סיפורים מביכים ...

ואללה..

חשבתי שלי היה בליינד דייט מוזר..(מאז אין יותר בליינד דייטס).. בחור שהכתכתב איתי מהארץ. שלח תמונות..ניראה מאוד יפה ונחמד.. יום אחד התקשר שהוא מגיע לכאן. שהגיע התקשר וקבענו להפגש. יש לציין שגם אני נשמכת לאנשים עם ראש על הכתפיים..והיה המון על מה לדבר איתו. בערב נסעתי לבית חבור היכן ששהה..והגעתי בשלום. חברו יצא לקראתי..אדם נחמד...הציג עצמו..עד שהבחור שבשבילו יצא. יצא הבחור והתברר שהוא גמד..ויש לו גבנת ..ו...הייתי בשוק. כיוון שגם אני מנומסת נכנסתי איתם לבית החבר לכמה דקות..ומשם חשבתי שרק אני והדייט נצא..לא. החבר שלו הצתרף אלינו..וזה היה ממש מוזר לעשות בליינד דייט בשלושה. הכי מביך היה במסעדה..לפחות בהתחלה שהתיישב על רגליים מקופלות מתחת לישבנו..כדי להגיע לשולחן..אך זה נעלם..כשהחלה השיחה..איש שיחה מעניין בעל חוש הומור מפותח. יחד אם זה ניסה למכור עצמו..וכמה כייף יהיה לי..וכמה כסף ישפוך עלי..וכו וכו...ופעם ראשונה הייתי צריכה להיות אסרטיבית ולפגוע..וזה היה קשה. מביך? משונה? כן...מסקנה..עדיף להכיר משהו דרך חברים...

רות 2

New member
מישוגעת.........

מסקנה מישוגעת............... מה פתאום רק חברים ...נפלת על הראש .......חייבת צ'נס מכל הכיונים לכל הכיונים ... במיוחד אחת כמוך שיוגעת מה ועם מי היא רוצה.....

ניר67

New member
תגובה

שלום לך קראתי את מה שכתבת נשמע סיפור מעניין אני חדש פה רווק בן 39.מעוניין להכיר אותך הבנתי שאת פנוייה אז עם בא לך שמי ניר פלא 0546206510 .נ.ב על תתביישי מצפה לטלפון.

r o n i t 3 7

New member
יש יש יש יש........

סוף סוף מישהו מתחיל איתי, ועוד ליד ככככככככככככווולם...

../images/Emo24.gifאיזה יופי!!!

נכון שכיף? ושכולם יקפצוווווווו!!! הצחקת אותי אבל אסור להשאיר טלפון, שדינה לא תעיף את ההודעה רשמי מהררררררררררר! אהההההההההההההההההההה.

אני המום../images/Emo73.gif

עם כל החמלה והמספטיה הבחור יכל לומר שהוא נכה. ולא לקבוע לך עובדה כזו לעיני הוריו .

r o n i t 3 7

New member
ואני אומרת...

שזה אמנם סיפור, אבל.... ותמיד יש אבל, ישנם חלקים קטנים מאוד בסיפור שהם נכונים...

למעלה