סיסמא לפורום

idanem

New member
סיסמא לפורום

בא לכם לעשות סיסמא לפורום? אם כן, תנו הצעות... לי יש אחת: פורום 896-כי גם אני חי ביקום מקביל אז מה אתם אומרים?

itoosh2

New member
אהההה

לא היית ברורה חשבתי סיסמא בשביל להיכנס לפורום אבל זה מוטו לא סיסמא

itoosh2

New member
חחחח

אהבתי אבל זה רק מדבר על פלי

itoosh2

New member
מצטער אבל...

לא הבנתי את שלך מה הקטע של שיכור מהצ'יליז?

הצעות:

896 - כי גם אני לא הורג זאבי ערבות. 896 - כי גם אני חי בגן עדן ירוק. 896 - כי גם אני בלונדיני עם עיניים שחורות. 896 - כי הבנות מבית הספר הקתולי שולטות. 896 - כי גם אני סוגד לירטל הצב. 896 - כי אף אחד לא מוזר כמונו. 896 - כי גם לי יש עוזרת מקסיקנית סקסית. 896 - כי גם אני אפון. גם אני עובר לצד האחר 896 פעם ביום. נממ. לא משהו.

itoosh2

New member
אני אהבתי 2

את: גם אני עובר לצד האחר 896 פעם ביום ואת: 896 - כי אף אחד לא מוזר כמונו.

yoseflotz

New member
אממ יש לי כמה...

פורום 896 - אנחנו לא גמבות, אנחנו פלפלים. פורום 896 - הפורום הכי חם בתפוז. פורום 896 - כי גם לי יש מוח חריף. פורום 896 - גמני מפולפל. פורום 896 - אנחנו לא יכולים לעצור! (can't stop) דרך אגב, כנסו לפורום 896 (by the way) פורום 896 - כי גם אני מושפע מהקליפורניקציה. פורום 896 - חברים לא מתיאשים! (my friends) פורום 896 - כי אין לנו מוטו! פורום 896 - גם אני בצד האחר. (otherside) פורום 896 - כי 8+9+6 = 23 פורום 896 - כי 1+1=2 פורום 896 - בקלות (easily) הייתי מוכן למות בשביל פורום 896 (I could die for you) פורום 896 - כי אנחנו חיים מתחת לגשר (under the bridge) אתה עוד נשמה שאפשר למחוץ בפורום 896! (soul to squeeze) וזהו נגמרו לי הרעיונות...

Eloola

New member
ואוו...../images/Emo62.gif

אהבתי את האחד לפני האחרון. אני רשאית לאמץ אותו...?

זה הכי יפה..

גם אני עוברת לצד האחר 896 פעם ביום. רעיון גדול!!!!! אני אימצתי...

למעלה