סיסמא הוחלפה

רונה 64

New member
סיסמא הוחלפה

ערב טוב סיסמת הכניסה שלי לבלוג הוחלפה ולא אני עשיתי זאת אני מבקשת לדעת מתי הוחלפה ? אפשרי ? תודה רבה

wranger

New member
../images/Emo118.gif

בצלאל, עורך הבלוגיה והאיש שלדעתי הוא הכתובת לשאלה שלך, בחופש כרגע, עד יום ראשון ה-7.10 (אלא אם כן הוא ייכנס לבדוק מה העניינים פה, כמו שהוא עשה בכל שאר ימי החופש שלו עד כה). כך או כך, כשהוא יחזור הוא יתן לך תשובה יותר אינטליגנטית.
(ולמה מעניין אותך מתי היא הוחלפה? לא היית רוצה לדעת מי החליף אותה? או למה?)

רונה 64

New member
החלפת סיסמא

כן חשוב לי מאד לדעת מי החליף אותה? מתי? ולמה? כי העניין מוזר לי מאד מן הסתם אצטרך לחכות עם סקרנותי עד יום א' תודה

רונה 64

New member
החלפת סיסמא

בצאלאל אולי לא הובנתי נכון אפרט יותר יש מי שנכנס לבלוג שלי עם הסיסמא המקורית שלי , כנראה שגם כתובת המייל שלי ידועה לו אתמול בבוקר שינו לי את הסיסמא ממספר שלי ל- pitagoras היום שינו מ- pitagoras ל- ronron וזו לא אני שמשנה יש כאן דבר מוזר מאד יש כאן חדירה לפרטיות שלי תודה

דנטל

New member
החליפי את הסיסמה של המייל שלך

והחליפי את הסיסמה של היוזר שלך. בשני המקרים בחרי בסיסמה קשה, עדיף כזו שמשלבת אותיות וספרות ללא הגיון.

Bezalel P

New member
יש לי כמה המלצות

קודם כל - אל תפרסמי את הסיסמאות שלך בפורום פתוח כמו זה. 1. החליפי את הסיסמה לשם המשתמש שלך בתפוז. 2. סמני בעדכון העולם שלך "כניסה לעדכון העולם שלי רק ע"י הזנת שם וסיסמא" (נמצא בעמוד "עוד על עצמי). 3. החליפי את הסיסמה לתבת הדואל שלך.

Witchcrafts

New member
ךםך,

את הסעיף הראשון אפשר להבין כך שהיא צריכה לקבוע שהסיסמה תהיה זהה לכינוי שלה.

Your sweet87

New member
זה נשמע כמו שפרצו לך לבלוג

זאת הייתה הכוונה שלי לאפשר למנהלי הבלוגים להשתמש בכינוי משני בניהול הבלוגים כדי שזה לא יחזור על עצמו.

ע ל ו מ ה

New member
אז יהיו להם שני ניקים שאפשר לפרוץ

איך זה מונע מפריצה לחזור על עצמה?

Your sweet87

New member
תשובה

אם את משתמשת בניק המשני, אף אחד לא יידע מה הלינק שבו את רשומה ולכן זה ימנע מהפריצה לחזור על עצמה.

יערית 1

New member
הי רונה יקרה

יוו זה מבאס שמישהו משתלט על המחשב כך וחודר לפרטיות. אצלי נמחקו מסרים מסויימים מאוד ושם אותו חבר הוסר - מפתיע מאוד לא? יש מצבים שגם אם מחליפים סיסמאות זה לא עוזר משום שיש להאקרים תוכנות שפורצות סיסמאות שיהיו קשות ככל שיהיו... נכון שקשה יותר לפצח סיסמה המכילה אותיות ומספרים.

למעלה