סיסמת רשת

סיסמת רשת

ברשת שבניהולי (תחת דומיין Small Business 2003), אני נתקל בתופעה שיש מחשבים שאני מצרף אותם לרשת וכשאני מנסה לגשת אליהם מתוך Microsoft Windows Network בסייר (מתחת לקבוצת הדומיין שלי), הם דורשים user וסיסמה ורק אז מציגים את המשאבים המשותפים שלהם, ואילו אחרים אינם מבקשים סיסמה. איפה קובעים את הסיסמה הזאת? בתודה, בחור

noam01234

New member
>>>

איזה מע' הפעלה יש על המחשבים שאתה מנסה להכנס אליהם? בדוק שהמשתמש שלך נמצא ב Domain Admins ובקבוצת ה Administators על המחשב שאתה מנסה להכנס יש את Domain Admins

מערכת הפעלה..

תודה noam על התייחסותך. מערכת ההפעלה היא XP PRO. המשתמש נמצא ב-Domain Users כמו כל המשתמשים האחרים (ניסיתי לצרף אותו גם ל-Domain Adminas וזה לא פתר את זה). במחשב שאליו אני מנסה להיכנס יש את Domain Admins. יצויין שבגישה מהשרת הוא לא מבקש סיסמה, רק כשתחנה אחרת מנסה להיכנס. אשמח לקבל עזרה,

אני עכשיו מבחין

אני עכשיו מבחין שהתופעה נשנית בכל מחשב שהכניסה אליו לא מתבצעת בצורה מקומית. כלומר, כאשר אני נכנס ויש אפשרות לבחור את הדומיין או "מחשב זה" אני מתחבר לדומיין. אולי זה יכול לעזור לשפוך אור?

noam01234

New member
אתה קצת צריך להבין איך זה הולך

אם בקבוצת Administratos המקומית יש שם את Domain Admins זה אומר שכל המשתמשים שבקבוצה Domain Admins (כמו Administrator וכו') יוכלו להכנס, סתם משתמשים מהרשת לא תהיה להם גישה. אם אתה רוצה לאפשר לכל המשתמשים ברשת לגשת לכוננים המקומיים תוכל להוסיף אותם לשיתופים ע"י הוספת הקבוצה Domain Users כך שכל מי שנמצא בדומיין יכול להכנס לשיתוף

למעלה