סינדרום נינט

mip mip2

New member
סינדרום נינט

בעיתון לילות ממש ירדו על נינט עשו ממנה גימיק תקשרותי ולא יותר ומה שאמרו שם זה :"שלשוש שנים חיכינו בנשימה עצורה לסניגל של ניינט רק כדי לגלות שבעצם המתנו לפרסומת של אורנג'". ועוד הם אמרו ש"התקשורת הסתנוורה עד כדי עייורון ותפרה סביבה סיפןר בדיוני וציפיות בדיוניות". רענן שקד:"הקמפיין הפלסטי של נינט מוכיח סופית שכשרונה האמיתי הוא בתחום השיווק". "נינט עכשיו זה סופי היא אכן טאלנט גדול ותגלית אדירה.בתחום השייווק". מה אתם חושבים שהם צודקים? אני חשובת שיש אמת בדבריהם לא בהכול כמובן הפרסומת נטחנת ומה שמראים שם זה חמידות מנוטשת.

lahav100

New member
וואי איזה עיתונאים מעצבנים! לא מסכי

-מסכים עם שום מילה, מה רוצים ממנה?! אני מרחם על נינה, כולה ילדה בת 22. די כבר, בא לי לבכות בשבילה.

ליעדון

New member
הם מבקרי טלוויזיה

לא מבקרי מוזיקה. מותר להם להחזיק בדעה, טיפשית ככל שתהיה. הרי ידוע לנו שנינט טייב זה לא מפעל אלא בחורה ששמה הפרטי נינט ושם משפחתה טייב.

מגעילים... קראתי אתמול..!!

הם מקנאים בה פשוט

ענת 19

New member
אני חושבת אחרת...

אני אוהבת נורא את נינט ואפילו את הדרך שהיא בחרה לעצמה מאז "כוכב" אבל באמת אני לא חושבת שצריך להצדיק כל צעד שהיא עושה ב100%. בכל זאת תחשבו על זה מצד אחד היא משדרת סקס אפיל שיאה לזמרת רוק שזה נדמה לי המקום שאליו היא שואפת להגיע (כלומר סגנון רוק, זמרת ויוצרת- בהמשך מוערכת) ומצד שני היא יוצאת בפרסומת של אורנג'. אז נכון, פרסומת זה כסף, והיא אכן צריכה להרוויח! אבל אתם לא חושבים שהיא קצת נהייתה ה"בובה" של השואוביז. היא מנווטת ע"י צוות משומן היטב שאומר לה מה ללבוש, מה לאכול, מה לעשות ואיך לעשות. ולפעמים זה מעלה בי שאלה, כמה היא באמת רוצה מתוך כל זה? האם היא לא באמת רק רוצה לשיר ולא להופיע בכל הפרסמות האלה כל דקה? אני אישית חושבת שזו זכותה המלאה לעשות כך אם זה מה שהיא חושבת לנכון אבל כמו שזה נדמה לי היא ממש לא הייתה בוחרת לעשות מאה פרסומות, להופיע כל שנייה וחצי ולא להתעסק רק בעשיית מוזיקה. אולי מנווטים לה יותר מדי את החיים. אני חושבת שהיא צריכה להפסיק את כל העולם מלהחליט בשבילה. כי לפחות ע"פ מה שרואים היא אף פעם אינה עצמאית, אף פעם אינה עושה מה שבד"כ זמרים עושים, ואף פעם לא באמת שם, במוזיקה. עכשיו אמנם כן זה הגיע, הסינגל ברוך ה' יצא. אבל שוב אנחנו רואים את כל הדברים הלא נחוצים האלה מסביב. מה אתם חושבים?

למעלה