופרים אצלנו יותר מפעם אחת, בכל פעם שהילדים שואלים ומתעניינים, תמיד יש זווית נוספת שעדיין לא סופרה.... גם אני מכירה את סיפור הלידה שלי, כולל פרטי משקל הלידה, ההיריון וכו'.

הילדים שלי יודעים באופן כללי על ההריון

אבל בדיוק רב על הלידה שלהם. אני נולדתי במשקל 3.170 ק"ג אחרי 18 שעות לידה קשות ביום רביעי בצהריים בבי"ח קפלן.

r122

New member
הילדים יודעים את סיפור הלידה שלהם

בעיקר הגדולות. לגבי הלידה שלי אמא שלי תמיד מספרת כמה הלידה היתה קשה וכמה מכוערת הייתי ושנולדתי קטנה [2.500 קילו]

smagi

New member
גם אצלי הן יודעות על סיפורי הלידה

ומתות על זה ! בעיקר הגדולה שלי, אוהבת להציק לקטנה שהיא קיבלה המון מתנות בלונים ופרחים כשהיא נולדה (בכל זאת ילדה ראשונה) ולקטנה כמעט לא הביאו כלום ביום הלידה (נולדה בערב שבת). חשבתן על זה פעם שכל לידה נותנת באיזה שהוא אופן תחזית על האופי של הילד..... הגדולה אצלי מיהרה לצאת - חודש שמיני, ניתוח קיסרי הכל היא ניסתה לעשות מהר, ועד היום היא תזזיתית לא רגועה ותמיד רוצה להיות ראשונה. הקטנה לעומתה לא רצתה לצאת 20 שעות של צירים איומים והגברת לא רוצה לצאת.. - עד היום היא קשורה אלי לטבור ממש תינוקת של אמא.

זה הסיפורים לפני השינה הכי אהובים עליהם

ואמא שלי לא סיפרה לי הכל אבל כשראיתי את האלבום שלי, כשהייתי בהריון עם הגדולה ביקשתי ממנה כן לספר לי חוויות וחלק יצא.

ספיישיל

New member
../images/Emo9.gif

אמא שלי נכחה איתי בלידה. האקס שלי היה שם,אבל לא בדיוק תיפקד. היום אני חושבת שמזל שהיה לי אותה כ"גלגל ספר" אחרת מה הייתי עושה? מי היה עוזר לי? אמא ספרה את הדקות עד שנולדה בתי. והיא אומרת שבתי נולדה צ'יק צ'ק כמו שאני נולדתי. כשעולה סיפור הלידה של הבת שלי ואמא שלי נוכחת שם, היא מתענגת לספר כל פעם מחדש את החוויה האישית שלה,וכולה קורנתתת. היא מספרת שאחרי שילדתי את בתי נתנו לה להחזיק אותה.והיא הרגישה חום בכל הגוף.ו......שכל העולם מחייך אליה...
(סליחה,זה פתאום גורם לי התרגשות) בתי,היא הנכדה הראשונה שלה. בתי נהנת מסיפור הלידה שלה,זה היה הסיפור הכי טוב והכי מרתק לפני השינה.ולי, זה נישמע כמו סיפור הלידה בסרט :"בתולות הים"....

לאייה

New member
אצלי הקטנה הכי אוהבת לשמוע

על החדר בלב שהיה מאוד גדול ומלא באהבה וריק מילדה [לעומת החדר השני שהיה כבר מלא באהבה וילדה] וחיכה מאוד להתמלא. היא מבקשת תמיד שאספר לה איך אהבתי אותה עוד לפני שהכרתי אותה ושכשראיתי אותה ידעתי שהיא כל מה שאי פעם חלמתי עליו.

למעלה