סינכרון 696 A

mats11

New member
סינכרון 696 A

1. רכשתי ASUS 696 ,בזמן סיכרון אני רואה את הActiveSync עושה משהו אבל למעשה שום דבר לא מסתנכרן, הOUTLOOK 2003 נשאר ריק. אני מעוניין לסנכרן רק את יומן הפגישות.האם יש רעיונות? 2. התחברתי לאינטרנט לניסיון דרך ה USB . אבל כל ניסיון לקבוע דף בית חדש השאיר לי את הדף של מיקרוסופט.מה עושים? תודה

סנכרון ודף בית

1. התיאור שלך לא ממש ברור. מה ז"א הOUTLOOK נשאר ריק? מה אתה מצפה שיהיה בו? האם כתבת פגישה בASUS ואתה ממתין שהיא תעבור למחשב השולחני? תבדוק תאריכים במחשב השולחני ובASUS שלך. יכול להיות שזה העניין. 2. אי היכולת לקבוע דף בית כשאתה בממשק עברי זה באג של החברה שעשתה את העברית למכשיר שלך - אירון.

mats11

New member
סינכרון

בעבר עבדתי עם הפאלם VX מול הפאלם דסקטופ. האוטלוק שלי שימש רק לדואר והיה ריק מפגישות . העברתי את כל הפגישות ידני ועם IR מהפאלם ל696 . עכשיו אני מנסה לסנכרן את הOUTLOOK כדי שיהיה לי גיבוי ליומן הפגישות שלי. האקטיבסינק מראה שהוא עושה משהו אבל לא ברור את מה הוא מסנכרן. בסוף התהליך האוטלוק נשאר ריק כמו שהיה.

mats11

New member
סינכרון

סימנתי את היומן ואת המועדפים, אף אחד לא עבר.

amitp

New member
--->

1. האם אתה מקבל הודעת "CONNECTED" בAS? 2. האם יש לך אנטי-וירוס/FIREWALL פעילים? צא מהם (לא רק לבטל פעילות, לצאת ממש) ונסה שוב לסנכרן 3. אם עדיין לא עובד - נסה יציאת USB שונה.

mats11

New member
ביצעתי את האמור..>

אבל רק רשימת הפתקים הצהובים עוברת, לוח השנה לא מועבר. בנוסף יש תופעה מוזרה: בלוח שנה ב PC מופיע פגישה ריקה באותו יום ושעה בכל סינכרון, לאחר כמה סינכרונים יש לי שם מלא פגישות ריקות על אותו זמן, ואני מוחק אותן. האם כדאי להתקין אולי אופיס 2007?

amitp

New member
---‏>‏

1.‏ ‏נשמע שיש לך בעיה במסד הנתונים בפוקט. זה החלק הפשוט. החלק הקצת יותר מסובך הוא למצוא תוכנה שתתקן אותו... אני צריך לחפש טיפה. 2.‏ ‏המכשיר שלך לא תומך באופיס 2007 במלואו ללא שידרוג לWM6

mats11

New member
אני מיואש,רונלייט ביקשו שאשלח להם לצריבת..>

גרסת ROM אחרונה.

mats11

New member
סוף סוף זה עובד...>

מסתבר שבאוטלוק שלי היו שני תיקים של פגישות ומייל פתוחים. סגרתי אחד. חוץ מזה, באוטלוק יש אפשרות ב HELP לתיקון שגיאות בהתקנת התוכנה. ביצעתי סריקה כזו. אני לא בדיוק יודע מה מהשניים פתר את הבעיה, כנראה השני, אבל כעת זה עובד לפחות בלוח השנה והפתקים הצהובים. מועדפים עדיין לא מסתנכן. תודה לכולם על העזרה.

למעלה