סינכרון TASKS

סינכרון TASKS

באאוטלוק שלי ישנם כמה תיקיות של משימות שיצרתי אבל הפוקט שלי מסנכרן רק את זאתי שנקראת TASKS איך גורמין לסנכרן גם את השאר? תודה!!

ועוד שאלה קטנה...

לפני המון זמן עידכנתי חגים לפוקט אין לי שמץ של מושג מאיפה, מה שכן שמתי לב שיש לי הכל כפול איך נפתרים מכפיליות? שוב, תודה

ולסיומת

אני מסנכרן את הפוקט שלי מול שני מחשבים בבית מול כל האאוטלוק ובמשרד רק מול היומן שבאאוטלוק היום עשיתי את זה פעם ראשונה ואחרי ההתקנה של האקטיב סינק התוכנה אמרה לי שאני לא יכול ליצור שתי שותפיות ושאני חייב למחוק אחת, ואכן מחקתי, בדקתי ולא איבדתי שום חומר (לפחות ככה שזה נראה) שאני אחזור הביתה עכשיו המחשב בבית שוב יבקש ממני למחוק שותפות? תודה

ועוד 2 שאלות ששכחתי

1. איך עושים שהפגישות שיש לי יופיעו בTODAY (אלא של יום שלם בלי שעה) 2. כדי להפטר מבעיית האקטיב סינק הנדלק ביצעת את המדריך הזה http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=168 אבל זה לא מועיל 2 דקות אחרי שאני מסיים את המדריך שוב קופצת לי מאופציה "ידנית" ל"כאשר פריטים מגיעים" אולי צריך להוריד את הוי מהאופציה "שלח פריטים יוצאים מיידית"? ובאמת אני אשמח אם תוכלו לעזור תודה

ZIRE71

New member
פגישה ליום שלם

כנס ליומן בחר יום לחץ שעה{לא משנה איזו} פגישה חדשה>באופציה יום שלם בחר כן, ואז הפגישה תופיע כל היום

תודה אבל

את זה אני יודע אבל אם אני לא רושם שעה הפגישה לא מופי במסך TODAY של הפוקט

פשוט...

התחל (או start בהתאם) הגדרות בלשונית "אישי" לחץ על "היום" עבור ללשונית "פריטים" סמן את Calandar לחץ על "אפשרויות" (הכפתור התחתון משלושת הכפתורים שבצד) סמן את התיבה התחתונה "הצג ארועים הנמשכים יום שלם" תלחץ על OK וצא מהכל. בהצלחה

תודה!!! אבל עוד באג קטן...

אני עשיתי מה שאמרת והמצב הוא כזה יש לי אירוע של יום שלום ביום ד וביום ה ובשבת שני אירועים בשעות ספציפיות הוא מראה לי עכשיו את הארוע של יום שלם של יום ד ואת שתי הפגישות בשבת אבל לא מראה את הארוע של יום שלם שיש לי ביום ה (אני רק אציין שהאאוטלוק כן מראה) ואגב מישהו יודע אולי תשובה או שתיים לגביי שאר השאלות שלי? תודה!!!

Y. Welis

New member
נסה את SPB Diary. משלב יפה את כל

המשימות והפגישות (מלוח השנה) במסך הפתיחה. לא תבין איך הסתדרת בלעדיו.

shuky1

New member
אני הייתי מנסה אולי לשנות את שמן->

גם ל TASKS. ואולי לראות שהם באתו מקום של ה TASKS. ועוד דבר. הכל שאלה של ניסינות ותהיות ובסוף בעזרת קצת ידע והרבה מזל, הכל מסתדר. ולמה אני מתכוון, אצלי ראיתי למשל שמידי כמה ימים, מפסיק אצלי לפעול הצילצול במשימות ששמתי להם זמן לתזכורת. ממש השתגעתי. באמת. עד שיום אחד לא סינכרנתי את תוכנת "מפה" שיש לי ברישיון כמובן וראה זה פלא. הצילצולים חזרו והכל עובד. מה הקשר בין תוכנת "מפה" לצילצול של המשימות?? גם אלוהים לא יודע. עובדה.

מישהו יודע...

איך עושים בפוקט שאני לא אראה את כל השעות אלא רק את הפגישות שלי (במסך של היומן היומי) עשיתי את זה פעם רק אני לא זוכר איך...

העניין הוא

שרציתי שגם בפוקט יהיו לי תיקיות של משימות, אז גם אם אני אצליח לפי מה שאתה אומר עדיין יהיה לי תיקייה אחת...

למעלה