סינים ורגשות

yaelisam

New member
סינים ורגשות

הנה משהו שכתבה לי היום במסנג'ר מישהי סינית, שפגשתי בדיוק פעם אחת, אני חוזרת- פעם אחת!, אחרי ששידכו לי אותה בתור "החברה הסינית" שלי (יש כאן מין קטע כזה לחפש חברים סינים כדי לתרגל את הסינית). העניין הוא שהיא כ"כ שיעממה אותי שלא ממש מיהרתי לפגוש אותה שוב, והיא מצידה היתה עסוקה (כמו כל הסינים- הם נורא עסוקים) ולי לא ממש היה אכפת. פעם בשבוע היא היתה כותבת לי במסנג'ר כמה מילים ונעלמת, וזה על קצה המזלג מערכת היחסים ביננו. אז הנה משהו שהיא כתבה לי היום:
shishi says: hi it's your last week in shanghai? what a pity Yaelisam says: yeah sorry i didnt call yet- i'm all packing and stuff well i'm going to travel for about 2 weeks and then i'm coming back to SH for about 3 days shishi says: to where? Yaelisam says: sichuan shishi says: waa i 'll terribly miss you​
עכשיו תגידו לי משהו- איך אפשר להתגעגע למישהו terribly אחרי שפגשתם אותו רק פעם אחת????? סינים אני אומרת לכם

Omiz

New member
מצד שני

סינים שאתה מכיר כבר תקופה ואתה נפרד מהם לא יראו רגשות. בתקופה שעוד טיילתי בסין הייתי שבועיים כל יום עם בחור שוייצרי ובחורה סינית, כל היום היינו ביחד, אכלנו, שתינו, צחקנו, דיברנו ובסוף כשניפרדנו בתנת הרכבת הבחורה לחצה לנו את היד והסתובבה ללכת, עד שהבחור שהשני אמר לה: "תביאי חיבוק"... זה קרה לי עוד הרבה פעמים, סינים לא מראים רגשות ועל אחת כמה וכמה בפומבי. מה שהם מראים לפעמים זה דברים שהם ראו באופרות סבון וזה נראה כמו משחק גרוע של רגשות. זה נובע משנים של הדחקקת הרגשות (אני מדבר על 50 שנות קומוניזם...). במקרה שלך זה נראה לי שילוב של בעיית שפה עם הגזמה ברגשות...

yaelisam

New member
אתה חמוד אתה

ברור שזה בעיית שפה והגזמה!!! זו היתה כל כוונתי...
לכן זה הצחיק אותי כ"כ תעשה לי טובה- miss you terribly.....חחחחחחה!!!!!!! כ"כ צחקתי..........

Omiz

New member
ועכשיו

רק נותר לי להגיד שאני אתגעגע אליך בטרוף, אבל את יודעת שכשזה זה בא ממני זה אמיתי !!!
אפילו בסוף שבוע האחרון ישבנו ותהינו אם פתאום נפגוש אותך לפתע בחברת 3 גרמנים...אבל התבדינו. טוב, אני יודע שעוד נשמע ממך ותדווחי איפה יש יותר צחוקים, כאן, או בישראלים באירופה

yaelisam

New member
ברור שכאן!!!

נכנסת פעם לישראלים באירופה???
חחחה. מה הייתם בHZ? שוב?????

diegok

New member
שוב הדיסקו כאן

ברור שכן... אפילו שנראה לי שבמהלך מאי נגיע ל SHANGHAI דווקא...החלטנו אחרי שנתיים שגם ל SH מגיע שנבקר אותה

yaelisam

New member
וואלה יופי! אני עוזבת אתה בא!!!

ומגיע מגיע, אני אומרת לך - כשתתחיל לא תוכל להפסיק

Omiz

New member
../images/Emo9.gif חופשי שוב !

לא מחליפים סוס מנצח, או באפלו מנצח...
לא נכנסתי לישראלים באירופה, בטח זה הולך משהו כמו: "אויה, מה שהורי זוגתי הגישו לי בהספקת התה, אתם לא מאמינים, הם הגישו את התה עם הכפית בפנים, אני פשוט מזועזע". או: "אני לא יכולה יותר, חנות הבאגט בפינה עומדת להיסגר ובמקומה הולכים לפתוח אספרסו, אוף, עוד פעם אספרסו...נמאס כבר..." טוב, אני צריך לנטוש יש לי כאן בעיות עם התחתונים של בארבי...

diegok

New member
תחתונים של בארבי WTF

מה זה??? לאן הדרדרת...תיכף תקנה לה פרח

Omiz

New member
KANBUDONG

אתה יודע, בגדי ילדים, ברבי... לא פרחים ולא נעליים, אולי איזה גלויה מגרמניה...

למעלה