סינכרון notes עם outlook

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
סינכרון notes עם outlook

בעבר הnotes הסתנכרו לי עם ה-outlook. מזה זמן מה, זה הפסיק.
בדקתי כל מיני הנחיות ברשת והבנתי שנוטס מסתנכרנים ל-icloud, אז ביטלתי את זה בהגדרות הicould שבאייפון.
לפי מה שהבנתי, היתה אמורה להופיע לי עכשיו אפשרות לבחור את הסינכרון הזה, היכן שכל הסינכרונים האחרים נקבעים -באייטוינס, בטב info כאשר האייפון מחובר.
ואכן, יש לי אופציה לבחור אם לסנכרן את הקונטקטים עם אאוטלוק, את היומן, את חשבונות המייל, אבל מתחת לזה יש Other - ושם יש bookmarks וגם notes ועל שניהם כתוב שהם מסונכרנים over-the-air ושצריך לשנות דרך האייפון. מה עוד עלי לעשות? כבר שיניתי באייפון למיטב הבנתי.
אשמח לעזרתכם, כבר מתחילה לתלוש שערות...

Y. Welis

New member
ר' שאלה דומה למעלה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1104&messageid=168795741

מה שכן, ניתן לצרף את ה-icloud כחשבון IMAP לאאוטלוק, ואז בין התיקיות שמתפצלות ממנו, יש תיקיית NOTES, שניתן לקרוא בלי בעיה (ובלי באג סימני הקריאה שהזכרתי לעיל). אפשר למשוך קיצור דרך ל'מועדפים' של האאטולוק (להיזהר לא לשנות את שם התיקיה! זה ימחק אותה).

זה לא בדיוק סינכרון, אבל זה מה שניתן.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תשובה מפתיעה

זה אמור להסתנכרן, ובעבר זה היה מסתנכרן, אז מה השתנה?
בכל מקרה - אשמח לדעת איך מוסיפים את icloud כחשבון לאאלוטלוק? אילו הגדרות צריך לעשות? זה יכול לפתור את הבעיה.

noa_f

New member
לא עושים את זה ככה.

אייקלאוד הוא הצומת.
מסנכרנים את האייפון לאייקלאוד ואת האאוטלוק לאייקלאוד.
כדי לסנכרן מחשב עם "חלונות" לאייקלאוד אני חושבת שצריך אפליקציה של אפל בשם "אייקלאוד אסיסטנט" או משהו כזה.

Y. Welis

New member
ההגדרה היא הוספת חשבון IMAP

הפרטים כאן -
http://support.apple.com/kb/HT4864

ההסבר שם לא הכי שימושי למי שאינו מכיר את אאוטלוק, כי צריך לזכור ששם השרת מוכנס בחלון הוספת החשבון, ומס' ה-פורטים וה-SSL בחלון הפרטים הנוספים.

אבל יתכן שאאוטלוק (2010 ומעלה) יזהה אוטומטית את ההגדרות בעצמו, אם רק תכתבי את המייל שלך ב-icloud. נדמה לי שאצלי ב-2013 הגדרתי ידנית.

יתכן גם שהתקנת תוכנת ה-icloud לחלונות, מצרפת את החשבון אוטומטית לאאוטלוק. שווה לנסות.

למעלה