סיפורים מביכים ...

רות 2

New member
סיפורים מביכים ...

מעניין לשמוע על סיפורים מביכים שקרו לם ... הנה אחד _מועתק ממאדם אחת באטרפליי קוראים אותה.. ..מצחיק אז צוחקים ...לקחת את הכל ..בהומור ........... תחנת רדיו קנדית הציעו פרס של 5,000 דולר לסיפור אמיתי מביך ביותר זה הסיפור שזכה בפרס. "היה לי תור אצל הגינקולוג השבוע. מזכירתו צלצלה להודיע לי שהתפנה מקום ושעלי לבוא תוך שעה. היה זה מיד לאחר ארוחת הבוקר, השעה הייתה 8:45 ונלחצתי כי היה לי חשוב... אני מאוד מקפידה על הגיינה האישית ובמיוחד בבדיקות רפואיות, אך לא היה לי זמן למקלחת נוספת... עליתי בריצה לחדר אמבטיה, לקחתי מגבת קטנה מקופלת נקייה שהייתה על קצה האמבטיה, פתחתי, הרטבתי והעברתי בזהירות באזורים האינטימיים, להבטיח מרב הניקיון. זרקתי את המגבת וטסתי למרפאה. די מהר הוא קיבל אותי. היות ואני כבר מכירה את הפרוצדורה, התיישבתי ללא עזרה ושקעתי, כפי שאני עושה במצבים אלה, במחשבות על חופים יפים בפולינזיה או על כל מקום נחמד אחר רחוק מהמתקן הדוחה. הופתעתי מאוד כאשר הרופא אמר לי: "ואוו, היום עשית מאמץ מיוחד להיות יפה"! לא ממש אהבתי את המחמאה, אבל לא הגבתי. הלכתי הביתה והמשכתי בסדר יומי כרגיל... בשעות הערב, אחרי שבתי סיימה את שיעורי הבית, שאלה מחדר האמבטיה: "אימא, איפה המגבת שלי?" צעקתי לה שתיקח אחת נקייה מהארון. כששמעתי מה שענתה לצעקתי, אני נשבעת שרק חשבתי איך להעלם מעל פני האדמה... המשפט של הרופא חזר שוב ושוב בראשי כאשר היא אמרה לי: "לא אמא, אני לא רוצה מגבת מהארון, אני רוצה אותה מגבת קטנה מקופלת שהייתה בקצה האמבטיה ובתוכה השארתי כל הכוכבים הנוצצים והזוהרים שאיתם אני משחקת!"...

מזל חי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזכיר לי את הרופא הזקן שהיה לי.כשהגעתי אליו בהריון הראשון התברר שילד את אח שלי
..טוב נו אמרתי "רופא טוב אמרה לי אימי ז"ל..ואז היה בא איתי הגרוש (אששש על הדאגן)..והתלווה איתי לבדיקות שלא ממש אהבתי לפסק בהן את רגליי.. הייתי כבר בחודשים מתקדמים ושוב ישבתי לסיוט הזה עם רגליים למעלה..מכניס הרופא הטיפש הזה את המכשיר הלא מי יודע מה נעים וגמיש..מזיז בודק ומגרגר בגרון..הולך לשטוף ידיים ופונה אל הגרוש שלי שיושב בצד מזועזע מעצם הרעיון שמישהו מעז לדחוף משהו שאינו שלו חחחחחח ואז שואל הרופא אותי באדישות "למה את לא קמה כבר?".. ואני כולי סמוקה וכאובה עונה בתמימות "חשבתי שעדין לא בא לך להוציא את הדבר שמכאיב לי בפנים (בלב חשבתי על הפרצוף של הגרוש שלי שהכי מתאים לתאור של כאב פנימי איום).

hanashim

New member
עם עובדות לא מתווכחים

להלן עובדה שעבר את כל המחקרים והתוצאה זהה 100 אחוז של הגירושים התחילו בנישואים

סיפרתי על זה כאן בעבר...

