סינדיקציה במשפחה

תענוג

בחור לא מוכשר שמקבל צ'ופרים מאבא על חשבון המאזינים והשדרנים הוותיקים של רדיו חיפה. זו כבר שחיתות, עוד לפני שבכלל שמנו לב שהוא חייל במדים (נחשו איפה).

kalil

New member
בכלל לא ידעתי שצריכים אישור מהרשות השניה

אם ככה איך רדיו ללא הפסקה שכנעו את הרשות השניה להעביר 95% משידוריהם בסינדיקציה בצפון ללא הפסקה???

smailie

New member
למה "לא מוכשר"?

אולי דולב נישליס קיבל איזו קדימוּת שבן של בכיר אחר בתקשורת לא היה מקבל כל - כך מהר, אבל מכאן ועד לקבוע שאין לו שום כישרון לשדר ברדיו?

אומרים שהוא כישרוני מאוד.

עובדתית בחיפה חולים עליו הצעירים ובכלל. לא לשפוט אדם בגלל היחוס המשפחתי שלו. ואם יש יחוס משפחתי והוא מנוצל בטוב טעם אז זה לא כזה נורא. גם בחיל האויר יש באופן שלא כתוב זכות קדימה לבני טייסים, כמובן בתנאי שהם יעמדו בכל המבחנים ויגלו כישרון.

הוא גם משרת בגל"צ וגם משדר ברדיו חיפה?!

אני מצטט מהכתבה: "מגיש התכנית הוא בנו של המנכ"ל והבעלים של התחנה, דני נישליס, ומשרת במקביל כטכנאי בגלי צה"ל". סלחו לי, אבל למה? חיילים שמבקשים אישור עבודה צריכים להוכיח, בדרך כלל, מצב סוציו-אקונומי נמוך בצורה מובהקת. והוא, בנו של נישליס, זוכה לאישור עבודה - ועוד בתחנת רדיו מתחרה??? על פחות מזה (ע"ע עומר רבין ומיטל אופיר: http://www.nrg.co.il/online/4/ART/980/422.html) הודחו כתבים בשירות חובה.

נועם חשבת על זה שאולי הוא משדר ללא תשלום שם

בחיפה? ואם הוא משדר ללא תשלום זאת לא בעיה לא יכולים להגיד לאדם מה לעשות בזמנו החופשי ללא תשלום.

smailie

New member
כשחייל בשירות סדיר משתתף בכלי תקשורתי כלשהו

הוא זקוק לשם כך לאישור מדובר צה"ל.

כנראה שלאף אחד באמת לא אכפת

אם ליצחק טוניק מפקד גל"צ באמת היה אכפת מזה שנישליס גם ישרת בתחנה שלו וגם ישדר ברדיו חיפה, הוא היה שם לזה סוף. אני בכלל לא אתפלא אם טוניק מודע לעובדה הזאת ונתן את אישורו, כי מסתבר שיש אנשים (דני נישליס) שהם מעל לכל חוק וכל תקנה. גם אם דולב נישליס משדר ברדיו חיפה בהתנדבות כמו שכתב ראובן, וזאת אפשרות שאני לא שולל, משהו מסריח. בכל זאת מדובר בשני גופי תקשורת מתחרים, גם אם ישנם הבדלים (תחנה אחת ארצית, תחנה אחת אזורית, באחת הוא משדר ובשנייה הוא טכנאי). ואם כל זה גם עבר את אישורו של דובר צה"ל שבזמן כהונתו כמפקד גל"צ באמת הדיח כתבים על פחות מזה, אז זה עוד יותר מסריח. בכל מקרה, וזאת רק הערכה פרטית שלי, לדעתי בגל"צ מאוד מודעים למה שעושה דולב נישליס כשהוא לא באולפן שלהם, וכנראה שלא ממש אכפת להם.

למעלה