סינגל ספיד

ITAYt1

New member
סינגל ספיד../images/Emo53.gif

אני רוצה לעשות סינגל ספיד אבל לא רוצה להוציא כסף על הורדת המעביר ושאר הדברים... ראיתי כבר אופניים עם סינגל ספיד ועם מעביר השאלה איך עושים זאת? פשוט לפתוח את הכבל של המעביר האחורי ולהוציא אותו?

Pommi

New member
להוציא כסף על להוריד את המעביר?

מישהו לוקח כסף על להוריד את ההילוכים? תוריד את המעביר האחורי והקידמי, קנה שרשרת BMX (מומלץ) ותעשה מאחורה סינגל ספיד, עם מעביר זה הרבה פחות נוח.

t h e pinky p

New member
אחי,אתה מדבר מנסיון?

בוא נתחיל מעובדה פשוטה- (אני פונה לפותח השרשור),אופני הרים (בהנחה שיש לך כאלו) שבאים עם הילוכים לא נועדו לסינגל ספיד מסודר! דבר שני לפומי,שרשרת BMX בדרך כלל לא תתאים לגלג'ש מפני שהיא בנויה לגלג'ש עבה מאוד,אבל זאת לא הבעיה העקרית! מנסיון,ניסיתי כבר את כל הוריאציות השונות,עם בלי,בלי עם...כל מה שאתם לא רוצים והמסקנה שלי שאם רוצים להפוך מערכת הילוכים למערכת סינגל ספיד הכי טוב זה להוריד את המעביר הקדמי,להשאיראת האחורי (ולנתק אותו מהכבלים שלו כמובן),אחר כך לכוון את המעביר שיהיה באותו הקו של הגלג'ש האחורי ואז להרכיב בחזרה את השרשרת כאשר היא יושבת הכי מתוח שיש,לקצר חוליות,אני קצרתי עשרות ס'מ!,מומלץ גם להפוך את סגירת הגלגל לאומ'ים רגילים מפני שזה יביא לסגירה חזקה יותר במסילות השילדה! תפקיד המעביר הוא להחזיק את השרשרת מתוחה! בלדעדיה השרשרת קופצת ואפילו לפעמים נופלת! (ניתן לקנות מותחן שרשרת ייעודי אך אני לא רואה שום צורך בזה). ניתן להשאיר את כל גלגלי השיניים מאחור, זה לא יפריע אך ניתן גם להשאיר את היחידי שאתה משתמש בוא ובמקום כל השאר להרכיב "ספייסרים" שהם תופסים את המקום של הגלג'שים האחרים ומשאיר את הגלג'ש היחידי במקום! ניתן גם להרכיב שני גלגלי שיניים יותר גדולים משני צידי הגלג'ש שבשימוש ובכך להבטיח את יציבות השרשרת על השיניים ולחסל לגמרי את הסכויים לנפילתה מאחור! כל ההסבר יוצא מנקודת הנחה שהשילדה שלך בנויה לפי דרופ אאוט אנכי!

t h e pinky p

New member
אומר לעצמי-

*מה לעזאזל הבן אדם הזה רוצה? מאיפה הוא בא?* שקל? בלון? בזוקה? פנימית משומשת עם חור במצב טוב אולי?

למעלה