סיפורה של עירית

RaulDuke

New member
סיפורה של עירית

לא היה ביום הזה שום סימן לבאות, עוד יום אפרורי בעיר רדומה, יצאתי להסתובב קצת עם ידיד שלי ברחובות, לחפש איזה ספר מענין או משהו, העיקר לא להשאר בבית. טיילנו לנו באחת השכונות, ובעוד אנו שרויים בשיחה סתמית על כלום, נתפס מבטי על בחור שנראה לי מוכר, אותו בחור גם הוא הביט עליי, וחשתי מהופנטת, הוא התקרב לעברי, מתעלם מנוכחותו של הידיד, מבטו חודר עמוק אל תוך עיניי ונשמתי... הוא לא הוציא מילה מפיו, רק הביט בי, עושה סיבוב איטי סביבי, ואני כמו קפואה על מקומי, מלווה בעיני את דמותו, הלב מאיץ ואני לא מצליחה להזכר מהיכן הוא מוכר לי, המח עסוק בכל כך הרבה מחשבות ואני לא מצליחה להתרכז בכלום, רק בדמותו הסובבת אותי, לאחר הסיבוב האיטי, הוא נעמד מולי, מבט עמוק לתוך עיני, הוציא פתק קטן מכיסו, רשם משהו, נתן לי את הפתק, ולחש "תבואי בשש". לפני שהספקתי להסדיר את נשמתי, להבין מה בדיוק קרה או לענות לו, דמותו התרחקה לתוך אחד הבנינים. הבטתי בפתק, הוא רשם שם כתובת, רחוב ומספר. הידיד שלי הביט בי משתאה, ושאל אותי מה בדיוק קרה פה מול עיניו, השבתי כי אין לי מושג, שהבחור מוכר לי מאיפשהוא, אך אינני מצליחה להזכר. השכנו לאיטנו ללכת ברחוב, אך המחשבות לא הניחו לי.. מי הוא, מה בדיוק קרה?... כל היום המחשבות בוערות במוחי, ואינני מוצאת מנוחה, היה לי ברור שאני חייבת ללכת, ולו רק כדי לראות מה יקרה, הוא הפנט אותי, הוא גרם לי לתחושות שהרבה זמן לא חשתי, הצטמררות נעימה עברה בגבי כשחשבתי עליו. בשעה שש התיצבתי באותה הכתובת, עומדת ברחוב, ליבי פועם בקצב מטורף, אך אני נחושה בדעתי ללכת על זה. עליתי במדרגות, הגעתי לדלתו ונקשתי קלות. צעדים נשמעו והנה נפתחת הדלת, הוא עומד שם בפתח, מבטו החודר והמהפנט שוב תופס אותי ואני לא מצליחה להוציא מילה, הוא פינה לי את הדרך ונכנסתי לתוך דירתו, לא ידעתי מה לעשות, וכך נשארתי עומדת במרכז הסלון, מחכה לבאות. הוא הגיע מאחורי, אני מרגישה את ידו נוגעת בי