סינרל....

I N K A

New member
סינרל....

לאחר שהגוף החצוף שלי החליט בעצמו מתי ביוץ למרות שפרופ' עמית הודיע לו יום 14, האדון החליט יום 10 ושיקפצו כולם, אז פרופ' עמית החליט שיורדים ברמת הנרקומניות, ומזריקות לדיכוי עוברים להסנפות לדיכוי=סינרל בפרוטוקול. בחיים לא קיבלתי את זה, מה זה איך זה מרגיש והכי חשוב, למישהי יש ניסיון חיובי עם הדבר הזה שנקרא סינרל ומסניפים אותו? אם זה שווה כמו דקא וצטרו, אני מוותרת מראש על עוד טיפול כושל

עינת ב6

New member
אינקה...../images/Emo24.gif

הי חמודה!!!
אני משתמשת בסינרל ומסניפה אותו בהנאה...
אם אפשר אז למה רק להזריק???
לפעמים לוקח קצת זמן להתרגל לזה באף אבל סה"כ זה היה בסדר גמור ואצלי זה באמת השיג דיכוי! אני מאחלת לך הסנפה נעימה אבל הכי חשוב מועילה... ומחזיקה לך אצבעות לביוץ בידיוק בזמן הנכון...
ובינתיים שיהיה לך שבוע טוב מתוקה!

דנה אא

New member
INKA חשוב לדבר יפה אל הגוף

הגוף שלך הוא נפלא
. תחשבי כמה דברים הוא עושה בשבילך כל הזמן...המון , המון , המון. ואני אספר לך על ניסוי שנערך באחד הקורסים שהשתתפתי בהם. המורה ביקשה ממישהו לנדב סוודר ומישהי נתנה את הסוודר הצחור שלה. המתנדבת התבקשה להרים את ידה במאוזן כשהסוודר עליה , ואח"כ המורה שמה את ידה על היד של המתנדבת ואמרה שהיא תנסה להורידה ועליה להתנגד. המורה לא הצליחה להוריד לה את היד. לאחר מכן המתנדבת התבקשה לצאת מהחדר. ואז המורה דיברה "לא יפה" לסוודר. אמרה לו שהוא מגעיל וכאלה דיבורים. המתנדבת הוחזרה ( אני אפילו לא זוכרת אם זו אותה אחת שנידבה את סודרה או מישהי אחרת ). שוב נאמר לה להרים את ידה במאוזן... ושוב המורה ניסתה להורידה והפעם הורידה צ'יק צ'ק. אז המורה הודתה לסוודר , אמרה לו שהוא בסדר גמור ונהדר וסה"כ עזר לנו בניסוי. שוב הוא הושם על המתנדבת ועכשיו המורה לא הצליחה להוריד אותה. אז אולי זה נשמע דבילי לדבר לסוודר...אבל זה מה שהיה. לחפצים יש אנרגיה!!! ועל אחת כמה וכמה לגוף שלנו שהוא אורגניזם עם המון תאים חיים ופועלים. אז חשוב להודות לגוף - שהוא מעכל את המזון, ומוליך אותנו ממקום למקום, ומפעיל את העצבים במח שנוכל לחשוב, ומאפשר לנו להקליד על המקלדת של המחשב ומאפשר לנו לראות ו... ו.... ו.... ... לא מבינה בסינרל, אבל מאחלת לך הצלחה מלאה

דנה אא

New member
והבהרה

האנרגיה של הסוודר הורדה בניסוי, ואז הוא הוריד לה את האנרגיה כשהוא היה עליה ולכן לא היה לה כח להתנגד. אז כשאנחנו חושבים דברים טובים על גופינו, אנחנו מעלים את האנרגיה שלו ומן הסתם את האנרגיה שלנו.

בוליקי

New member
דנה, ריתקת אותי

לפעמים צריך מישהו שינער אותנו ויזכיר את כוחו של העולם הזה! תודה שהיית בשבילי היום האדם הנכון בזמן הנכון

I N K A

New member
../images/Emo3.gifתודה דנה ותודה על התגובות לכולן

הגוף שלי באמת נחמד סך הכל, הוא אפילו מסכים להשיל כל פעם את כמה הקילוגרמים שהוא מוסיף בטיפול. חוץ מאיזה בטן שתקועה לה שם כמו גבעת חלפון, הוא מתנהג בהתאם לציפיות-פרט להריון כמובן
ודרך אגב דנה, זו היית את עם סיפור המים באוביטרל נכון? אז שאלתי את פרופ' עמית והוא הודיע לי חד וחלק משמעית-אותם מים אפשר לערבב מכל מים אחרים :)

דנה אא

New member
אכן פרופ' עמית היה גם הישועה עבורי

בנושא המים, וכשתפסתי אותו למחרת הזרקת האוביטרל עם מים מהמנוגון, הוא הודיע חד-משמעית שזה בסדר. ובשרשור ההוא זה אכן מפורסם בדברי ימי הפורום.

