סינדרלה שלגיה ו...

חגיתלה

New member
סינדרלה שלגיה ו...

בתור
האגדות נשמעו לי תמיד קיטשיות ולא אמינות. אבל החל מהבוקר אני מאמינה באגדות.
הלכתי הבוקר לרמת מרפא לקבוע פרוטוקול אחרי הפסקה של 3 חודשים, צילום רחם, מיפוי אשכים, בדיקת זרע וכו'. הגעתי עם
נוראית. הייתי
.
מה יגידו לי. ושאלתי את האחות אם לעשות US. היא שאלה למה? אמרתי שבאתי לקבוע פרוטוקול. אבל כיוון שאני אחרי הפסקה אין טעם. "יש לך איחור
" "כן. בערך 10 ימים. אבל זה דבר שגרתי אצלי."
היא נעצה בי
ומיד דקרה אותי.
לא אני, לא הרופא ולא בעלול האמנו. אבל שתיקח. אם זה עושה לה טוב.
עברנו על ההוראות. סיכמנו על מינון נמוך ושהפעם לא נוותר. הוא לא רוצה לעבור לIVF. ונסענו הבייתה. כעבור 3 שעות הטלפון מצלצל. "איךאת מרגישה
" בסדר. "איך עובר עלייך היום?" בסדר. "ה
מהבוקר עברה לך?" כן. "חבל כי את בהריון." ואני שותקת. בוכה. צוחקת. ושואלת אני בהריון? את בטוחה? כן. בטא 674. אז מה היה לנו? צילום רחם לפני חודשיים. הפסקה וזולה מטורפת. ירדתי 12 ק"ג במהלך ה-4 חודשים האחרונים. וכן. אני בהריון
לכל הבנות המדהימות. תודה לאנונה למאמא לאפרסקה לטוויטי - הגעתי כשנכנסת להריון... תודה לנועם ופונג על הפורום הכי מדהים שקיים. אני לא עוזבת עד שנראה
. סליחה על האורך וההשתפכות אוהבת ומפזרת אבקה טבעית.

poli4

New member
מזל טוב

אני לא מאמינה , איזה יופי עשית לי חשק !!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה

sab sab

New member
לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!8-

אין , אין כמו הריון ספונטני שמגיע ב-ה-פ-ת-ע-ה!!! אני מאוד שמחה בשבילך ומאחלת לך המשך הריון תקין ואושר רב!!!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

את רואה, שווה לעשות מפגשים
איזו הפתעה אני רק לא מבינה איך זה שיש לך 10 ימי איחור ואת לא חושדת בעצמך ?

חגיתלה

New member
פונג כשאת פוליציסטית

גם 40 ימי איחור לא עושים לך את זה... אז תעשו
על מארחת. ונועם - את החמסה שלי תתני ל... את יודעת מי

rachel10

New member
החיים מפתיעים הרבה יותר מאגדות../images/Emo8.gif

שיהיה הריון מהנה רגוע ובריא

neta2

New member
ווא../images/Emo13.gif איזה יופי../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

שרק ימשיך כך!!

חגיתלה - קודם כל המון המון מזל טוב

שיהיה לך הריון קל ומשעמם..... ותראי מזה - היום בבוקר גם אני הייתי ברמת מרפא להזרעה ואת לבדיקת דם, איזה קטע...אולי אפילו נפגשנו באחת הפעמים ואנחנו אפילו לא יודעות.. בכל אופן ממש התרגשתי ממה שכתבת ומה אני יגיד לך - הלוואי שבקרוב אצלי ואצל כולנו! אלינור

למעלה