סיפורי אייקונים 2

hagaymi26

New member
סיפורי אייקונים 2

וחזרנו אבל לפני הכול קבלו את הפתרון משבוע שעבר אתמול הלכתי לשחק כדורסל אבל במגרש שמתי לב שלקחתי בטעות כדורגל. כשחזרתי להחליף את את כדורגל לכדורסל איזה לומד נהיגה נכנס וכמעט דרס אותי. שהסתכלתי עליו גיליתי שזה לא זכר(בן) אלא נקבה(בת). מיד התאהבתי אבל אז גיליתי שזו יפנית,אבל אני לא אוהב יפניות איזה גזעני אני אהה
הנה של השבוע אתם לא מאמינים אתמול שידרו את
ב
. מתי שנזכרתי בזה הייתי בעבודה אז
ל
ושוב
. באמצע הסרט נזכרתי ש
שלי בגן. שוב
ל
ו
לגן. אבל אבוי! הילד שלי כבר
ב
. שוב
ל
ו
ל
. כשהגעתי לבית ספר השומר הזכיר לי שהם בטורניר
ו
שוב
ל
ו
ה
. כשהגעתי
כבר נגמר אז ראיתי אותו ב
ים. אחרי שעתיים גיליתי ששכחתי את ה
ב
, שפותרתי מהעבודה ושגנבו לי את ה
. בכל מקרה שהמשטרה התקשרה
ל
, והבאתי את ה
שלי. סוף רמז... תפתרו את האייקנונים לפי ההקשר שלהם לסיפור ולא בכללי

../images/Emo6.gifבואנה אתה קרוע!../images/Emo182.gif

אתם לא מאמינים אתמול שידרו את ילדות רעות בטלוויזיה. מתי שנזכרתי בזה הייתי בעבודה אז טסתי לאוטו ושוב טסתי הביתה. באמצע הסרט נזכרתי שהבן שלי בגן. שוב טסתי לאוטו וטסתי לגן. אבל אבוי! הילד שלי כבר למד בבית ספר. שוב טסתי לאוטו וטסתי לבית ספר. כשהגעתי לבית ספר השומר הזכיר לי שהם בטורניר כדורסל וכדורגל. שוב טסתי לאוטו וטסתי הביתה. כשהגעתי ילדות רעות כבר נגמר אז ראיתי אותו בספויילרים. אחרי שעתיים גיליתי ששכחתי את הבן בבית ספר, שפוטרתי מהעבודה ושגנבו לי את האוטו. בכל מקרה שהמשטרה התקשרה טסתי לבית ספר, והבאתי את הבן שלי. סוף

../images/Emo126.gif מה ילדות רעות מה?!

אקס מן!!!!!
אקס!!! מן!!!
*חוזרת למאורה ממנה הגחתי*

hagaymi26

New member
מנטההה ../images/Emo46.gif

לא לגלות את התשובות. העונש שלך לחזור לפורום מיידדדדדדדדדדדדד

טסתי לשוודיה במטוס לקנות שוקו שוודי ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה ככה: אתם לא מאמינים אתמול שידרו את אקסמן בטלוויזיה. מתי שנזכרתי בזה הייתי בעבודה אז טסתי לאוטו ושוב טסתי הביתה. באמצע הסרט נזכרתי שהילד שלי בגן. שוב טסתי לאוטו וטסתי לגן. אבל אבוי! הילד שלי כבר למד בבית הספר. שוב טסתי לאוטו וטסתי לבית הספר. כשהגעתי לבית ספר השומר הזכיר לי שהם בטורניר כדורסל וכדורגל. שוב טסתי לאוטו וטסתי הביתה. כשהגעתי אקסמן כבר נגמר אז ראיתי אותו בסים. אחרי שעתיים גיליתי ששכחתי את הילד בבית הספר, שפותרתי מהעבודה ושגנבו לי את האוטו. בכל מקרה שהמשטרה התקשרה טסתי לבית הספר, והבאתי את הילד שלי. סוף

go goldi

New member
ננסה../images/Emo3.gif

אתם לא מאמינים אתמול שידרו את אקס מן בטלוויזיה. מתי שנזכרתי בזה הייתי בעבודה אז טסתי לאוטו ושוב טסתי הבייתה באמצע הסרט נזכרתי שהבן שלי בגן. שוב טסתי לאוטו וטסתי לגן. אבל אבוי! הילד שלי כבר לומד בבית ספר. שוב טסתי לאוטו וטסתי לבית ספר. כשהגעתי לבית ספר השומר הזכיר לי שהם בטורניר כדורסל וכדורגל שוב טסתי לאוטו וטסתי הבייתה. כשהגעתי אסק מן כבר נגמר אז ראיתי אותו בספולירים.(?) אחרי שעתיים גיליתי ששכחתי את הבן בבית ספר, שפותרתי מהעבודה ושגנבו לי את האוטו. בכל מקרה שהמשטרה התקשרה מטוס(?) לבית ספר, והבאתי את הבן שלי.

hagaymi26

New member
תפגיזו בתשובות

הפתרון מחר.... הזוכה יזכה גם השבוע בשניצל קפוא-פושר היישר ממזללת החתולים של טיב-טעם או שניצל טבעול בדואר

Damn Regret

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo152.gifיאאלה בואו ננסה.

אתם לא מאמינים אתמול שידרו את אקסמן בטלוויזיה. מתי שנזכרתי בזה הייתי בעבודה אז טסתי לאוטו ושוב טסתי הביתה. באמצע הסרט נזכרתי שהבן שלי בגן. שוב טסתי לאוטו וטסתי לגן. אבל אבוי! הילד שלי כבר למד בבית ספר. שוב טסתי לאוטו וטסתי לבית ספר. כשהגעתי לבית ספר השומר הזכיר לי שהם בטורניר כדורסל וכדורגל. שוב טסתי לאוטו וטסתי הביתה. כשהגעתי אקסמן כבר נגמר אז ראיתי אותו בספוילרים{?} אחרי שעתיים גיליתי ששכחתי את הבן בביתספר, שפותרתי מהעבודה ושגנבו לי את האוטו. בכל מקרה שהמשטרה התקשרה טסתי לביתספר, והבאתי את הבן שלי.

למעלה