סינון טבלאות

Maha Vailo

New member
סינון טבלאות

בניתי כמה טבלאות באקסס וניסיתי ליצור טופס בו יש תיבות משולבות מעל חלק מהשדות שבחירה ערך בהן תסנן את התופס. מצאתי את המשתנים filter , filteron כדי ליצור את המסנן אבל משום מה בחלק מהפעמים כשאני מציב ערכים בשני המשתנים האלה אני מקבל את השגיאה "בטלת את הפעולה הקודמת". דבר שני, בהנחה שאני אצליח לגרום לזה לעבוד, איך אני יכול ליצור יותר מסינון אחד? כלומר עבור אחד צריך ליצור את המחרוזת של [שם שדה]='ערך כלשהו'. איך אני יכול ליצור שינון של יותר משדה אחד?

עצמונאי

New member
לפי דעתי...

הסינון הכי טוב שיכול להיות הוא על ידי שאילתת SQL ששם את יכולה לסנן פעם אחת ואחרי הסינון הראשון את יכולה לסנן אותו שוב עוד כמה פעמים למשל את רוצה לסנן פעם ראשונה את כל האנשים שיום ההולדת שלהם לא חל החודש ואחרי שהוא סינן את רוצה שמתוך התוצאה הוא יסנן שוב את מי שיום ההולדת שלו חל ביום שני. בהצלחה

Maha Vailo

New member
אמנם אני קלף

אבל אני עדיין זכר. אני חושב... בכל מקרה, זה נחמד ויפה לסנן בעזרת שאילתא אבל נניח ואני בהתחלה רוצה לסנן לפי שדה אחד, ואחר לפי שני שדות? בכל מקרה, אם אפילו כל מה שאני רוצה זה לשנות את הערך לפיו אני מסנן, או משהו שעדיין לא הצלחתי לעשות, זה ליצור ערך שלפיו לא יססנו כלל את המידע (חסרים לי תנאי "אם"). מה שאני יכול לעשות זו סדרה של שאילתות שכל אחת מבוססת על הפלט של קודמתה, אבל זה עדיין תוקע אותי עם הבעיה שאם אני לא רוצה שזה יסנן את אחד השדות. כי לרשום לו לסנן לפי מחרוזת ריקה זה לא ממש אותו הדבר כמו לא לסנן בכלל. ובסופו של דבר, אם אני אפתור את זה או לא, עדיין מוזר לי הקטע הזה אם שני המשתנים בVB שבעצם "מבטלים" אחד את השני.

למעלה