סיני, Any1 ?

puffush

New member
סיני, Any1 ?

...לרגל הגעגועים, ביקורו של קלימפטון בישראל ומאחר וכולם נשארים מתחת לפוך בימים אלו... אשמח לצרף/להצטרף לכמה צלילות בסיני בשבועות הקרובים, רצוי עם ויזה למצרים. יש רכב. הודעות השאירו כאן או בדוא"ל גיא

ביקו

New member
אני מתכנן לרדת בפורים...

ובמידה ולא יסתדר בפסח. אם יתאים לך אתה WELCOME יש ויזה וביי בונוס ?

Hezis

New member
רוצה להצטרף לסוף השבוע לדהב?

2 צלילות ביום שישי 2 צלילות ביום שבת בלו הול הפעמון הקניון ועוד אתר..

גרזנית

New member
אתר חמוד בדהב-פחות מוכר

אני ממליצה על 3 בריכות, אתר חמוד בדרום דהב, אלו 3 ניקבות בשונית המחוברות אחת לשניה באוכפים, הבריכות הן מן קירות אלמוגים והקרקעית חול צהוב, אתר פחות מוכר אך חביב מאד

שחר ל.

New member
קודם כל ברוכים השבים

רק חזרת וכבר נוסע שוב ?
מתכנן להדרים לסיני בפסח , מחוסר זמן פנוי אחר , למספר ימי ספארי. אגב ,יש אתרים מומלצים/ אפשריים עם הקיאק ,והאם כדאי בכלל לחשוב להוריד אותו , או לוותר מראש על הבאלגן ?

puffush

New member
ברוכים המשייטים

תודה על קבלת הפנים. עם כל הכבוד לניו-יורק... היא לא מהווה תחליף לסיני
יש כבר סיפורי קיאק באמתחתך? אתר אחד בו אני חייב לנסות את הקיאק בסיני הוא איזור נאבק - צלילות רדודות ורחוקות מהחוף. שווה את הבלאגן (שמסתכם בקשירת הקיאק על הגג בשפיים, רישום שלו בדרכון בטאבה, ופריקה על החוף בסיני). סגרנו על פסח, אבל מה בדבר צלילה כאן ליד הבית? נדבר מחר

שחר ל.

New member
סיפורי קיאק עדיין אין ../images/Emo10.gif

אלא אם מחשיבים את ההיתהפכויות הראשונות
ומס´ חתירות מוצלחות יותר בחוף שפיים ( אחת ארוכה לכיוון ווינגיט , עם כלבת לברדור בתור טרמפיסטית/ מישקולת ) לגבי סיני , מה שעומד כרגע על הפרק הוא ירידה לספארי על יאכטה ( עם "מטריף") לאזור שארם ולא כל כך לאזור החופים הצפוניים , אבל ישנה גם האפשרות לשלב אותם יחדיו צלילות כאן קרוב (ים תיכוניות) בסופ"ש, רק תגיד מתי והיכן , כימעט כל סופ"ש אפשרי

vhhbv

New member
סיני

שלום לך !! אנחנו לא מכירים אבל אשמח להצתרף לאיזה ספארי לסיני אם יש תוכניות אשמח לקבל פרטים נוספים .

למעלה