סיעור מוחות

זיידוש

New member
סיעור מוחות

שבוע שעבר ביקשתי מרון שתטפל לי בנושא הCOACH. גם ככה הקורס חונכים שהעבירה הוא לפי כל הנהלים של הUSPA, וגם ככה יש לי חברות בתוקף...אז מה איכפת לי שלא אהיה רק חונק אלא גם קרון? אז שאלתי היא כזאת: רון שלחה להם את הטופסולוגיה שבוע שעבר. קיבלתי את התעודה בדואר כבר היום (אין לכם מושג כמה שגיאות כתיב הם הצליחו להכניס בכתובת שלי! (רמז- נח עם שבע שגיאות כתיב) אני חבר כבר 8 שנים. אני מקבל את "ג'ורנל הצנחנים" רק פעם-פעמיים בשנה. מה הגורם??? א. דואר בינלאומי מסריח ב. הדוור שלי אוהב לעשות ביד על פרסומות של PARAGEAR ג. השכן שלי אוהב. הוא פשוט צריך משהו לנגב איתו ד. הם לא שולחים לי כל חודש. למה, הרי זה לא שיש משהו חדש, אפילו הפרסומות אותו הדבר ה. כל התשובות נכונות. ואז זה אומר שלא רק שהדוור שלי מסריח מהאהבה של השכן שלי, אלא שאין בזה שום דבר חדש...... אם למישהו יש תובנות אחרות (או לחלופין מנוי ל"ג'ורנלים" עם תמונות יותר ממ...מעניינות) אני אשמח לשמוע!!!

Ron Miasnikov

New member
וואלה זיידוש..

כמה מילים כמה? אכן סיעור מוחות, המח שלי נסער מהמאמץ להבין מה רצית.. ("אז מה איכפת לי שלא אהיה רק חונק אלא גם קרון?") כל זה כדי שנגיד לך מזל טוב?
אם כבר...- חונכים שמעוניינים לקבל גם את התואר האמריקאי (שאין לו יתרונות מיוחדים אלא אם כוונתכם לעבוד בארץ האפשרויות המוגבלות מאד או בארצות אחרות המכירות ב USPA).. דברו איתי רון

maybemor

New member
או לחילופין, מראש להוציא רשיון זר

(אמריקקי לעניין זה) שגם ככה מוכר ב"ארץ האפשרויות המוגבלות מאד", קל וחומר מחוץ לפלסטין. זיידוש - למדתי לזהות פגיעות ראש לא קונבנציונליות. שלך מהקשות שבהיצע... מתי עולים לקצת FF?
דודי.

זיידוש

New member
פגיעות ראש?

אתה מעיז לדבר??!!!??!!!! חוצמזה, כחלק מהמאמץ לאמץ את ספורט הצניחה ולהחדירו לקהל הישראלי הבער וחסר המוטיבציה ללמוד את משמעות המושג יו-אן (שזה, בקיצור, סופגניה מקולקלת, או דונט מחורבשת) אני משתדל למצוא מונחים ראויים....לפחות עד שהאקדמיה תחליט לאמץ לליבה את עברות שפת הצניחה ותחל במלאכת השיבוש בצורה יסודית. לשאלתך, בשמחה אעלה איתך לצניחת "מעוף חופשי"...אבל רק אם תצליח להישאר צניחה שלמה בלמעלה ימינה (uprigh) ה"צ (שזה LOL)

maybemor

New member
פונימיי Upרייט(ר-)

שבת אני ב SkyKef אז תדרים יא פ"מ (שזה פגוע מוחית/מנטלית/מכאנית/מחק את המיותר)
Take-care גבר, ד.

סערה בכוס מים

איך עושים לך את זה? עדכן את הכתובת של ה"ג'ורנל" למשרד ככה תקבל בטוח את העיתון, או לפחות תתחיל להביא טנדמים ולהרוויח קופונים לגבי האישור הקרון כל אחד נוסע במחלקה שהוא בוחר

למעלה