מאחורה, מלטפת את ישבני, והוא שוב נע סביבי לאט, ידו מלטפת, מישבני הימני לאט, עד השד הימני שלי, וכך הוא ניצב מולי, מביט בעיני, ידו מונחת על השד. לאחר כמה שניות שהיו כמו נצח, הוא החל פורם את כפתורי חולצתי והסיר אותה, אני מביטה בעיניו, מתנשמת, לא חושבת לרגע לעצור אותו, הוא הסיר את חולצתי, והביט בפלג גופי העליון, הרים את מבטו אליי, ועבר לעמוד מאחורי, הוא פתח לי את החזיה, הרגשתי איך צמרמורת מענגת עוברת בגופי, השליך את החזיה הצידה והחל מלטף את שדי מאחורה, הרגשה כל כך טובה, פטמותי הזדקרו, מגע אצבעותיו פשוט המיס אותי וחשתי כאילו אני עוד שניה מתעלפת, שפתיו נגעו בצוארי, הוא החל נושק לי, בעוד ידיו ירדו במורד בטני אל המכנס, הוא פתח אותם והכניס את ידו לתוך התחתונים. רטיבות קלה חיכתה שם לאצבעותיו, ואני התחלתי לגנוח קלות, נושכת את השפה תחתונה ועוצמת את עיניי... כאשר פקחתי אותן, הוא עמד שוב מולי, התכופף והחל להוריד את מכנסיי, ידיו מלטפות את ירכיי, ונשארתי עם תחתונים בלבד, ראשו נמצא בין רגלי ואני חשה את ידיו עולות שוב במעלה ירכיי, פניו נוגעות במפשעתי, והוא מסיר מעלי את תחתוני הרטובים. הוא שולח אצבע אל בין רגליי, מוסיף את לשונו ואני שוב מתנשמת, נאנקת מעונג, מביטה בו מטפל בי במסירות, מטריף את חושיי, ואני רק רוצה אותו בתוכי, לשונו מטיילת בתוכי, מגע אצבעותיו גורם לדגדגן שלי להתנפח, ואני כבר הסף... עוד שניה ואני גומרת, נאבקת קשות בעצמי, לא רוצה לגמור מצד אחד, אך מצד שני... אני כולי בוערת מתשוקה, מרגישה כאילו כל רגע אני מגיעה לשיא... הוא קם לאט, ממשיך ללטף את גופי, פניו קרובות כל כך, ידיו מלטפות את ישבני, לשונו החלה לכסות את פטמתי, ואני מניחה את ידי בשיערו השחור, מצמידה את פניו לשדיי, וגונחת.. הוא נישק, ליקק, מצץ, ידו הימנית שוב בין רגליי, מטיילת במקומות הנכונים, לשונו עולה אל צוארי, אל הסנטר, שפתיו קרובות כל כך אל שפתיי, אך הוא מתגרה בי, ועובר לנבור שוב בצוארי, גורם לי שוב להאנח בקול... <המשך בקרוב>

