סיפורי אייקונים 1

hagaymi26

New member
סיפורי אייקונים 1

לפני שמתחילים אם יש לכם רעיון לסיפור שילחו אותו במסר..... אתמול הלכתי לשחק
אבל במגרש שמתי לב שלקחתי בטעות
. כשחזרתי הביתה להחליף את
ל
איזה
נכנס וכמעט דרס אותי. שהסתכלתי עליו גיליתי שזה לא
אלא
. מיד
אבל אז גיליתי שזו
, אבל אני לא אוהב
ות. הפותר הראשון יזכה בטיסה לקוסטה ריקה במחיר סמלי של 12,788 דולר.

XDDDDDDDD../images/Emo182.gif

אתמול הלכתי לשחק כדורסל אבל במגרש שמתי לב שלקחתי בטעות כדורגל. כשחזרתי הביתה להחליף את כדורגל לכדורסל איזה נהג אוטו נכנס וכמעט דרס אותי. שהסתכלתי עליו גיליתי שזה לא בן אלא בת. מיד התאהבתי אבל אז גיליתי שזו יפנית, אבל אני לא אוהב יפניות.

יובל94

New member
אני יודעת, אני יודעת D:

אתמול הלכתי לשחק כדורסל אבל במגרש שמתי לב שלקחתי בטעות כדורגל. כשחזרתי הביתה להחליף את הכדורגל לכדורסל איזה נהג אוטו נכנס נכנס וכמעט דרס אותי. שהסתכלתי עליו גיליתי שזה לא זכר אלא נקבה. מיד אבל אז גיליתי שזו יפנית, אבל אני לא אוהב יפניות. האם זכיתי בטיסה לקוסטה ריקה במחיר סמלי של 12,788 דולר ?

מנסה חח

אתמול הלכתי לשחק כדורסל אבל במגרש שמתי לב שלקחתי בטעות כדורגל. כשחזרתי להחליף את את כדורגל לכדורסל איזה לומד נהיגה נכנס וכמעט דרס אותי. שהסתכלתי עליו גיליתי שזה לא זכר(בן) אלא נקבה(בת). מיד התאהבתי אבל אז גיליתי שזו יפנית,אבל אני לא אוהב יפניות

hagaymi26

New member
רגע רגע

הכרטיס הוא במחיר סמלי. תקבל אותו במשרדי המבצעים של אל על. חוץ מזה הכרטיס הוא כרטיס למחלקה אחרונה בארקיע לכיוון אחד דרך חברה סורית. מנהלי המבצע מתנהרים מאחריות על שלמותו, בריאותו וביטחונו.

אבלאמרת אל-על איך קפצת לארקיע

לא אכפת לי העיקר אהיה קרובה לחדר שמכינים שם הקולה והנשנושים

hagaymi26

New member
טעות שלי

א. מחלקה אחרונה זה בזנב המטוס, ולא מגיע לשם אוכל. ב. המטוס הוא מטוס מקולקל. ג. הטייס שיכור ד. תקבל 500 דולר לביזבוזים בדיוטי פרי, אבל במחיר נוסך של 2,500 שח

hagaymi26

New member
כןןן

אתה יכול להחליף את הפרס בוואקמן של חברת פוני במחיר של 70 שקלים+קלטת של סינטרה

תקבלי*../images/Emo13.gif

הטייס שיכור?יש טייס אוטומי מחלקה אחרונה? בסדר נו תמיד הדיילים מחביאים בתאים איזה יין טוב המטוס מקולקל? אויש למה איפה זה קוסטה ריקה ו-500 דולר??
יאיייי זה בלי מיסים אז למי אכפת!

porky169

New member
בין הפותרים נכונה../images/Emo134.gif

יוגרל פותר שלא ענה נכונה. זכית בשניצל(תרתי משמע
)

למעלה