סיסמא לפורום?

McBlack

New member
ההסבר הכי הגיוני פה:) צל"ש |4u|

&
&|מבט-חושד|

McBlack

New member
חחחחחחח סורי

פשוט כשאומרים "ביניהן" וכשאומרים "איתן" זה נשמע שונה כאילו.....אתה ביניהן, משמע הן מרוחות עליך אבל אתה איתן...משמע, אתה שם כשהן עושות את זה... בקשה די עם הדיון

slallum

New member
גמני מעדיף את הראשון ;]

אבל הצעתי את מה שיש לי
בכל מקרה, ידוע שפאוור מטאל טוב זה פאוור מטאל ששמנים עושים. ע"ע ראפסודי וסטראטובריוס

McBlack

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי (=

DefTone

New member
...

נסיכות דרקונים, באו נשלב, גם אני תוקע 760 דרקונים בשנה oO __

McBlack

New member
חחחחחחחח חתימה מושלמת ../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עדיין צוחקת חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול^^ והפעם כולנו יוצאים מזה עם נטיות!!!

יצירתיים אתם ../images/Emo6.gif

עידן, רעיון נפלא
כשפורום פאוור היה פתוח בעבר נדמה לי ששמתי בחתימתי משפט סטייל "פאוור מטאל/760 - הפורום הכי חזק בפרדס", אבל הרעיון שלך יפה הרבה יותר.

Blade Of Fire

New member
סיסמא לגיקים

פורום פאוור מטאל- מכה בכוח של 760N ממ...N זה ניוטון.. בפיזיקה הם היחידות של כוח... עזבו..

../images/Emo12.gif מי היה מאמין אבל הבנתי!

ועוד עם המורה שלי! המורה הטיפשה שלקח לה חצי שנה ללמד את הנושא של אינטרקציה. (3 דפי פוליו שמורכבים מפחות או יותר אותן חמש שורות כפול מאה) *דופקת את הראש בקיר*

Blade Of Fire

New member
כבר סיימתי תיכון ../images/Emo13.gif

אבל החומר נשאר שרוט בפנים... חקוק לעד...

McBlack

New member
בעעעעעכס

איזו מגמה היית? רגע... תן לי להבין אותך... קיבלת כבר צו גיוס והכל?

Blade Of Fire

New member
*מבהיר משו אחת ולתמיד*

אני המשכתי ללמוד במגמה שלי, אלקטרוניקה, במכללה.. מה שאומר שאני עוד חודש מסיים יג' (תואר טכנאי), ואז ישר מתחיל יד' בסמסטר ראשון, חודשיים חופש ששם יהיה טירונות (ביי ביי שיער), ואז עד מרץ 2006 מסיים יד' (שזה תואר הנדסאי). כן. אני נהנה להכאיב לעצמי

למעלה