סיפורון

Arielcohen

New member
סיפורון

יש לי איזה חבר, לא ממש, שנהיה סנוב לאחרונה וזה מעצבן אותי! אז קיצר שבוע שעבר אני בבית ספר, שעה חופשית, גולש, כשפתאום אני חוטף התקף ומבין שמישהו שומע את "ביום שמש יפה" באחד המחשבים. בהיסטריה קמתי ובדקתי, והתברר לי שמדובר בסנוב! הוא גם אוהב את עברי!!! זה אכזב אותי כי מדובר בבן אדם די מגעיל ועברי זה לאנשים אמיתים, עם אופי, לא סנובים יצורים! אבל לא נורא - אני הולך להופעה בבית שמואל והוא לא... הוא אפילו לא יודע עליה! אוף, מה ללבוש להופעה?.......

beenINSANE

New member
תראה

זה שהסנוב אוהב את עברי, זה לא בהכרח רע. זה כנראה הצד היותר אנושי שלו... ולך תדע, אולי המוזיקה של עברי זה מה שירכך אותו ויהפוך אותו לפחות סנוב? לפחות עכשיו אתה יודע שהוא לא לגמרי נורא, הסנוב הזה, כי אם הוא שומע עברי, משהו עובד שם טוב...
חוצמזה, בעניין "מה ללבוש להופעה" יש לי הצעה נהדרת- בגדים! מה זה משנה מה תלבש, העיקר שתהנה!

Arielcohen

New member
טוב

הוא פשוט בן אדם מגעיל ומלא פוזה, בגלל זה זה עצבן אותי. בכל מקרה אני יודע שהוא לא מבין ומזדהה עם השירים של עברי כמוני! שאלת הבגדים מטרידה אותי. ללבוש חולצה ורודה כדי לבלוט? אולי גופיה וז'קט (כי מהניסיון שלי נהיה מאוד חם בהופעות! אולי סתם להתלבש רגיל בלי משהו מיוחד? זה קורע אותי אתמול לא נרדמתי עד 2 וחצי מההתרגשות ומהמחשבה על ההופעה נזכרתי בהופעה שלו ב"צוללת" לפני שנה, כשהוא סיפר שהוא כתב את "בחולצת פסים" על הגשר בסינמטק רצתי לשם עם ידידה אחרי ההופעה, עמדנו על הגשם ושרנו את השיר כמו מטומטמים... אבל היה כיף! נזכרתי גם ב"אהבה וסקס"...... אוף שיגיע כבר ה12 לחודש!!!

beenINSANE

New member
על הגשר בסינמטק?

איזה גשר יש בסינמטק? ולשאלה היותר מהותית- איזה סינמטק? ת"א? ירושלים?

Arielcohen

New member
ירושלים

הוא הופיע ב"צוללת הצהובה" ובגשר שליד הסינימטק, כשבאים מלמעלה חייבים לעבור דרכו. הוא סיפר ששם הוא כתב את זה ומאז תמיד כשאני שם אני מזמזם את זה

beenINSANE

New member
אההה

נדמה לי שאני זוכרת באיזה גשר מדובר. זה מסביר את ה"עיר יפה ומלאת מאמינים". אמרו פה פעם שזו כנראה ירושלים, אז עם האינפורמציה הזאת זה בטח נכון.

הזכרת לי את הסינמטק../images/Emo3.gif

חולצה ורודה רולז! אני חשבתי לבוא טבעי:O אבל זה לא ילך...

beenINSANE

New member
חחחחחחחחח

חשבת לבוא טבעי מה?
חולצה ורודה?
בעעעעע בכלל ורוד זה צבע מעצבן!

למעלה