סיפורים בהמשכים

סיפורים בהמשכים

לפי הפרק שהיה אתמול אסי:גיא אתה מאמין לי? גיא:כמה שזה לא הגיוני אבל יש משהו במה שאת אומרת!...... אסי:נו ו.....? גיא:את יודעת מה?.... אסי מבואסת:..מה...? גיא:אני מאמין לך! אסי קפואה:באמת?? גיא מנשק אותה גיא:הרגשתי שבך התאהבתי ואת רצית הסכם ממון אסי:יוו אני כ"כ מאושרת גילינכנסת באמצע: גיא? גיא:מה גילי מתוקה? גילי:אתה אבא שלי? גיא:רק עם את רוצה.. גילי:כןן! מאד!! אבא אבא אבא אבא אמא אמא אמא אסי:בואו נלך לים גיא:אוקיי רדו לאוטו שלי אני יקרא כבר לאמא שלך אסי וגילי:אוקי!! +*~בים~*+ גילי:בואו איתי לתוך המיםםםםם אסי וגיא:טוב עליזה:אני יושבת כאן גיא:בטוח? עליזה:כן אסי:טוב אמא +*רענן ומיכאלה בכלא*+ רענן:אני לא יכול יותר מיכאלה:יששש משחררים אותי ואני הולכתלהיות עם אסי! רענן:אוךך מה איתי? מיכאלה:לא יודעת.. רענן:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מיכאלה:ביי ביי +++מיכאלה הולכת להיות במשפחה עם אסי+++ מיכאלה:היי ידעתי שאתם כאן אני מבקשת סליחה באתי להיות איתכם גיא:אסי זה לשיפותך אסי:טוב גיא, אני מסכימה! +בניתוח שך גילי* אסי:יש תורםםםםםםםםםםםםםםםם עליזה:דיי!!!!!!! גיא:יששששששששששששש מיכאלה:איזה מזל.. **אחרי הניתוח* גילי:שלום לכם אסי:גילי את בסדררררר? עליזה:את שומעת אותנו גיא:מה איתך מתוקונת? גילי:חחח...אני בסדר תרגעו גיא:חחח.. אסי:יוווווו גילי שלייייי עליזה ברוך השם מיכאלה היי גילי אני דודה שלך גילי: טוב מיכאלהה מיכאלה גיא אסי ועליזה:קנינו לך מתנה ואז הם מרימים שקית גדולה מלאה בובות +*~!ומאז כולם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה!~*+ כעבור שנה: תמשיכו...

למעלה