סיס......נו כבר.....

korennet

New member
סיס......נו כבר.....

מתי אנו נפגשות שוב? מה קורה? יאללה... מספיק חופש... קדימה - לעבודה ולמלאכה...

ט י נ ה

New member
היי נטוש אני לא בחופש התמכרת ?

דווקא יש הופעות יום יום מקווה שבקרוב יהיו איתכם מתגעגעת מאוד את רואה אפילו לערבי זמר שלי מתמכרים ...

סייייייייייייי

שמעתי את השיר שלך הישן נושן מהפסטיבל "תנו לי גיטרה חשמלית" אני רוצה להקליט איתך אותוווווווווווווווווו !!!! שיר מדהים!

actress

New member
רוצה להקים להקת רוקנרול אמיתית

אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת את זה!!!!!!!!! היתה לי תמונה יותר טובה אני צריכה למצוא...

actress

New member
זה לא חוכמה שאתה הבן של.....

סתם סתם עפ"י אתר הפסטיבלים זה היה בשנת 86 אני הייתי בת 5
אממ... כן

1986 אני הייתי בן 4

אני לא מאמין שאני זוכר את השיר הזה מגיל 4 לא נראה לי...שזה היה ב1986....ואם כן אז יש לי זכרון טוב אבל זה שיר ששמעתי אותו גם אחרי זה בגיל 6 7 8 9 וכמובן שיר המספרים..שאין לי שעד היום אני מנסה להשיג והבנתי שהייתה איזו בעייה עם הזכויות יוצרים או משהו כזה. אז אם במקרה למישהו בפורום יש כאן.... צרו איתי קשר........!!!

actress

New member
אני המומה מהגילוי

את רציני שאתה קטן ממני? את צוחק תמיד חשבתי שיש ביננו הבדל של כמה שנים טובות לטובתך.

אני המום שאת המומה! ../images/Emo5.gif

אני יותר בשוק מאשר שאני המום שאת המומה מזה שאני יותר קטן ממך... בעצם אני ממש אבל ממש ממש בשוק שאת המומה יש חוק שאומר שאסור להיות המומים ביום שישי... כי זה יום קצר כזה...... בכלל איפה סי החמודה עם הקול שאני כל כך אוהב??? יש לי משהו להגיד לה..... סיייייייי.....בשבילך אני אדליק אש על המים!

actress

New member
אני פשוט בהלם שאתה בהלם אבל איך?

בספרי המחזור היית תמיד לפני אולי יש לך כפיל? או שמא אח גדול? דא אני עכשיו מאזינה לאוסף לרצועה מס 9 כמו צמח בר אין משהו יותר מרגיע בערב שישי כמו לשמוע את סי

אויייש כמה קלאסי ../images/Emo23.gif

צמח בר.......מהמם..... ולא רק בימי שישי בערב......
אהה אממ....ההודעות האחרונות שלנו נכתבו...בשנינות אבל לצורך העניין......אין לי כפיל..... יש לי אח גדול ו....אח תאום.....
אבל אני זה אני......!!! מצורפת תמונה להמחשה....

actress

New member
אני אראה רק ביום א סורי אני פשוט

כותבת וגולשת מהפלא... מה גם שאני יודעת מי אתה איקון קריצת עין.

actress

New member
איזה פאדיחה ../images/Emo5.gif אני לא מכירה אותך

התבלבתי בינך לבין אהוב יקר ומוכר אבל גם אתה חמוד

ט י נ ה

New member
אהבה ישנה ... אהלן וסאהלן

ממש מדהים כמה אנשים זוכרים לי את שני השירים האלו 10 9 8 ... וכמובן " בכל מצב " שכתבתי יחד עם רן עפרון לבננו תומר בזמנו כשהיה פצפון ואיך לא " גיטרה חשמלית " בקיצור אפילו לי אין תיעוד של ווידאו של הקטעיםהאלו ויש דרישה רצינית במתחרת ... האם יש לך ? אם כן צור קשר ונארגן שיכפול זריז .. מה שיש לי זה די ג'יי ווינל של 10 9 ... ויש לי קלטת כן כן קטנה כזו מכוערת של 10 9 ... עם שאר השירים של אותו פסטיגל והמון תמונות כל מיני ששלחו לי עם השנים.. אם יש משהו מכל אלו שלצורך האספנות תרצה אשמח לסייע שלך סי

actress

New member
בזמנו גד העביר את התמונות והמחשב

שלי עליו השלום היו מלא תמונות אם אני אחייה אותו אז אחפש גם את השיר אבל בנתיים הוא ז`ל ואני בפלא לגד יש או היה אני אבדוק איתם שם

סוזאנה2

New member
סי ../images/Emo70.gif

האם הכוונה בשיר "בכל מצב" היא לשיר שבפזמון שלו נמצאת השורה:"זה לא מסתדר לי איתך - בכל מצב.."
זה פחות או יותר מה שאני זוכרת עם כמה מילים מתחילת השיר שהיה לי פעם על קלטת שהקלטתי מהרדיו ואהבתי נורא.... אתמול הלכתי לי בגשם השוטף של חודש יולי ומצאתי את עצמי מזמזמת משהו שהזכיר לי את השיר הזה... אין ספק שהאנגלים חושבים שהשתגעתי...

actress

New member
אני המומה מהגילוי

את רציני שאתה קטן ממני? את צוחק תמיד חשבתי שיש ביננו הבדל של כמה שנים טובות לטובתך.

למעלה