היום כל היום ירד גשם בקצרין...הכל מלא במים ושלוליות ובאו כמה גרעינרים לבי"ס...ואז אחד עושה לי..."אוף נוווו נכנסים לי מים לנעליים!! וזה אמור להיות אטום!!!" התאפקתי לא להתפוצץ לו מצחוק בפנים
אחרי ששרונה איתגרה אותי, והתחלתי לחשוב על סרט אימה של התנועה, הגעתי לסיסמא שממש מצאה חן בעיני (לשם לסרט עוד לא הגעתי, אבל אני בדרך). אז החלטתי לחלוק אותה איתכם: כחול או כלום!
לעוד מישהו יש רעיון לסרט אימה תנועתי, רצוי במרתפי התנועה?? דרך אגב, אני תמיד חשבתי שהרוחות של גרעינרים מהעבר נמצאות במרתפים, או מינימום שהם גרים שם... אה, וגם החולצות של המשצ"ים שם...
צחוקים!!! אני בטוחה שאם נחפש טוב הם יהיו באיזה שהוא מקום שם...וואי חשבתי על תסריט טוב אבל אני צריכה לשפצר אותו עם הלייזר שלי מהפסטרמה ומסטיק ואז אני יכתוב אותו... אתה יודע שגם אני לא קיבלתי חולצה במדצים...אבל שטויות...זה לא בגלל שכולם נעלמו אצלי זה רק בגלל שהמדריכה שלי גנבה אותו!!! והיא גנבה גם עוד כמה דברים כולל פילים שלי!!!
טוב אז קודם כל סליחה אם אתה עדיין מעוצבן עליי... דבר שני- בוא איתי ונפלוש לשם נעשה משימה בילתי אפשרית ונמצא כל מיני חולצות ששילמתי עליהם ולא קיבלתי...וגם את החולצות של המשצים...מלפני שנתיםם...
טוב אז קודם כל סליחה אם אתה עדיין מעוצבן עליי... דבר שני- בוא איתי ונפלוש לשם נעשה משימה בילתי אפשרית ונמצא כל מיני חולצות ששילמתי עליהם ולא קיבלתי...וגם את החולצות של המשצים...מלפני שנתיםם...
סרט האימה המפחיד בכל הזמנים... סיפורו של גרעינר הנקלע לשרשרת אירועים בלתי שגרתית (אלא בחייו של גרעינר) במרתפי התנועה...(אתם יודעים...שירי ארדיטי באמצע הלילה וזה...-שירי זה בצחוק). הגרעינר האומלל ננעל באכזריות במרתפים ואז הוא מגלה שהוא לא לבד... איתו נמצא גמד קירח העונה לשם תיקי...הגמד (גמר"ש אם יורשה לי...) שודד את העומלל וצוחק את צחוקו המרושע שגורם לגרעינר להשתין בדגמ"ח החדש שקנו לו לכבוד הגרעין...לגלות שנעליי ההרים שהוא קנה לא עמידות במים (או בשתן) ולראות איך הלדרמן שלו מחליד...כן... ככה ממינים מדריכים לקורס מד"חים!!! נוסף על כל אלו... לאחר שסיים את מסכת ההתעללויות מצידו של הגמר"ש (אוהבים אותך תיקי) נקלחים גם משקפי השמש (בולה כמובן) שלו...והוא מגלה לתדהמתו שתמונות שלו במצב המביך פורסמו בפורטל הכחול... הוא חוזר בבושת פנים לגרעין, ושם כמובן יבוצע בו זובור (ע"י הגרעין היוצא) של כל מאכל אפשרי שקיים בגרעין (אין הרבה כאלה...אבל מה שיש מאודדדדד מוזר!) ואז הוא מסתובב ורואה עדר של חניכות/טרומ"פיות/ מד"ציות/מד"מיות/מש"ציות חרמניות מצחקקות עליו בחלון הגרעין...שכמובן ישנה רק המסגרת כי הזכוכית נשברה בגרעין הראשון שהיה שם... וכיום הם כבר גרעין 22... כל זאת ועוד תמצאו בסרט האימה החדש מבית אולפני חטב"מ : "המרתפים בלאונרדו דה וינצ'י 19" *יש לציין כי הכותבת מתקשה לישון בתקופה האחרונה חוץ מבפולין...שם ישנה 5 שעות בערך כל לילה...ולכן מצבה הנפשי (המעורער יש להוסיף) משפיע על כתיבתה!* תודה שלום!