RaulDuke

New member
המשך

...לפתע אני חשה שהוא זז אחורנית, אני פוקחת את עיני והוא עומד מולי, מביט בי, ומתחיל לפשוט את בגדיו, את חולצתו, את מכנסיו, איבר מינו בלט דרך תחתוניו כאילו עוד רגע הוא קורע את הבד ומסתער קדימה, הוא הסיר את את תחתוניו, אני מלווה את מעשיו במבטי, עוברת על גופו העירום, לא מפספסת אף נקודה, הוא מתקרב אליי, אני בקושי מחזיקה את עצמי מלהתנפל עליו, אותו גבר מסתורי, עם המבט המהפנט, שגורם לי להיות כה רטובה וכל כך חרמנית עד שזה כמעט מעביר אותי על דעתי. הוא לוקח את ידי, מעביר על החזה שלי, על פטמותי, ואני פתאום קולטת, כי עד אותו הרגע, כמעט לא משתי ממקומי, ואלו הנגיעות הראשונות שלי בעצמי... ידו מוליכה את ידי במורד הבטן שלי, אל הבערה שבין רגליי, ומשם הוא לוקח את אצבעותי הרטובות אל איבר מינו הזקור, אני מלפטפת בעדינות, חשה את השריר המתוח, נוגעת באשכיו, ושולחת את היד השניה שלי אל גופו, וכך אני מלטפת אותו, נוגעת לא נוגעת, מרגישה כיצד קצב ליבו הולך וגובר, נצמדת אליו, מתחילה לנשק את גופו, יורדת אט אט במורד החזה שלו, אל שרירי הבטן, אל מפשעתו, מעבירה את לשוני על הזין שלו, נהנית לראות אותו נרעד קלות מהתרגשות, אני חופנת בידי את שק אשכיו ומושכת קלות למטה בעוד אני מכניסה את איברו המתוח לתוך פי, לשוני משתוללת, אני עוברת על כל התרגילים הידועים, ומגרה אותו עוד ועוד, ידיו מונחות על ראשי, והוא דוחף לאט את הזין שלו לתוך הפה שלי, אני מוצצת בהנאה, ידיו יורדות אל שדיי המוצקים, הוא לש אותם וסוחט קלות את פטמותיי, אני מורידה יד אל בין רגליי ומענגת בו זמנית, את עצמי וגם אותו, הקצב גובר, אני מתקרבת שוב לשיא, אני מרגישה את זה מגיע.. הוא נאנח מעונג, אני גונחת... ואני גומרת... אחרי כל כך הרבה ימים, חיכיתי לרגע שכזה, והציפיה היתה שווה... אך הסיפור היה רחוק מלהסתיים... הוא הרים אותי מן הרצפה, גופותינו מתכחכים זה בזה, הוא לוקח אותי בזרועותיו, לשוני נדבקת ללשונו, אנחנו שנינו בוערים, לא קיים דבר סביבנו, הוא לוקח אותי אל הספה, מתישב ומסתכל עלי במבט מזמין, אני מפשקת את רגליי, מעבירה אצבע ועוד אחת על שפתיי התחתונות, מתכופפת לאט, והזין שלו נכנס לתוכי.. סוף סוף.. אחרי יום של מחשבות שלא פסקו, אחרי נגיעות שהטריפו, ליטופים שסיחררו.. אני סוף סוף מגיעה... אין מילים לתאר את התחושה, לרכב עליו לאט, ולהגביר את הקצב, לראות אותו נאנח, לשמוע אותו גונח, ואני? כאילו נכנס בי שד.. רוכבת ונאנקת, מגבירה את הקצב, אני, אותה בחורה ביישנית, כך פתאום נותנת דרור לכל תחושותיי, לא עוצרת, לא יכולה לעצור, לא רוצה לעצור, גלים של עונג תוקפים אותי, אני צועקת והוא לא מרפה ממני, נוגע בכל מקום, מוצץ את פטמותיי, לש את ישבניי מחדיר אצבע אל פי הטבעת שלי, ואני מאבדת שליטה, "עוד...עוד"..."אל תפסיק, אל תפסיק לעולם"... כך המשכנו, לכודים זה בזו, מלקקים, נוגעים, נאנחים.. יש אמרה כזו, "הזמן עף כשנהנים", אצלנו הזמן פשוט טס. הוא חדר אליי מאחור, מתנגש בי עוד ועוד, ידיו מוחצות את שדי, לשונו לא מרפה מצוארי, ואני מרגישה את זה שוב.. אוטוטו זה מגיע, הוא גונח בקול, גם הוא מיד גומר, אני מסתובבת אליו, מחזיקה בפניו, "אל תפסיק, תזיין אותי... ככה... כן... אני גומרת... תגמור איתי... תחכה לי.. אני רוצה להרגיש אותך ברגע הזה.. כן... כן..." הוא הוציא את איבר מינו מתוכי, לופת אותו בחוזקה, אני מושיטה יד, סוחטת את הביצים שלו, וביחד עם אנחה רמה, הוא גמר... נוזל התשוקה שלו מטפטף על בטני, על שדיי.. אני מבטה בעיניו.. הן נוצצות, אני משכיבה אותו לצידי, מלטפת את פניו.. חיוך ענק על שפתיי, עוטפת אותו בנשיקות... נראה היה כי הוא בא לומר משהו, אך הנחתי את אצבעותי על שפתיו, "אל תאמר מילה..." וכך נרדמתי בזרועותיו, מותשת, מיוזעת, עם חיוך ענק על שפתיי

ran77th

New member
ספור מחרמן להפליא

חייב להבין למה לכתוב מהצד שלה- זה חריג.

*g99

New member
ברוך הבא...

אהבתי את הסיפור,מעבר לזה שהוא ממש ממש מחרמן,הוא כתוב בלשון נקבה וזה הופך את זה לעוד יותר חםםםם... g99...

למעלה