סיסטם שליטה {:

Yubaru

New member
סיסטם שליטה {:

סיסטם שליטה! איזה אלבום אתם הכי אוהבים? אני הולך בקרוב להקים עליהם אתר, הוא יהיה על הכתובת http://systemofadown.coo.co.il (רואים, אפילו כתבתי משהו XD ) צ'ופ סואי השיר הכי שולט לפי דעתי

ashkeloni

New member
=]

האלבום הכי טוב הוא Toxicity לדעתי. וצ'ופ סואי באמת השיר הכי שולט

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifהממ, אצלי זה לגמרי מתהפך,

כי זה בא בתקופות. פעם ממש אהבתי את האלבום סיסטם אוף א דאון. אח"כ די שכחתי ממנו ויכלתי בקלות להגיד שטוקסיסיטי הוא הכי טוב ולשלול את היפנוטייז $ מזמרייז, אח"כ זה התהפך, ממש התחברתי להיפנו-מזמו ומטוקסיסיטי היה כבר נמאס. ואז התחלתי לשמוע יותר את סטיל ד'יס אלבום שהיה טיפה חדש לי, וממש אהבתי, ועכשיו די יצרתי לעצמי פלייליסט מועדף עשיר מאוד עם שירים של סיסטם, וזהו, קשה לי להגיד. אבל בעיקרון, suggestions זה אחד השירים שאהבתי ברמות של לשמוע אותו כל היום, כל הלילה, וכו', ליותר משבוע, ועדיין לא נמאס.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאצלי זה היה אחרת...

התלהבתי הכי הרבה מטוקסיסיטי, כי אהבתי את צ'ופ סואי שזה השיר הראשון ששמעתי, אח"כ מהאלבום סיסטם אוף א דאון- אהבתי את שוגר, ספיידרס ושאר השירים המעולים שיש בו, אחר כך החלטתי שאני אוהבת הכי הכי את היפנוטייז, ואז את מזמרייז. עכשיו אני אוהבת הכי את שניהם [מזמרייז-היפנוטייז]
. למי שפתח את ההודעה- בהצלחה

Shlomit586

New member
ממ..תמיד אהבתי ותמיד אוהב

היפנוטייז- דרימינג& קיל רוקנרול& היפנוייז ובעצם את כל השירים XD טקסיסטי- טוקסיסטי,פורסט,צופ סואי

vampire17

New member
אממ..

אלבום.. אני הכי אהבתי את היפנוטייז.. למרות שגם סיסטם אוף א דאון הוא מעולה. וה-שיר שלהם בכל הזמנים הוא Suggestions. הוא פשוט שיר טוב!! פשוט!!

למעלה