מתאים יותר לסיפורי פאדיחות... באחת החברות שעבדתי בעבר בתוקף תפקידי, עברתי על קו"ח וזימנתי מעומדים מתאימים לראיון עבודה... התקשרתי לבחור ששלח קו"ח לסוכן מכירות, הטלפון לא היה זמין ואני כהרגלי משאירה הודעה... "שלום מדברת שגית מחברת.... התקשרתי לזיין אותך ל..." אופססססס קלטתי מה אמרתי טרקתי את הטלפון והתחלנו להתפוצץ מצחוק, אני המזכירה שישבה לידי והמנהלת משאבי אנוש. התקשרתי שוב והשארתי הודעה מתנצלת, אם מס' טלפון, אבל הבחור לא התקשר...

hanashim

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שגית חמודה זה לא שאת התבלבלת זה התת מודע שלך שהשתלט לך על הלשון אדיר

t o t a l

New member
גיאוגרפיה

היה שעשון רדיו כזה מפגר אצל דידי הררי. הרעיון היה לתת פרס לזוג שהוכיח הכרות מעמיקה. השיטה היתה להעלות על קו בן זוג אחד ולשאול אותו שלוש שאלות אודות שגרת החיים שלהם. אחר כך להעלות את בן הזוג השני ולשאול אותו את אותם שלוש שאלות. אם התשובות היו זהות, מקבלים כפרס סוף שבוע במלון יוקרתי. ראשון עלה הבעל. משה מחולון. מותק כזה ומתלהב. מתבדח כל הזמן עם דידי הררי, חושב יוצא ככה טוב ברדיו. שאלה ראשונה: איזה מאכל של אישתך אתה הכי אוהב? תשובה [ללא היסוס]: קוסקוס. שאלה שניה: מתי עשיתם את זה פעם אחרונה? תשובה [צחקוק]: אתמול בלילה. שאלה שלישית: איפה עשיתם את זה? תשובה [שוב צחקוק]: במטבח. צחוקים באולפן. פרגון וסחה. טוב מושה, אומר הררי. עכשיו אתה יורד ומהקו ואם אישתך תענה תשובות זהות לאותם שאלות, סוף שבוע שלכם. וואלה סבבה. עולה האישה. שרית. שקטה. מבוישת. מתרגשת. מסביר לה שוב מסטר הררי ברחל בתך הקטנה. שלוש שאלות קטנות. שלוש תשובות הכי פשוטות. סוף שבוע באילת. שאלה ראשונה: איזה מאכל שלך משה הכי אוהב? תשובה [היסוס ארוך]: קוסקוס. מחירות כפיים באולפן. מתח נבנה. כל הכבוד. עוד שתי תשובות נכונות וסוף השבוע שלכם. שאלה שניה: מתי פעם אחרונה? תשובה [ללא היסוס]: אתמול בלילה. שריקות התלהבות. מתח. עוד תשובה נכונה אחת שרית. והפרס הגדול שלכם. כל הכבוד לכי על זה. קדימה. איפה עשיתם את זה? שקט על הקו? שרית את כאן? כן. שרית? אתמול בלילה כשעשיתם את זה? איפה? שקט על הקו שרית? אני לא יכולה לומר! שכנועים. הפצרות. הסברים. רק תשובה אחת שרית. לא כזה עיניין גדול. איפה עשיתם את זה? תשובה נכונה וסוף השבוע שלכם. אני לא יכולה לומר אומרת שרית. לא בשום אופן. אמא שלי שומעת. השכנה שומעת. לא יכולה. נו.... קידמה שרית מה את עושה עיניין. רק תגידי איפה וזכיתם. הרי משה כבר אמר. איפה עשיתם את זה? תשובה: בתחת.

Kטלנית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בידרנת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח YOYO דמעות מצחוק
טוטל

r o n i t 3 7

New member
ה"דייט"

