סיני, עכשיו

אהלן,

תודה על ההמלצה. הייתי פעם בדיונה ובאמת נהניתי. זה רק היה מאד מזמן. רציתי רק להבהיר שחושה בלי חשמל זה ברור שאני מחפשת! אך אני מחפשת מקום שלם שבו יש שימוש מועט בחשמל וכו'. אולי אני חולמת על סיני של לפני 15 שנה... נסיעה טובה.

shant

New member
סיני, עכשיו

(לשבים מסיני בעיקר) מזג האוויר כרגע.... בלילה.... קר? השאלה היא אם אני זקוקה לפליז או להשאיר אותו בבית...

ofcourse

New member
מנצל שירשור

באיזה צד שווה להחליף כסף ? כמה עולה מונית לביר סוויד ?

lady_anne

New member
מזג האויר נעים, פליס נראה לי

קצת הסחפות. מספיק טריקו ארוך או טרנינג. כסף - בצד המצרי. יש האומרים באולם הנכנסים עצמו, ויש האומרים במכולת בטאבה. מונית לביר סוויר - בין 30 ל-40 לי"מ.

רוצה גם לשאול.... בבקשה...

1. האם 400 לי"מ יספיקו ל-6 ימים? 2. האם סכין חיתוך (מטבח) רגילה יכולה להחשב כנשק? 3. על איזה חוף הנכם ממליצים?

sela v

New member
תשובות

1. תלוי כמה תשלמי עבור הלינה. לינה אמורה לעלות בסביבות 10-20 לי"מ ליום. אוכל 30-50 לי"מ ליום. 2. אני חושב שלא. בצד הישראלי שעברתי בזמנו מקבלים רשימה של הדברים, שאסור להעביר לצד השני. אם את לא בטוחה את יכולה לשאול שם, והם ידריכו אותך. 3. אני הייתי בדהב, ואהבתי את המקום, אבל אני יודע שהרוב מעדיפים את החופים ליד נואיבה בשל קרבתם לגבול עם ישראל.

MOVEREP24

New member
מדהים איך אנשים לוקחים סיכונים

בזה שנוסעים לסיני. משרד החוץ עדיין לא הסיר את ההנחייה לא לצאת לסיני. נכון שהכל מפתה כי זה זול והכל אבל למה צריך את זה?

sela v

New member
לפני כמה זמן

ניסו לפגוע במטוס של אל על בתאילנד, ועדיין הישראלים ממשיכים לטייל שם. אני לא חושב שסיני מסוכנת יותר מתאילנד או אפילו מת"א. אני די בטוח אפילו שסיני יותר בטוחה מאשר להסתובב בת"א, אבל אף אחד לא יגיד לתושבי ישראל להפסיק להסתובב בארץ, כי אחרת אף אחד לא ישאר פה. דבר אחד אני מסכים, שבטוח שיש כמה מקומות שקצת יותר בטוחים מסיני, למשל שוויץ.

ובאמת נראה לך שמשרד החוץ יסיר

בקרוב את ההנחייה הזו?

MOVEREP24

New member
לא יודע, אבל זה עדיין סיכון לנסוע

למדינה ערבית בזמנים אלו....

yaelco2003

New member
תגובה ירושלמית

א. בתור אחת שעולה פעם בכמה ימים על אוטובוס בירושלים ומסתובבת ברחובות העיר (כולל בסמטאות השוק) נראה לי שסיני זה מקום בטוח ביותר ב. אם חושבים על המטורפים שיושבים מאחורי ההגאים במדינתנו אולי משרד הבריאות צריך לאסור הסתובבות מחוץ לבית... לא שמעתי על יותר מדי תאונות על שפת הים בסיני...

meir e

New member
אין בעיה לקחת סכין

כולל סכין מטבח, צלילה, אולר או לדרמן (נבדק בצד הישראלי ליפני המעבר). השוטר המצרי בדק לנו את התיק הוציא את סכין המטבח והחזיר אותו אחר כבוד לתיק.

תודה, ראיתי גם הודעה לגבי שער הכסף

הזמנתי באחד הצ'יינג'רים, אך הוא השיג לי סכום לא גדול במחיר של 0.75 ש"ח ללימ'. האם יש צ'יינג'רים בקרבת התחנה המרכזית באילת? טאבה? ההפרש בין 1.20 או 1.31 כפי שנכתב ל- 0.75 די רציני...

sela v

New member
הפרשים

לפי דעתי ההשואה לא נכונה. נראה לי שאת משווה פעם אחת שקל לעומת פאונד מצרי, והשני הוא ההיפך, פאונד מצרי לשקל.

meir e

New member
שער מצוין

במיוחד אם זה אחרי עמלות 0.75 זה 1.33 לירות מצריות לשקל. איפוא הזמנת?

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifדחוף דחוף,לפני היציאה

האם כדאי לקחת עימי שק שינה? האם מזג האויר הקריר בלילה מצריך שק שינה, או ששמיכת פיקה מספיקה?

sela v

New member
לא קר

עד כדי כך בסיני בעונה זו, אבל את יודעת גם עד כמה את סובלת מקור.

שאלת סיני

אני מחפשת חוף יפה, שקט, לא המוני - לא אכפת לי אם אין שם חשמל (ולהיפך) אבל אולי רצוי שבכל זאת יהיו שם כמה אנשים כי אני נוסעת לבד. מישהו סיפר לי על "הלגונה" אך הבנתי שהדרך להגיע לשם היא רק בג'יפ או עם גמל... מישהו מכיר? מישהו יודע?

למעלה