סינרגיה בכספת1!! עכשיו
א אין מלאכים בשמיים New member 18/10/07 #6 מההההההההההה? מהההההה???? איך?? למה?? איפה?? אוף!!! אני לא מאמינה שפיספתי את זה!!! לא פייר!!!!אוף!!!
י יוני יוני היחיד New member 18/10/07 #10 לא אמרו כלום על זה ../images/Emo4.gif אני מאמין שעד מחר ישימו את זה באתר של "קשת"
D dina101 New member 18/10/07 #12 ויי ../images/Emo2.gif תודה על התמונות חח ^^ מישהו יודע אם יש מצב לשידור חוזר?):
N niro levi New member 18/10/07 #14 ../images/Emo216.gif../images/Emo7.gifפיספסתייייייי אוףףף וליאור שלחה לי הודעה שאני ישים ערוץ 2 אבל הייתי באימון.. איזה באסהה מישהו יודע על שידור חוזר? או אם זה יהיה באתר של קשת?
../images/Emo216.gif../images/Emo7.gifפיספסתייייייי אוףףף וליאור שלחה לי הודעה שאני ישים ערוץ 2 אבל הייתי באימון.. איזה באסהה מישהו יודע על שידור חוזר? או אם זה יהיה באתר של קשת?
L Lior Maman New member 19/10/07 #16 חחח איזה חמודים הופמן וגפן איך הם עשו תנועות עם הידיים שהכסף יצא החוצה XD תודה על התמונות
X XxXSynergitXxX New member 19/10/07 #17 חחחח נשמות שהם! ../images/Emo99.gif אמא שלי ישר קראה לי. גייפ והופמן עם הכסף וזהXD
ז זוהרוש15 New member 19/10/07 #19 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהם לא השתתפו רק שאלו שאלה על הסמל שלהם עם האיש החצוי ואז הם באו ובנואה חשף את הקעקוע שלו ואין לי מושג מה עוד כי לא ראיתי גם..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהם לא השתתפו רק שאלו שאלה על הסמל שלהם עם האיש החצוי ואז הם באו ובנואה חשף את הקעקוע שלו ואין לי מושג מה עוד כי לא ראיתי גם..