סינוסיטיס

kseniali

New member
סינוסיטיס

יש לי נזלת כבר כמה ימים, בעלי לוקח אנטיביוטיקה כי גם לו יש סינוסיטיס, אבל אני לא יכולה כי זה יגרום לשבוע לפחות של שילשולים ואין לי כח להגיע לזה שוב. ניסיתי תרסיסים הומאופטיים\תרופות הומאופתיות. זה גם עובר לגרון - ויש לי גם ככה בעיות איתו. אבל היום אני כבר מרגישה שזה ממש לוחץ לי והנזלת שוב ירוקה\צהובה. חיממתי עם מלח בגרב (בד"כ זה עוזר לי), שותה מלא תה, עשיתי שטיפות מדי פעם עם מי מלח, אבל קשה לשאוב אותם עם האף כשהוא לגמרי סתום... מה עוד אפשר לעשות, איך לא להגיע לאנטיביוטיקה?? קניתי מלא דברים וזה לא עוזר, אין לי כסף כרגע למטפלים אלטרנטיביים וממש לא בא לי לקבל אנטיביוטיקה...

harduf9

New member
את מוכיחה שוב ש....

לפנות למטפל/ת זול יותר מלנסות כל מיני תוספים ותרופות ללא הכוונה. בכל אופן, אני לא יודע אם את צריכה אנטיביוטיקה, אבל אם תקחי יחד עם האנטיביוטיקה, שהרופא יגיד לך שצריך, גם אסידופילוס לא יהיו לך שלשולים. בכדי שיהיה יעיל צריך לקחת את האסידופילוס 3 שעות אחרי האנטיביוטיקה, אחרי כל פעם שלוקחים אנטיביוטיקה + במשך שבוע לאחר סיום האנטיביוטיקה. כמו כן חשוב מאוד לקנות מוצר טוב, יש בשוק המון מוצרים עם 10% יעילות, שזה לא ממש עוזר. אם הרופא אומר שאין צורך באנטיביוטיקה, מה שסביר כי נזלת זה בד"כ וירלי, את יכולה לנסות חליטות של זנגביל ועיסוי מקומי עם שמנים אתרים, פה את חייבת לקבל הנחייה ספציפית ולא לקנות סתם, בניגוד לאסידופילוס שמקסימום לא יעזור פה את יכולה לגרום לעצמך נזק. פעולה פשוטה נוספת שעוזרת לזמן מסוים היא ללחוץ עם הזרתות בצידי האף מעל הנחיריים. הנקודה רגישה מאוד. ואם לא אז את לא במקום. בריאות שלמה גיא הרדוף

kseniali

New member
אכן...

רק שאני לא ממש מכירה מטפלים כאלה. אני לא יודעת איך משלבים כמה דברים, זה באמת "סינית" בישבילי. אני לא ממש יודעת למי עדיף לפנות: נטורופת, הומאופת או פשוט למצוא מישהו שאוכל לעשות אצלו דיקור בנוסף למטפלת שלי, כי אני גרה רחוק ממנה ואין לי רכב. בכל מיקרה כבר דיברתי איתה, ותודה על התשובה.

עבורי עזר לעשות אדים עם אקליפטוס לימוני כאשר

כאשר היה לי גודש באף, פשוט לשים כמה טיפות בסיר מלא מים רותחים ולשים על הראש מגבת גדולה, ליצור מעין אוהל, וכך כאשר נושמים את השמן האתרי הזה, פשוט משתחרר הגודש והאדים המלאים בשמן האתרי הזה ממש מרפאים את דרכי הנשימה. רק בריאות!!

kseniali

New member
תודה.

אני עושה את זה (עשיתי עם אקליפטוס רגיל ולבנדר (גם כדי לישון טוב)), אבל אני לא ממש יודעת מתי זה טוב ומתי לא, ז"א אם בשום מצב זה לא יזיק. וכמה פעמים ביום עושים את זה - אני עשיתי רק כשממש לא יכולתי לנשום ואולי צריך לעשות את זה יותר?

Fistandantilos

New member
אני לא חושב

שיגרם נזק מאדים וקצת אקליפטוס, כל עוד לא תשתי בקבוק שלם של שמן אני חושב שתהיי בסדר =)

Fistandantilos

New member
מחזק

גם אצלי זה הדבר היחידי שבאמת עוזר, קניית מכשיר אדים פשוט 100-200 שקלים, משמש אותי כ"כ הרבה, פשוט הדבר היחידי שעוזר לי להקל על הסימפטומים.

Fistandantilos

New member
נצל"ש קונכיות תפוחות

אני כבר שנתיים שמנסה להתגבר על התופעה הזאת וללא הועיל. ניסיתי כ"כ הרבה דרכים משלימות ועוד המון דברים- לאחרונה אני שוקל לבצע את הניתוח הפופולרי היום של הסרה של קטעים\קונכיה שלמה מהקונכיות(ישנן 6 באף בד"כ מתעסקים בתחתונות) בתקווה להקל. הכאב באמת בלתי נסבל ונראה ששום דבר לא מצליח להוות פתרון. הצעות יעילות(לא משהו בסגנון תמתין שנה אולי זה ישתפר קצת, יתקבלו בברכה) כמו כן סיפורי מקרה דומים יועילו.

למעלה