סינכרון הפורום

mizrahav

New member
סינכרון הפורום

פרוטלים אחרים (לא נזכיר את השם נענע) טוענים שאפשר לסנכרן את הפורומים שלהם אולי נעשה את זה גם פה, (תסלחו לי אם אני נשמע חצוף כשאני אומר "נעשה", אבל אני מרגיש פה כמו בבית) וסליחה על הבורות אם אפשר ואני לא יודע על זה

לא שמעתי על זה אבל זה נשמע נחמד...

באיזה פורומים שמעת על זה ? ב"לא נזכיר את השם וואלה" ? אדם\אמנון תרימו את הכפפה ?

סלחו לי על הבורות, מה זה לסנכרן

פורום? לגשת אליו מהפאלם אתה מתכוון? אז אפשר, דרך MSN לדעתי ולמה חצוף, הפורום הזה נועד כדי שכולנו נרגיש פה כמו בבית, ולא כמו, סלחו לי שאני זורע לכם מלח על הפצעים, בIOL, בהם כל תגובה פרטית נמחקה ישר לכבוד הוא לנו שעוד חבר פורום מרגיש פה כמו בבית, לפחות לי זה מעלה חיוך על הפנים

mizrahav

New member
אני אנסה להסביר

אני חייל (עדין) לא רק שאין לי אינטרנט על המחשב בבסיס גם אין לי יותר מידי זמן, אם הייתי יכול לבוא ביום שלישי לבית להתחבר לאינטרנט וכמו ב Avantgo להעביר לפאלם את הפורום כדי שאני אוכל לקרוא ולהגיב עליו באוטובוס/בבסיס/בדרך הביתה וכו´

ולאד

New member
הרעיון מצויין, אבל אם חושבים על זה

אני לא רואה את הבעיה לעשות זאת - במה שונה פורום מכל אתר אחר? רק מהעובדה שלא תוכל להגיב להודעות, אלה רק לקרוא אותן - הרי אנחנו מדברים על גלישת אופליין, ללא כל התקשרות עם השרת. אני לא רואה בעיה מיוחדת לגשת ל AvantGo, לקרוא לגבי האפשרות להוסיף כל אתר לסינכרון בשירות, ולהוסיף את הפורום לפי הצעדים שמתוארים באתר. (לא ניסיתי אך אינני רואה סיבה שלא... מי יאיר עיני אחרת?)

לגבי גלישה אופליין לא אמורה להיות

בעיה לגבי גלישה מתוך פאלם אפשר לעשות זאת דרך MSN כנס לאתר הבית שלהם .co.il ובחר בפורומים - -> פאלם פיילוט הממשק שונה ומתאים במיוחד למחשב כף יד (זה הפורום שלנו אגב)

מתקינים דפדפן ומעתיקים דפים

לגבי הדרך, אייל וובר ישמח לעזור לך מומחה הגלישה בפורום

mizrahav

New member
אפשר להגיב

התגובה תשמר בפאלם כמו EMAIL ובעת הסינכרון היא תשלח

ולאד

New member
אתה כבר מדבר על פיתוח

מיוחד ונפרד למשתמשי הפאלם אותו יאלצו לעשות מנהלי האתר - אני מציע לבדוק אלטרנטיבות יותר ריאליות לעתיד הקרוב
אחת מהן אדם הציע

ייעשה בקרוב, כך גם בערוץ אותו

אנו מקימים (מחוץ לתפוז) בשביל הקהילה האוטונומית שלנו

mizrahav

New member
עשיתי מה שאמרתם

מה שקיבלתי זה את ההתחלה והסוף של הפורום, את ההודעות לא קיבלתי יש לכם פתרון, משהו ניסה את זה כבר ?

eff7

New member
במצב אונליין - לחץ על הקישור ...

"לתצוגה ללא תוכן ההודעה" בראש הדף ואז תראה את כל ההודעות התצוגה המתוחכמת עם הודעות נפתחות דורשת javascript שדפדפני הפאלם לא תומכים בו. לגבי שימוש אופליין באוונטגו לא בדקתי - ייתכן שצריך לעשות את הפעולה פעם אחת אונליין כדי שהקוקי המתאים יגיע לשרת שלהם

למעלה