וכך מתחיל לו המקרה: לפני כשבוע לערך, בדרכי ללימודים, נוסעת ולימיני מבחינה בגיפ שחור ובתוכו נוהג בחור חתיך הורס... מביטה ומחייכת [לא יכולה שלא], ממשיכים לנסוע, עוצרים ברמזור, עדיין שנינו מביטים אחד על השניה, הרמזור מתחלף וממשיכים לנסוע... הפתעה אנחנו עדיין ממשיכים לנסוע על אותו כביש, והבחור כל שניה מביט לכיוון שלי... ברמזור הבא פותח חלון ומבקש מס' טלפון... אני הסנובית לא נותת בקלות והוא נותן לי את הנייד שלו, מבקש שאתקשר, ואני עונה כמובן... באיזשהו שלב אני פונה לכיוון המכללה, וכך דרכינו נפרדות... בלימודים, לא מפסיקה לחשוב עליו, בחור צעיר [ואני אוהבת צעירים] חתיך [עוד יותר טוב] ומעוניין לצאת איתי [מה אכפת לי גם ככה אין לי אף אחד עכשיו] מנצלת הזדמנות בהפסקה הראשונה, מתקשרת אליו, השיחה נעימה מאוד, מזמין אותי לצאת [איזה כיף לי] ואנחנו קובעים אצלו בליד הבית, אני אחנה את הרכב ונמשיך ברכב שלו... כולי מתרגשת, מתארגנת, רוצה להראות הכי צעירה בעולם חלילה שלא ידע בת כמה אני בטוחה שהוא צעיר יותר ממני, אבל לא אכפת לי... מגיעה אליו כמו שקבענו ומתקשרת להודיע שאני למטה, הבחור מבקש שאני אעלה, עדיין לא סיים להתארגן, אני מציעה לחכות למטה, אבל מרגיע אותי אומר שהוריו נמצאים בבית ולא לדאוג... קצת נבוכה עולה, פגישה ראשונה וכבר לפגוש הורים, לא נעים, אבל מה אכפת לי בטוח לא אפגוש אותו ואותם שוב... אמא שלו פותחת את הדלת, קורנת מאושר מכניסים אותי לדירה, מציעים שתיה, פיצוחים, אני לא מרגישה בנוח שואלת איפה עדי עדיין לא מוכן... האבא מציע לבדוק מה קורה איתו ועולה לקומה השניה, אחרי 2 ד' לערך יורד שהוא מחזיק את עדי בידיים שלו... [אני בשוק המומה לא יודעת מה נפל עליי, לא יודעת איפה לקבור את עצמי, מגלה שלבחור אין רגליים מהברכיים], נבוכה, מסמיקה ולא יודעת מה לעשות, הריי את הבחור ראיתי בתוך הרכב... אקיצר מה אגיד לכם, מרוב מבוכה החלטתי להיות מנומסת [כמו תמיד] והרי כבר הייתי בעבר בקשר עם בחור מקסים שלא היתה לו יד, אז יאלה נלך על זה... האבא עוזר לו, מכניס לרכב ואנחנו יוצאים לדרך, אני שואלת לאן, עדי מציע שניסע לפארק בר"ג מקום נחמד שקט ואפשר לשוחח... אנחנו נוסעים, מגיעים לפארק וחונים ליד ספסל, עוזרת לו לצאת מהרכב ואנחנו יושבים ומשוחחים... חייבת להגיד על עצמי שאני מאוד נמשכת לבחורים חכמים, עושים לי את זה מה לעשות, הבחור מדהים חכם בטרוף, ויש בינינו משיכה... חיבוקים, נשיקות, ליטופים, מורידים חולצות, המגע נעים...חום הגוף עולה, אנחנו לבד בפארק מחליטה ללכת על זה ו... מורידה מכנס, הבחור כולו מאושר, אבל... יש בעיה קטנה איך עושים את זה עם בחור נכה בלי רגליים... עדי אומר תפתחי מאחור יש נדנדה מיוחדת צריך לקשור בין העצים וכהה נעשה את זה... אני בתחתון וחזיה קושרת נדנדה בין העצים ולא מאמינה שעושה את זה... עוזרת לו להיכנס לנדנדה ו...מתחילים... איך אגיד...בלי רגליים, אבל יש לו אתה - שווה... נגמר הסקס, עוזרת לו לצאת מפרדים הכל וחוזרים הביתה שלו [הרכב שלי חונה שם]... כשמגיעים עדי מתקשר לאבא שלו לעוזר לו לעלות למעלה... האבא מבקש ממני לחכות 2 ד' רוצה להודות לי... אני לא מבינה על מה, עייפה נפשית מכל הערב, אבל מחכה... האבא יורד ומודה לי..."תודה שהיית עם עדי ולא נבהלת [אני-מה שטויות נהנתית מאוד] והוא - לא באמת תודה, בדר"כ עדי מתקשר ומבקש שנבוא לאסוף אותו מהפארק... תמיד משאירות אותו בתוך הנדנדה והולכות...ואת החזרת אותו... מוסר השכל: לעולם אל תתחילו עם בחורים בנמצאים בתוך הרכב...
שבת שלום ושופ"ש מדליק ורווי הפתעות...

roninii

New member
ישן הסיפור של הנכה

שמעתי אותו יותר מפעמיים מאנשים שונים וכול אחד מספר את זה על עצמו

למעלה