רוית ב

New member
לי יש סינארל כמעט מלא בבית

אם את רוצה אותו במקום לקנות (יש קצת קשיים להשיג.) יותר נעים להסניף אותו מלהזריק דקא פפטיל.... אמצלי הוא היה חלק מפרוטוקול מנצח. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר. אגב יש תרסיס מקביל סופרפאקט - זה אותו הדבר כמו סינארל רק חברה אחרת אם יש לך קושי להשיג את הסינארל. בהצלחה.

פינקי33

New member
מנצל"ש אוביטרל - איפה מזריקים

ואיפה לעזאזל מוצאים אותו? ביום שישי קיבלתי הוראה ברמת מרפא להזריק במוצ"ש אוביטרל. לא ידעתי שהביוץ יבוא כל כך מהר אז דחיתי את רכישת האוביטרל בכמה ימים... ביום שישי, אחרי שעתיים של בכי בתוך אוטו ללא מזגן, צרחות על כל מי שאפשר וחיפוש אינטנסיבי בכל בתי המרקחת בגוש דן+טלפונים, ואחרי שחשבתי כבר שאוותר על הזריקה המזורגגת הזו ועל השבוע של הזריקות שקיבלתי בבטן, מצאתי אוביטרל בסופרפארם בקניון איילון ושילמתי עליו 287 ש"ח. אמרו לי שניתן לרכוש את זה רק בבתי המרקחת של קופ"ח מכבי ואף אחד ברמת מרפא או במכבי לא טרח ליידע אותי. אני רוצה לראות שהם לא יחזירו לי את זה !!! אתמול בערב הגעתי למוקד ביקורופא כדי שהאחות תזריק לי את האוביטרל, היא אמרה שהיא חושבת שמזריקים את זה בטוסיק, אני אמרתי שנראה לי גם כי הכוריגון גם מוזרק לטוסיק, ועד עכשיו אין לי מושג אם זה בסדר. מה קורה פה? איזה אנשים עובדים בקופ"ח? למה אף אחד שם לא מעודכן בשום דבר???

אוביטרל מזריקים רק תת-עורי

לא תוך שרירי. לגבי הקנייה של אוביטרל, אני ביקשתי מהרופא מרשם כפול - גם של כוריגון וגם של אוביטרל - כדי שאם אין אוביטרל בבית המרקחת אקנה כוריגון. ובכלל - אני בכללית וכבר עשו לי כמה פעמים פרצופים בסופרפארם וניסו לדרוש מחירים מופקעים, כך שאת כל תרופות הפוריות אני קונה בד"כ בתחילת הטיפול בבית מרקחת מרכזי של הקופה.

I N K A

New member
לא לומדים לקרוא בבית ספר לאחיות?

כתוב בפירוש על האריזה-תת עורי בלבד!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אחות סתומה. וחבל שלא שמת הודעה לפני שקנית. יש לי שני אוביטרל בבית שאני אצטרך אותם אבל רק בחודש הבא. הייתי נותנת לך זה מקרה חירום. חבל, אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה :) נ.ב. אם עדיין לא הזרקת, תקראי פה בפורום טיפים להזרקת אוביטרל כי הוא קצת בעייתי. צריך לשים אוויר במזרק לפני ששואבים את הנוזל, ואז להכניס את המחט ולשחרר וואקום. אחרת חצי במזרק וחצי על השטיח

פינקי33

New member
אני בשוק, כבר השריקו לי אתמול,

האחות היתה עסוקה בלדבר איתי על פרשת הילד המאומץ ועל זה ש"בעזרת השם" תהיי בהריון והזריקה בטוסיק !!!! למישהי קרה פעם כזה דבר???? אינקה-לא הכנסתי כאן הודעה כי הייתי בהיסטריה ופחדתי "לבנות" על הפורום שיספק לי תוך יממה אוביטרל, מה גם שאני יודעת שבשישבת בד"כ הפעילות פה לא מי יודע מה...

האם היא הזריקה לך בטוסיק לשריר

או תת עורי ? אני חושבת שגם בישבן אפשר להזריק תת עורי. השאלה מה היא עשתה ומה המשמעות של הזרקה לשריר במקום תת עורי.

פינקי33

New member
אין לי מושג, לא יודעת.... השאלה אם

זה גרם לזנק או שהיה בכלל אפקטיבי?????

דנה אא

New member
אני חושבת שזה לא משנה אם מזריקים

אוביטרל לשריר במקום תת-עורי. הרעיון היה למנוע את ההזרקה לשריר שיכולה להיות מלווה בכאבים, ושיהיה אפשר לבצע בקלות בהזרקה עצמית. אוי, אוי, אוי - האחיות של מכבי
לדעתי צריך להעביר אותן קורס מזורז ובהקדם האפשרי בזריקות פיריון.

דנה אא

New member
פינקי, תתקשרי מחר לאיכילוב

ותנסי לתפוס את פרופ' עמית ולשאול אותו. הוא המרגיע הלאומי של הנרקומניות.

פינקי33

New member
אבל אני לא מטפלת שם ולא שלו...

אבל אתקשר לאנשהו לברר. משוה האחיות האלה... המון תודה !!!

למעלה