סינרל כתמיכה

Anat278

New member
סינרל כתמיכה

אני אמורה לקחת שאיפה אחת בבוקר ואחת בערב.
אבל יוצא שבשאיפה אני חוטאת ומשפריצה פעמיים
"ליתר ביטחון" כי לא בטוחה אם יצא טוב או לא נזל החוצה. האם שאיפת יתר (בהנחה שבאמת הכמות הוכפלה) יגרום לנזק בטיפול? סיכון?
תודה

טלי963

New member
נראה לי שעדיף

להימנע משאיפת יתר
אצלי הסימן תמיד היה הרגשה של מרירות בפה אחרי כמה דקות משאיפה, ככה ידעתי שלא פספסתי.

בהצלחה

the0right0time

New member
לא כדאי

לשאוף פעמיים. רק אם את בטוחה שלא יצא. תתרכזי טוב לפני כל לחיצה ואת תדעי. בהצלחה!

הסינרל הוא היחיד שמשמש אותך לתמיכה?

גם לי אמרו לקחת סינרל, בוקר וערב..
אפילו שעוד לא היתה החזרה
אבל אני תוהה אם זו התמיכה היחידה שצריך?

טלי963

New member
אני קיבלתי סינרל

כתמיכה יחידה וזאת היתה התמיכה הכי טובה מבחינתי, גם מבחינת הנוחות וגם מבחינת התוצאות (פרוגרסטון תמיד מעל 190).
בהצלחה

אל תקחי מנת יתר. כששאלתי על זה במרפאה אמרו לי שלוקחים

בחשבון שחלק לא נספג ואסור לקחת מנה נוספת.
&nbsp
חשוב מאוד לעשות בפדיקת פרוגרסטרון ו e2 ביום ה 5-6 מהביוץ.
בפרט במקרה של סינרל שלא בהכרח עובד טוב לכל המטופלות (אצלי לפעמים עבד ואז פעם אחת בפרוטוקול קצת שונה לא עבד טוב).
ואם את רואה פרוגרסטרון עם ערך טוב אך לא מאוד גבוה (סביב 35-40), ממליצה אפילו לחזור על הבדיקה שוב לפני הבטא. לפעמים זה גורם לערכים בסדר כשמתחילים ואחרי כמה ימים צונח. אם לעומת זאת הערכים מעל 50-60.. אין טעם לדעתי לבדוק שוב עד הבטא.
&nbsp
לא רוצה שיהיו לך פחדים מזה. כנראה אצל רוב הבנות זה כן עובד טוב כתמיכה אחרת לא היו ממשיכים עם זה. אבל קרה לי ולעוד 2 פה בקבוצה שזה לא עבד. זו תמיכה טובה אך יש לעשות בדיקה.

Anat278

New member
תודה בנות...

כן זוהי התמיכה היחידה לכן כנראה פירגנתי לעצמי עוד נשיפה אבל אתן צודקות, אמנע מזה. בימים הראשונים הייתי מקוררת אז לא הייתי בטוחה שזה נקלט בגלל הצינון.

למעלה