סיפורים מהאישפוז

סיפורים מהאישפוז

לא תאמינו כמה זה קשה בכלל אין לכם מושג עד כמה זה קשה...... המשטר שם מאוד חזק קשה נוקשה מדכא!!!!!! וקשה להחזיק מעמד שם מאוד מאוד הבנות שם מאוד נחמדות עוזרות ומעודדות אחת את השניה,אבל זה המקום לעזרה להקנות הרגלי אכילה נכונים...... אמן שהטיפול יצליח!!!!!!

בדרך הנכונה....

וזה מה שחשוב.. את תחלימי ותיהי גאה בעצמך!!!! שולחת חיבוק וגם נשיקה! והמון המון בהצלחה! הלוואי ותחלימי, תאכלי עוגה (חתיכה קטנה) בלי לחשוב 10000000000000000000000 פעמים לפני זה!! תבכי, זה משחרר! מתפללת להמשך טוב יותר בשבילך ובשביל גולה.. עדנה, לא מקבלת טיפול (אין טיפול לפרווות כמוני...כו****) אוהבת שוב ועוד 100000000 פעמים!

רונהלה

אני יודעת שקשה שם. מאמינה לכל מילה שלך. ויש לי מושג....הייתי שם. ראיתי וחשתי על בשרי את הנוקשות הלא מתפשרת הזו. וזה אכן מדכא להיות במקום שאתה מרגיש שלא מקשיבים לך, ואתה כמו כולם. אבל כמו שכתבת, יש המון עזרה הדדית ביניכן הבנות...וזה עוזר המון. אני שמחה שמצאת לך שם חברות כל כך מהר. כניראה שאת באמת אישיות מדהימה (לא שחשבתי אחרת) ואנשים אחרים קולטים את זה מהר מאוד. אז נסי להתחזק, אם זה מהחברות שכבר מצאת (אני מבינה שאת מכירה משם את בודהא) ואם זה מאיתנו כאן, שמחכים לך יום יום. ואיך אומרים? יחד נעבור את זה בשלום. מצטרפת לתפילתך, בשבילך ובשביל תגל, ובשביל כולנו. שנמצא את דרך המלך, וגם נעלה עליה. אמן. שלך מאיה

למעלה