סיפורו של הפאן פאן.

סיפורו של הפאן פאן.

היי לכולם אני מקווה שנהנתם בחנוכה כמו שאני נהנתי. סתם בלי קשר: גם הפאן פאן שלכם היה נראה כמו חרא ???? יצא לכם לקרוא את הסיפורו של הפאן פאן? יאללה ביי לגילי מעמק חפר: חזרו לי התמונות ויצא ממש חומד בתמונה... "אין שם ים אין שם ים אבל בכל זאת את שמח..."

לירום

New member
איזה סיפור??

יש בשוקולד הזה קמח מקום חלב והוא יוצא בקוביות אל המציאו עליו סיפור?

אתם לא מאמינים !!!!

יש סרט חדש שנקרא "פאן פאן"!!!!! אני לא צוחקת! זה הסרט פתיחה של פסטיבל קאן! "פאן פאן אחד שווה שלושה מוסקיטרים" איזה שוס.....

אחד מהגרעינרים ביזרעאל...

הבנאדם הכי דפוק (מבחינה טופה) שאני מכירה, הסביר לנו קצת על הפאן פאן, איך לשמר אותו, ואיך לאכול אותו. השוקולד נראה כאילו הוא עשוי מגושים של חרא, אבל שלא נטעה, חס ושלום - הוא הכי טעים בעולם! למעלה יש מין נוזל כזה, שהוא, כמובן - שמן, ורובנו שופכים אותו בטבעיות, ופה בדיוק הטעות שלנו!! השמן הוא מה ששומר על שאר העיסה. בתחתית של הקופסה של הפאן פאן יש שכבה כהה יותר משאר השוקולד - אותה כבר לא אוכלים. סוף.

kedeman

New member
ביום האחרון היה לנו פאן פאן מקולקל!

ביום האחרון של הטיול היה לנו פאן פאן מקולקל!!! הוא היה נוזלי וניתן למריחה!!!

אולי זו הסיבה.. אבל סביר שזה בגלל

שליום האחרון נותנים את כל מה שנשאר במפקדה ואין מה לעשות איתו והקצבת הפאן-פאן המריח (ניתן למריחה) היתה מיועדת ליושבי המפקדה וכאשר נשאר ביום האחרון- החליטו לפנק אותנו אבל בכלל לא משנה שהיה אפשר למרוח אותו כי ממילא לא היה סכו"ם בארוחת צהריים!!

s h e e p i t

New member
גם לנו היה כזה ! אבל ביום לפני

האחרון.... חוץ מזה יש הרבה דרכים לאכול את הפאן פאן פעם אחת הם ניסו להמיס אותו אבל לפי מה שהבנתי הם המיסו את הפלסטיק פעם אחת הם פתחו אותו מהחלק למטה ... אנשים לא הבינו מה זה ..אז הייתי צריכה להתחיל להסביר להם שזה כמו הקטשוט הרי יש קטשופ על הראש...אז זה היה פאן פאן על הראש..משהו בסגנון פשוט צריך להיות מקוריים...

אני?? בתמונה?? נורמלית?

את זה אני צריכה לראות! אם זה אי פעם מגיע למחשב כלשהו - את יודעת את האי סי קיו שלי (בבקשה..) לי יש על תמונה את הבריסטול שעליו כתוב את סיפורו של הפאן-פאן בגלל שלא היה זמן לסיים לקרוא

קשתונה

New member
כמה עובדות על פאןפאן מנסיון שלשנים

אז ככה... פאן פאן למי שלא יודע...כשהוא במצב טרי...הוא קשיח!! לא משנה מה הוא קשיח בחום בקור...הוא קשיח...הוא לא ניתן למריחה...זה שוקולד ששוברים (אלא אם הסכין/מזלג נשברים קודם) מתוך הקופסא ופשוט שמים על הלחם אי אפשר למרוח אותו. שנית כל...פאן פאן במצב נוזלי הוא...נכון!! מקולקל! לכן אם הצלחתם למרוח את הפאןפאן אל תשמחו...כי הוא מקולקל! ואנשי המפקדה לא נהנו מזה 4 ימים...פשוט אחרי 4 ימים התקלקל הפאןפאן וככה הוא נראה. ולבסוף פאן פאן זה לא טעים:)

S a l i t

New member
האאא הדבר הוונאבי שוקולד הזה

דווקא ביום האחרון הערבה מצאה לו שימוש מגניב לאללה עשו ממנו כדורי שוקולד מצופים בחלווה (חלווה? חלבה?) וטבלו את זה בפונדו שוקולד שווה +

למעלה