סינגפור.

Lost in you

New member
סינגפור.

היי,אני מורן,בת 14 וחצי. ביולי אני כנראה עוברת עם ההורים ואחי לסינגפור. ההורים שלי קיבלו הצעה טובה בתחום ההיי-טק,לא ברור לכמה זמן. אבל אני חוששת שיותר משנה אחת.
רציתי לשאול אם יש כאן בני נוער שגרים בסינגפור,ויוכלו לספר לי קצת על סינגפור. הבנתי שרוב התושבים סינים,יש בכלל זרים? כי אני בטוחה שיותר קל להתחבר איתם מהסיבה שגם הם עברו לכאן מארץ אחרת..ואיך בתי הספר? טוב יותר\רע יותר מישראל? מתי מתחילים ומתי מסיימים? איזה מקצועות לומדים? מה מזג האויר? הבנתי שחם מאוד,זה נכון? כמה חם? איך מבלים? יש קניונים בתי קפה ומקומות נחמדים לבני נוער?
מראש על כל תשובה!

zivid

New member
סינגפור ../images/Emo129.gif

את בדיוק אני לפני שנה בדיוק. אני זיו בת 14 ועוד כמה ימים וחצי P: ואני מסינגפור ^^ אוקיי, בגדול, פאאאק יש מלא מלא מלא מלא מלא סינים, אבל, באותה מידה יש גם המון זרים. אבל יש גם סינים שהם מסין והם לא סינגפורים, ויש מקומיים שהם לא סינים. אני לומדת בבצפר אינטרנשיאונל, שזה די סבבה וככה החברים שלך הם מכל העולם [כל מקום שאת יכולה לחשוב עליו] ויש לא מעט בתי ספר כאלה מה שאומר שיש הרבה זרים, הבצפר? תלוי איפה למדת בישראל. אני מתחילה ללמוד ב9 כל יום ומסיימת ב3:30 כל יום [וזה 5 שעות לימוד ביום, כל שעה זה לא 45 דקות זה 60] מזג האויר? ח ר א חם, לח, ובדצמבר ככה יורד גשם. נשמע טוב? לא יורד גשם וחם וזה די מעצבן, עם קר לך זה בגלל שאת בקניון [משהו שתעשי הרבה יחסית אם תגורי פה] או בגלל שאת עם מזגן. איך מבלים? קלבינג, הרבה. אני לא ממש מהטיפוסים של המועדונים אז אני יותר עם חברים וזה, קניונים? יש פה יותר מידי. [email protected] 347442353 את מוזמנת להוסיף אותי למסנג'ר או אייסי אם בא לך

Lost in you

New member
אוקיי

כמה זמן את בסינגפור? ומה הכוונה חם,ולח? כמו בישראל בקיץ או יותר גרוע? והוספתי אותך באייסי. תודה

zivid

New member
חם ולח ../images/Emo129.gif

לח כמעט תמיד יענו לא יבש כמו באילת זה לא שחם כמו בת"א באוגוסט אבל זה הלחות >.>

למעלה