סינטה בר בחיפה

העצלנית

New member
סינטה בר בחיפה

התכנון המקורי היה לנסוע להחולה אבל מסתבר שמזג האוויר לא הסכים איתנו ובמקום זה עשינו טיול רכבות ואוטובוסים עם בן השנתיים לשמחתו הרבה (פעם ראשונה). באמצע עצרנו בסינטה בר,בשעה שלוש וחצי כשהגענו היה דיי ריק ואחר כך התרוקן עוד קצת ככה שהתאים בדיוק להיות עם שני ילדים קטנים בלי להפריע לאף אחד. מבחינת העיצוב והאווירה כיף מאוד אמנם השטיח דיי מרופט ולקיר לא תזיק צביעה אבל הכל נקי,הכיסאות נוחים וקיבלנו שולחן גדול ככה שהיה מקום גם לכל הדברים. העסקית שלהם שווב במיוחד וכולתת מנה ראשונה,עיקרית,שתיה קלה או מבעבע וקינוח עסקי או שתייה חמה. בעיקריות יש רק מנת בשר אחת של סינטה אבל במיוחדים היו גם אנטריקוט ופילה, המלצר ציין את המחירים שלהם ישר אחרי שהסביר עליהן. לי לשם שינוי התחשק בשר כבר כמה ימים והפילה ממש קרץ לי ולכן לקחתי את עיסקית הפילה ב148 ש"ח ל250 גרם ואת האמת זה היה נראה יותר. הבחור וויתר על מנת פירות הים (שננסה בפעם הבאה) ולקח את הסינטה 300 גרם (עסקית 98 ש"ח ותוספת של 10 ש"ח). שני הסטייקים הוזמנו מדיום ריר והיו מצוינים,פעם ראשונה שאני מזמינה פילה במסעדה ונהנתי מכל ביס הוא נהנה מהסינטה מאוד. לראשונות לקחנו קרפצ'יו שהיה חתוך יחסית עבה מנה נדיבה וטעימה שיוצאת קצת מהשיגרה של קרפצ'יו עם בלסמי ופרמזן וסלט עם אנדיב ועלי בייבי בוינגרט אגוזים,פירות וקצת גבינה כחולה סלט טעים ומרענן אבל היה יכול להיות קצת יותר נדיב. הילדון אכל קצת מהקרפצ'יו והפוקצ'ה ואחר כך הסתפק לשם שינוי בצ'יפס המעולה שלהם. גם פירה היה מאוד טעים,לא כבד מדי והוגש בנדיבות. הקינוח העסקי היה עוגת גבינה ולא ממש התחשק לנו לכן לקחנו כל אחד קפה טעים ועשוי כראוי ושילמנו בנפרד על קינוח של בצק שמרים במילוי בננות רוטב שוקולד חלב וקרמל ומעל כדור גלידה וניל, קינוח טעים מאוד הבצק היה בסגנון של שמרים כרוך והחמאה הייתה מורגשת והו גם היה קרנצ'י קצת ובקיצור טעים,את השוקולד הייתי מחליפה במריר או פשוט מורידה אבל גם ככה הקינוח היה מעולה. הגלידה אגב הייתה טעימה מאוד ולקחנו מנה ממנה לילד שנהנה. בעסקית אפשר להזמין בקבוק של 375 מ"ל קברנה סובניון או מרלו סירה של יקב יפו, בארוחת שישי שתינו יין מבוגר בשנה והוא היה מעולה וגם פה נהנינו מאוד מהמרלו סירה יין כיפי וטעים-המחיר 45 ש"ח בלבד שווה. שתי העסקיות יחד עם תוספת צ'יפס,קינוח ב28 ש"ח בעסקית,שלושה כדורי גלידה ובקבוק יין קטן יצא 362 ש"ח והשארנו 50 ש"ח טיפה למלצר המקסים מאוד. שווה ואפשר לצאת בהרבה יותר זול.

העצלנית

New member
באמת עסקה שווה לדעתי

אני לא אכלנית בשר גדולה וכמעט תמיד נעדיף שנינו פירות ים או בשר לבן אם יש,אנחנו לא יוצאים הרבה למסעדות שוות אז אני משתדלת לנצל את זה טוב טוב. וגם יש לי קושי גדול מאוד לשלם על סטייק מחיר גבוהה כל כך כשבאותו כסף יכולתי לטעום שתי מנות יותר מעניינות . אכלתי פילה פעם או פעמיים בתוך מנות אחרות (משהו בדיקסי לפני אי אילו שנים) והתעסקתי איתו כאשר הייתי בתדמור. כאן ניצלתי את המחיר השווה ואת החשק שלי לבשר לשם שינוי

נחשונת

New member
בעית המחיר

אז הפתרון הוא (אם לא תתעצלי) לקנות פילה בקר שלם לא גדול באטליז טוב (למשל רשת חינאווי) ולהכין בבית (לסגור על מחבת ואח"כ לסיים בתנור). הרבה יותר זול ועם יין אדום איכותי - זו ממש חגיגה.

העצלנית

New member
אני לא מתעצלת זה הבן זוג מכין

האמת שיש בצק עלים תוצרת בית שמחכה במקפיא ובקרוב אני מקווה נכין ביף וולינגטון כמו שצריך לכל המשפחה.

החתולית

New member
על הדיווח

גם אנחנו נהננו מהארוחה שלנו בסינטה בר. נראה שהמסעדה הצליחה להתייצב במקום טוב.

למעלה