סיפורים מהצאט..

כפי הידוע לכולם ואני לא מתביישת בזה

את בעלי הכרתי בצאט.. אחלה בנאדם שכמוני היה שם מסקרנות.

סטלנודד

New member
אני נכנסתי מניק של בת

וכתבתי היי תוך כמה שניות כבר 15 בנים ניסו להתחיל איתי

toxic2004

New member
בעבר עשיתי את אותו הדבר

מול הצ'ט של נענע וצילמתי בצילומי מסך את כל סוגי נסיונות ההתחלות. רק שבnick כתבתי: "שיר12" אז אתם בטח מתארים לכם כבר..

חחח שמעו משהו ענק..........

קודם כל.............אף פעם אני לא נכנסת לצאת , פעם אחת נכנסתי לראות מה יש שם, וברצף איזה שלושים כינויים אחד אחרי השני נכנסו אליי..אשכרה משועממים, התחרפנתי לראות את כל הניקים, אנשים מחפשים ורק מחפשים בקיצור, יצאתי משם כמה שיותר מהר לנוכח הגסויות וניבולי הפה. שאגב זה מקום לבנות הכי גסות שיש במקום להיות שם. ואולי הן נכנסות מתוך שעמום, אני בכל אופן נכנסתי לשם בטעות, סתם לראות איך זה מתנהל, ויצאתי מהר. זה סיפור אחד. הסיפור השני סיפור מצחיק מאוד.....חחחח קודם כל זה מתוך האיסיקיו שעשיתי את זה. א. נכנסתי בתוך כינוי של בן והתכתבתי עם חברה שלי מהכיתה, שלחתי לה תמונה של בן שתדע שהיא באמת מדברת עם בן. שוחחנו כמה שבועות, הייתי משגעת לה את השכל עם השאלות שלי, פה ושם התחלנו להכיר, אמרתי לה אני יודעת עלייך את כל הפרטים מחר בבוקר את תראי אני יבוא אליך לביה"ס, והיא כמובן בכיתה שלי . יום למחרת בבוקר, אני רואה אותה עם המראה שלה, כל שנייה מתאפרת לראות אם היא יפה, שהרי היא הולכת לראות אותי, ואני וחברה שלי מהשולחן האחורי רואות את המחזה הזה שהיא כולה מתרגשת כל דקה מאחורי התיק בלי שהמורה תראה מוסיפה רימל, שמה אודם פה ושם.... חחח קטעים הגיעה ההפסקה, ההיא צרחה בקולי קולות לחברה שלה "שרייייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתת........." ההיא עושה לה :"מה?"........... "את לא יודעת את מי אני הולכת לפגוש עכשיוו.........." שוב אני וחברתי לשולחן התפוצצנו מצחוק. בקיצור, כמובן שזה היה משעמום, הייתי קטנה. לא ידעתי מה שאני עושה. יום שישי אחד היא אומרת, אם אני אדע שזאת משהי מהכיתה שעבדה עליי, אני מזמינה לה משטרה, וכמובן, שהיא הביאה את אבא שלה לכיתה, רצתה לעשות חקירה עם המשטרה.... בקיצור.........זה היה יכול להסתיים ברע.

sarati

New member
הסיפור השני יותר שווה....

יש לי גם סיפור דומה, אם יהיה לי כוח אני יעלה אותו יותר מאוחר...

למעלה